Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Πρόβλημα με σόμπα Πελλετ: δεν ρίχνει καύσιμο

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #151293 από Fokion
[quote="FanOfLife" post=151228, ενώ μπορώ να ακούσω τον κοχλία να γυρίζει, .[/quote]
Θα ακουγωταν αν ηταν κολλημενος?

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #175674 από Σωτήρης79
Εχω το ίδιο προβλημα και έκανα αυτά που έγραψες για καθάρισμα και παλι τίποτα. Email dol.sotiris79@gmail.com

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #175679 από rofos
 Εφόσον έχετε αφαιρέσει το πέλλετ από το σιλό και έχετε ελέγξει/καθαρίσει, όπως λέτε , το μέρος του κοχλία και το πρόβλημα επιμένει μάλλον έχει θέμα ο μειωτήρας του μοτερ. Λογικά εάν κάτι είχε φρακάρει την κίνηση θα έκανε και έντονο θόρυβο. Εαν ακούτε το μοτερ του κοχλία να δουλεύει αλλά ο κοχλίας δεν γυρνάει το πιο πιθανό "κουρεμένο" γρανάζι στο μειωτήρα. Αφαιρέστε το μοτερ κοχλία και ελέγξτε το. Ελέγξτε το σημείο που συνδέεται ο άξονας του κοχλία με το μοτέρ αν έχει υποστεί ζημιά ή ο κοχλίας στο σημείο σύνδεσης με το μοτέρ εχει ζημιά. Δεν γνωρίζω αν μπορείτε να αφαιρέσετε το μοτέρ εσείς ή χρειάζεστε κάποιον τεχνικό να  το κάνει για σας. Μπορείτε και με απευθείας τάση να ελέγξετε το μοτέρ αλλά δεν ξέρω το τεχνικό σας επίπεδο αν το επιτρέπει. 

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #175681 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΩΤΑΣ

Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #180157 από nipa
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ    LA NORDICA  VIVIANA ΑΕΡΟΣ -  Ο ΚΟΧΛΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΛΕΥΕΙ - Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΛΛΕΤ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΧΛΙΑ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ.   Ο ΚΟΧΛΙΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.     ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ALL DEPR.  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?

Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #180158 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΑΦ ΣΟΜΠΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΥΠΟΠΟΙΕΣΗΣ ΣΩΛΗΝΑΚΙ .ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.395 δευτερόλεπτα