Αναζήτηση μάστορα για αερόθερμη Σόμπα pellet.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #145257 από stayridis
Καλημέρα έχω κάποιο πρόβλημα με την σόμπα μου KANADIAN 10KW αερόθερμη pellet και ψάχνω κάποιον αξιόπιστο που να αναλαμβάνει ρύθμιση και συντήρηση της σόμπας στην Θεσσαλονίκη, πάλι αν θεωρηθεί διαφήμιση το να αναφερθούν ονόματα ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ευχαριστω εκ των πρότερων για την βοήθεια σας.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #145270 από mastoras
Φίλε δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας του μάστορα.

Δεν μπορεί ένα τεχνίτης να φτιάχνει όλες τις σόμπες που υπάρχουν στην αγορά, εάν πρώτα δεν "κάνει γνωριμία" την συγκεκριμένη σόμπα. Ολες οι σόμπες φαίνονται, άλλα δεν είναι ίδιες.

Για αυτό πάντα αγοράζουμε σόμπα μόνο από σημεία, η αντιπροσωπείες που θα μας παρέχουν τουλάχιστον για μια δεκαετία service και ανταλλακτικά.

Προς το παρών θα μάθεις να κάνεις την συντήρηση και την ρύθμιση μόνος σου, μέχρι να βρεις έναν τεχνίτη που θα ασχοληθεί με την σόμπα σου..........για να σε βγάλει από την αγγαρεία.

Γιατί οι άσκοπες μετακινήσεις, και τα "σούρτα φέρτα" ενός μάστορα στο σπίτι κοστίζουν αρκετά σήμερα....και δεν μιλάμε για την αμοιβή του κόπου του, αλλά για το κόστος της μετακίνησης του.

Ασκοπες μετακινήσεις εννοώ όταν ζητάμε τεχνίτη απλά να δει την σόμπα...ενω αυτή δουλεύει μια χαρά, και εμείς έχουμε έχουμε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά.

Σούρτα φέρτα σημαίνει ότι ένας τεχνίτης πρέπει να έχει μαζί του όλο το πακέτο των ανταλλακτικών της σόμπας όταν θα έρθει για μια βλάβη. Αλλιώς το πήγαινε έλα και το ψάξιμο των ανταλλάκτικών είναι τελείως ασυμφορο για όλους.

Υ.Γ. Αυτά τα γράφω για όλους τους κατόχους των σομπών, όπως και για τους μελλοντικούς αγοραστές.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stayridis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ