Πρόβλημα με HP60

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #65036 από djchris
Απαντήθηκε από djchris στο θέμα Πρόβλημα με HP60
Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να ρίχνει η σομπα λιγότερη ποσότητα πελλετ, δηλαδή υπάρχει τρόπος να προγραμματιστεί με κρυφό μενου κτλ; συγκεκριμένα αν η σόμπα είναι δυνατο να λειτουργει στη σκαλα 5 ριχνοντας λιγότερο πελλετ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #65068 από love.bacardi
Απαντήθηκε από love.bacardi στο θέμα Πρόβλημα με HP60
καλησπερα απο ορεστιαδα εγω εχω την ΗΡ22-3 ρυθμιση για να καιει 2 κιλα την ωρα. λοιπον τωρα αν θελεις και την δικη μου γνωμη ανεβασε λιγο τα μπουρια σου ψηλα ενα φιλος με επωνυμη ιταλικη εχει τα ιδια προβληματα οχι ομως οπως λες να βγαζει καπνιλες και τετοια. και εγω καιω του μπαντι το πελλετ στα 220 ο τοννος λογικα και εσυ αυτο εχεις. εμενα αν και λιγο δυσκολο εως πολυ δυσκολο το σπιτι στα 90 τετραγωνικα στο 2 την δουλευω και ειναι μια χαρα.απο το πρωι μεχρι τις 12 το βραδυ καθε μερα με καιει περιπου στο 1.5 τσουβαλι ευχαριστημενος δεν λεω.αν θελεις μετα τις 7 παρε με τηλ 6936576749.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #65072 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Πρόβλημα με HP60

djchris έγραψε: Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να ρίχνει η σομπα λιγότερη ποσότητα πελλετ, δηλαδή υπάρχει τρόπος να προγραμματιστεί με κρυφό μενου κτλ; συγκεκριμένα αν η σόμπα είναι δυνατο να λειτουργει στη σκαλα 5 ριχνοντας λιγότερο πελλετ.


αν την πασ στην σκαλα 4 δεν σου κανει ?
εκτος κι αν εχεις προβλημα


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #65177 από djchris
Απαντήθηκε από djchris στο θέμα Πρόβλημα με HP60
Σχετικά με την HP-60, το προβλημα με τον καπνο λύνεται αν τη δουλεύω στη σκαλα 1,2 ή 3, φυσικά βούλωσα και την τρύπα μπροστά από το μοχλό που τυνάζει τα τούμπο. Η σόμπα έχει μόνο ένα οριζόντιο μπουρί το οποίο είναι 0,5m εσωτερικά του σπιτιού και 0,5m εξωτερικά. Επίσης με μια σωλήνα Φ50 παίρνω αέρα για την καύση από έξω. Το πρόβλημα είναι το εξής, η σόμπα μου καίει 3-4 σακιά την ημέρα χωρίς να μπορεί να ζεστάνει το σπίτι των 120τμ. Η σόμπα καίει αυτή την ποσότητα δουλεύοντας στο temp και 28 oC. Αν κατεβάσω τη θερμοκρασία δεν μου κάνει οικονομία αλλά και δεν ζεσταίνει. Μήπως φταίει που δεν έχω κατακόρυφα μπουρια εντός του σπιτιού;
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη φταίει; Το σπίτι είναι καινούριο με πολύ καλή μόνωση, παράθυρα με θερμοδιακοπή κτλ. οπότε απώλειες δεν έχει.
Επίσης νομίζω πως η σόμπα είτε δουλεύει στην πρώτη σκάλα είτε στην 5η ρίχνει την ίδια ποσότητα πέλλετ σε στανταρ δευτερόλεπτα και αλλάζει απλά ο αέρας. Είναι αυτό λογικό;
Πώς γίνεται να ζεσταθεί το σπίτι; πρέπει να πειράξω τον αέρα στις σκάλες;
Τι γίνεται αν αλλάξω τον αέρα καυσαερίων και τι αν αλλάξω τον αέρα του blower;
Πως γίνεται να ρυθμίζω εγώ την ποσότητα πελλετ που ρίχνει;

Αν συσσωρεύεται ακαυτο πελλετ στο ποτυράκι και πολύ στάχτη ποια είναι η λύση;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ