EcoSpar: Μακρια ανευθυνοτητα και χαμηλή ποιότητα

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #148412 από tomari
Μακριά από αυτή την εταιρεία και όποιον καραγκιόζη την πουλάει. 3 χρόνια μετά, ακόμα δεν υπάρχουν τα τεχνικά εγχειρίδια. Ο αντιπρόσωπος εδώ μέσα κάνει την πάπια και κρύβεται και δεν σέβεται τα 3.000 ευρώ που πήρε από τον κόπο και τον ιδρώτα μου. Η σόμπα δουλεύει χάλια, οι ρυθμίσεις από το εργοστάσιο είναι ότι νά'ναι. κανείς δεν γνωρίζει πως να την ρυθμίσει και όλοι κάνουν "υποθέσεις".
Θα το παίξουν φιλικοί μέχρι να αγοράσετε και μετά θα κάνουν σφυρίζουν ανέμελα όταν θα έχετε ανάγκη.
Γράφω εδώ μερικά απο τα προβλήματα που είχα όλα αυτά τα χρόνια.

1) Η σόμπα δεν άναβε. πέρασα ένα χειμώνα με βαμβάκι και οινόπνευμα, να ξυπνάμε στις 4-5-6 το πρωί να την ανάψουμε γιατί δεν τα κατάφερε μόνη της και το χειρότερο;;; φώναζε και μπιπ μπιπ μπιπ σαν ξυπνητήρι μέχρι να σηκωθείς βρίζοντας να την ανάψεις εσύ. Μου πρότειναν να ανεβάσω να κατεβάσω να ανεβοκατεβάσω να αλλάξω πέλετ, να χορέψω τσάμικο, να κάνω προσευχές και λιτανείες, η λύση ήταν απλά μια καλύτερη αντίσταση, φυσικά το βρήκα μόνος μου.

2) Ντουμάνι απο την καμινάδα, και καύτρες. ΔΕΝ κάνει καλή καύση, πετάει καύτρες απο την καμινάδα. Κίνδυνος φωτιάς, και μαυρίζεις τα μπαλκόνια των γειτόνων. ΔΕΝ φταίει το πέλετ, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Οι λύσεις του καταστήματος τύπου ανέβασε αυτό κατέβασε εκείνο δεν δούλεψαν ούτε άλλαξαν ποτέ κάτι.

3) το δοχείο διαστολής τρύπησε μετά απο 1 χρόνο. είναι τόσο μικρό που δεν μπορεί να αντέξει σώματα για "150 τετραγωνικά σπίτι" αλλά μάλλον για μια γκαρσονιέρα.

4) ο κοχλίας απο την πρώτη μέρα έκανε σαν να γρατζουνάς με καρφί μια λαμαρίνα, βρέθηκε μέσα μια βίδα.

5) το μοτέρ του κοχλία ξεβιδώνετε και πέφτει απο τον κοχλία σε άσχετο χρόνο, οι γυμνές επαφές του ακουμπούν στο σίδερα ακριβώς απο κάτω και λόγω βραχυκυκλώματος πέφτει η ασφάλεια. ΚΙΝΔΥΝΟΣ

6) Η πόρτα της σόμπας ασφαλίζει πρόχειρα σε μια λάμα (όποια είχε πεταμένη τριγύρω ο Αλβανός που την συναρμολόγησε). Αυτή η λάμα ήταν βιδωμένη σε λάθος σημείο με αποτέλεσμα ο γάντζος της πόρτας να το "πιάνει" για λιγότερο απο ένα χιλιοστό. Ένα βράδυ λοιπόν και ΕΥΤΥΧΩΣ που καθόμασταν στο δωμάτιο που είναι η σόμπα, η πόρτα άνοιξε από μόνη της και φυσικά δεν ασφάλιζε άλλο, γιατί το μισό χιλιοστό που έπιανε ο γάντζος είχε φαγωθεί. ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕΙ ΤΟ 50ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΠΧ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": BIOPEL

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.049 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ