Πώς να ξεκινήσετε την επιχειρηματική στρατηγική ιχθυοκαλλιέργειας

Περισσότερα
1 Χρόνος 1 Μήνας πριν - 1 Χρόνος 1 Μήνας πριν #180000 από Pellet Machine
Να είστε βέβαιοι να σκεφτείτε την κυκλοφορία στο διαδίκτυο καθώς και την ισχύ

Η κυκλοφορία είναι ο κρίσιμος παράγοντας του πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας, θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε το θέμα της κυκλοφορίας όταν θέλετε να ξεκινήσετε τη στρατηγική υπηρεσιών ιχθυοκαλλιέργειας, όταν η κυκλοφορία στο διαδίκτυο είναι φτωχή, η μεταφορά ζωοτροφών, η πώληση ψαριών, η απόκτηση γόνου, κλπ. μπορεί να δημιουργήσει θαυμάσια προβλήματα.

Τουλάχιστον πρέπει να υπάρχει ένας εύκολα βατός δρόμος, αλλιώς πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά αν θα αναπτυχθούν λίμνες ψαριών σε αυτή την περιοχή. Μετά από αυτό υπάρχει η ηλεκτρική ενέργεια.

Σήμερα, χρησιμοποιείται συνήθως η ρύθμιση καλλιέργειας υψηλής πυκνότητας, καθώς και οι αντλίες που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία της κοινωνίας. Οι αντλίες ενδέχεται να χρησιμοποιούνται όταν το νερό αλλάζει ή συνεισφέρει στη λίμνη ψαριών, οπότε πρέπει να συνδεθεί ηλεκτρική ενέργεια καθώς και η τάση πρέπει να είναι ασφαλής, διαφορετικά αυτές οι αντλίες θα καταπονηθούν εύκολα.

Να είστε βέβαιοι να εξετάσετε τις πηγές νερού

Η υψηλή ποιότητα του νερού είναι το κρίσιμο για την επιτυχία ή την αποτυχία στην ακριβή τρόπο έναρξης της οργάνωσης της ιχθυοκαλλιέργειας, μια καλή πηγή νερού παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της επιτυχημένης αναπαραγωγής. Για την πηγή νερού, είναι καλύτερο να επιλέξετε μη μολυσμένο ή πολύ λιγότερο μολυσμένο νερό ως πηγή νερού.

Η ποσότητα του νερού στη λίμνη ψαριών πρέπει να επαρκεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αλλιώς σίγουρα θα επηρεάσει την κανονική επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας. σε μια ακόμη ανάρτηση στο ιστολόγιό μας, παρουσιάσαμε πώς ακριβώς να βελτιώσετε την ποιότητα του νερού της λίμνης.

Επιβεβαιώνοντας τα είδη της ιχθυοκαλλιέργειας

Ποια είδη ιχθυοκαλλιέργειας να ξεκινήσετε είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε στο σχέδιο της εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας. υπάρχουν 2 είδη υδατοκαλλιέργειας: υδατοκαλλιέργεια υφάλμυρου νερού και εκτροφή σε δεξαμενή γλυκού νερού.

Στην εκτροφή σε δεξαμενή γλυκού νερού, εκτρέφονται ψάρια γλυκού νερού, όπως katara, magur, rohu και κυπρίνος. απαιτείται να επικυρώσετε ποιο είδος ψαριών θα ταΐσετε κατά την ίδρυση οργανισμού ιχθυοκαλλιέργειας

Κτίριο ψάρια λίμνη ψαριών

Τα φιλαράκια που συμμετέχουν στην υδατοκαλλιέργεια θα έπρεπε να έχουν την εμπειρία ότι αν η λίμνη ψαριών είναι καλά ανεπτυγμένη, θα εξοικονομήσει πολλά πράγματα στη διαδικασία της ιχθυοκαλλιέργειας, καθώς και η λειτουργία θα είναι συνήθως πολύ πιο ομαλή, καθώς και περιστασιακά θα μειώσει το κόστος παραγωγής.

Ως εκ τούτου, οι ιχθυολίμνες πρέπει να σχεδιάζονται πριν από την εκτροφή ψαριών, και όταν καθορίζονται οι ιχθυολίμνες, πρέπει να βασίζονται στα είδη που αυξάνουν. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:  aquafeedmachine.com/

Εκτός από την ισοπέδωση της λίμνης ψαριών, είναι καλύτερο να διατηρείται τουλάχιστον 2,5 μέτρα βάθος νερού στη λίμνη ψαριών. Επιπλέον, κάντε το δρόμο δίπλα στη λίμνη ψαριών όσο το δυνατόν πιο φαρδύ. Είναι επίσης λιγότερο περίπλοκο να οδηγείτε στη λίμνη ψαριών όταν εμπορεύεστε ψάρια.

Είναι πολύ καλύτερο να αναπτύξετε το σύστημα αποστράγγισης και το σύστημα εκτόξευσης νερού ανεξάρτητα (η αποστράγγιση και η εκτόξευση νερού δεν πρέπει να μοιράζονται τον ίδιο αγωγό). Εάν χρησιμοποιείται νερό ποταμού ή λίμνης, η είσοδος πρέπει να επισκευάζεται ανάντη και να απέχει περισσότερο από 50 μέτρα από την ηλεκτρική πρίζα της λίμνης ψαριών, γεγονός που ωφελεί τη διαχείριση της υψηλής ποιότητας του νερού εκτός από την πρόληψη των συνθηκών των ψαριών.

Richi Machinery είναι ένας βιομηχανικός όμιλος που ειδικεύεται κυρίως στα μηχανήματα ζωοτροφών και καλύπτει επίσης ορισμένες άλλες στρατηγικές επιχειρήσεις, όπως...
Last edit: 1 Χρόνος 1 Μήνας πριν by Pellet Machine.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.050 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ