ecoteck aria 13

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #123512 από man422
Απαντήθηκε από man422 στο θέμα ecoteck aria 13

γιαννης-δραμα έγραψε:

man422 έγραψε:

γιαννης-δραμα έγραψε: Μαλλον πρεπει να μπεις στο κρυφο μενου της σομπας και να δωσεις περισσοτερο αερα(ισως να μην φτανει απο το μενου πελλετ-αερα που βαζεις εως και 5%),αλλα δεν μας ειπες πια σομπα εχεις ακριβως γιατι στην αναζητηση δεν βγαζει κατι,ειναι μηπως η παλια ονομασια της ravelli?Αν ναι πιο μοντελο?
Στα πεθερικα μου φετος επειδη το πελλετ δεν βγηκε και τοσο καλο μπηκα στο μενου και εδωσα πολυ περισσοτερο αερα και τωρα τολαχιστον δεν γεμιζει το ποτηρακι με σκληρη σταχτη στις 2-3 ωρες αλλα μετα απο κανα 20ωρο!


φιλε μου μεταχιρισμενη την πηρα απο τον τεχνιτη που την περασε κιολας και με ειπε πωσ την λενε ετσι..μαλλον της ραβελι ειναι που λες..τωρα πως θα μπω στο κρυφο μενου ο θεος και η ψυχη του

Ψαχνεις στο μενου για default settings και εκει που σου ζηταει κωδικο βαζεις Α9,μετα βρισκεις το μενου για τις στροφες του βεντυλατερ καυσαεριων και το ανεβαζεις(δοκιμες βημα βημα),αν τωρα εχει και rds η σομπα καπου μπερδευονται τα πραγματα(λιγο δυσκολο να σου εξηγησω θα σε μπερδεψω περισσοτερο).
Ολα αυτα με την προυποθεση οτι ειναι αυτης της εταιριας που σου ειπα σε προηγουμενο μηνυμα(αληθεια ειναι ιδια με αυτη του βιντεο παραπανω).
Ομως να σε ρωτησω γιατι δεν φωναζεις τον τεχνικο που στην περασε για να την ρυθμιση και να σου δειξη και μερικα 'κολπα'.
Δοκιμασες καποιο αλλο πελλετ?


τελικα φιλε μου εβγαλα ακρη..ετσι οπως την καθαριζα για πολλαπλη φορα ανακαλυψα πως οι πλακες βερμικουλίτη κουνιοντουσαν και επεφτε σταχτη..με μεγαλη προσοχη λοιπον εβγαλα τις πλακες αυτες και απο πισω γινοταν της τρελης απο σταχτες..που να περασει αερας??και τωρα η σομπα δουλευει με αερα στο 2..
τελος καλο ολα καλα...
σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που εδειξες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ