Διαξιφισμοί στο forum

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #112151 από pontios74
Διαξιφισμοί στο forum δημιουργήθηκε από pontios74
Καλησπερίζω όλα τα μέλη,αν και είμαι καινούριος στο φόρουμ(λιγότερο από χρόνο)έχω δεί κι έχω μάθει πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.Μέσα από τα τόπικ σας μπόρεσα και κατασκεύασα το δικό μου τζάκι με βοηθήσαν πάρα πολύ οι φωτογραφίες και οι συμβουλές σας.
Πρίν από αρκετές μέρες πήγα στη έκθεση που έγινε στο Ελληνικό (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ) και είδα αρκετά τεχνολογικά είδη και γνώρισα απο κοντά αρκετούς αντιπροσώπους.
Ένας από αυτούς ήταν και ο κος Μοσχάλης του είπα πως τον γνωρίζω απο τα λεγόμενά του στις συζητήσεις στο φόρουμ και διέκρινα στο πρόσωπό του μια χαρά αλλα ταυτόχρονα κι ένα πράπονο,είπαμε αρκετά πράματα και στο τέλος μου είπε πως δεν ξαναμπαίνει στο φόρουμ και πως είναι πάρα πολύ πικραμένος απο κάποια συγκεκριμένα άτομα,του απάντησα να μην δίνει σημασία γιατί η συμβολή του εδω μέσα είναι σημαντική όπως και πολλών άλλων δε θα μπω σε λεπτομέρειες και γεγονότα και δε με αφορούν.Απλά σε αυτη την κοινότητα υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και διστάζουν να μιλήσουν επειδή κάποιοι άλλοι νομίζουν πως είναι παντογνώστες!!
Ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του και το κάθε μέλος θα κρίνει αν είναι σωστό ή όχι!!!
Σταματήστε να τσακώνεστε μεταξύ σας όλοι μα όλοι είστε χρήσιμοι για εμάς τους άσχετους γιατι μέσα απο εδώ όσοι θέλουν να μάθουν μαθαίνουν και πρέπει να γνωρίζουν πέντε στοιχειώδη πράγματα για να μην πέφτουν στα αρπακτικά του έξω κόσμου και την πατάνε!!!!
Ένα απλό θα σας αναφέρω στην έκθεση όλοι ήταν οι καλύτεροι κατασκευαστές δηλ. τα είδη τους ήταν καλύτερα απο του διπλανού τους..προσωπικά μπερδεύτικα αν δεν μπω και δεν ρωτησω και δεν διαβάσω απο εδω μέσα για να μάθω,πώς θα κρίνω αν μου λέει αρλούμπες ο κάθε κατασκευαστής και πάντα μιλάω για στοιχειώδη βασικά πράγματα!
Συγνώμη άν σας κούρασα αλλά δέν μπορώ να βλέπω τσακωμούς και πικρίες μεταξύ μελών μας.
Όλοι είστε πολύ σημαντικοί και αξιόλογοι απο τον πιο παλιό συνταξιούχο τζακά μέχρι και τον σύγχρονο τελοιόφητο μηχανολόγο!
Εδω πρέπει να έρχονται άτομα και να μένουν,να μιλάνε και όχι να τους διώχνουμε!!!
ΚΙ εμείς τα απλά μέλη που δέν έχουμε και ιδιαίτερες γνώσεις θα κρίνουμε
Δείξτε ΑΓΑΠΗ μεταξύ σας.... ;) ;)
Last edit: 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν by jnet.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": STAF

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #112154 από mpampis
Απαντήθηκε από mpampis στο θέμα ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, όλοι μας θέλουμε να μάθουμε κάτι παραπάνω από αυτά που γνωρίζουμε, δεν υπάρχει λόγος να προσβάλη ο ένας τον άλλον και να αναγκάζονται άτομα με πολύ καλές γνώσεις και εμπειρίες να μην ξαναγράφουν στο φόρουμ. Εύχομαι να περάσουμε μια πολύ καλή ζεστή χρονιά ο καθένας με τον δικό του τρόπο και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας εδώ στο πολύ καλό φόρουμ. Καλό χειμώνα σε όλους παιδιά.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pontios74

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #112155 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ειναι απολυτα λογικο και αναμενομενο σε μια παρεα σ μια ομαδα σ ενα καφενειο με σχεδον μονιμους πελατες να δημιουργουνται διαφωνιες και διξιφισμοι ακομα και τσακωμοι ... ειναι επισης πολυ πιο εντονα και αναμενομενα αυτα τα φαινομενα οταν στον ιδιο χωρο υπαρχουν συμφεροντα κι ακομα χειροτερα οταν αυτα ειναι αντικρουομενα .
ομως ειμαστε εδω και συνεχιζουμε και καινουρια μελη θα ερθουν και παλια θα φυγουν η θα λειψουν για χιλιους λογους απο καθε πλευρα και θα συνεχισει η αλληλοβοηθεια των χρηστωνξ(γιατι στην ουσια περι αυτου προκειται) ασχετως επαγγελματος γνωσεων κλπ. :)


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pontios74

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ