Πρέσσα pellet homemade: λέτε να το τολμήσω;!;!;!

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #107632 από xrysafis72

demetrios bonias έγραψε: Αγαπητε ,εαν εισαι στην θεσσαλονικη τοτε απευθυνσου στον ορφανιδη στην σινδο απεναντι απο τον κουμακη.Δεν εχω λογο να σου προτεινω αλλον στην Θεσσαλονικη διοτι μ αυτον γινεται σοβαρη δουλειαδεν μπορει να σου δωσει κανενας σοβαρος αν δεν δει κατασκευαστικο σχεδιο.Ενας δευτερος πολυ καλος ειναι η εταιρια τεχνοφορμ στο πεδινο Κιλκις και αυτος πολυ αξιοπιστος στην συνεργασια ετων.Τελος παντων το να προτεινης σε καποιον εναν κατασκευαστη ειναι δυσκολο διοτι μπορει να κατηγορηθης για πολλα.Το St.52 συγκριτικα υστερει παρα πολυ οταν το δεις σε βαθος.Φιλικα db

demetrios bonias έγραψε: Αγαπητε κυριε ,το καταληλοτερο των μηχανολογικων υλικων για die-ring-press ειναι το kevlar.Τα αλλα οπως το st-52 ειναι προχειροποιοτητα με κοντη ζωη.Σεμνα και ταπεινα απο μηχανικο κατασκευων μηχανων

kosmidis80 έγραψε: Kαι καπως ετσι με το που γυρισουμε απο την αδεια, ξεκιναμε την κατασκευη!

Στο σημειο αυτο να πω δημοσια ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Θεοδοση Κεχιδη και την εταιρια Promex για την ευγενη χορηγια ενος αξονα με τρια ρολλερς για τα πειραματα μου! :)

Η κατασκευη λοιπον θα εχει να κανει με μια πρεσα καθετη ring die. Ενα ουσιαστικα υβριδιο, το οποιο θα δουλεψει οπως υπολογιζω με λιγοτερες στροφες απ οτι οι flat die και με περισσοτερη παραγωγικη ικανοτητα.
Η μητρα-δαχτυλιδι θα ειναι φτιαχτη απο εμας και την υπολογιζω απο St-52 λαμα, η οποια αφου τρυπηθει θα κουρμπαριστει στην επιθυμητη διαμετρο. Για τις πρωτες δοκιμες θα χρησιμοποιηθει 3φασικο μοτερ πιθανοτατα με ινβερτερ για να ρυθμισουμε τις στροφες στις βελτιστες και μετα βλεπουμε.
Σημαντικος παραγοντας θα ειναι η ευκολη σχετικα μεταφορα της πρεσας απο ΙΧ αυτοκινητο - αυτο δυσκολευει λιγο, αλλα θα το δουμε με τον αρχιμαστορα μου πως θα γινει.

Δυστυχως σχεδια δεν υπαρχουν και ετσι το οποιο λαθος θα μας πηγαινει πολυ πισω...

Μετα τις 26 λοιπον ξεκιναμε!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλα φιλαρακι demetrios bonias βλεπω εχει διαβασει καλα το θεμα!!!! :whistle: :whistle: :whistle:
ο kosmidis80 λεει πως θα κατασκευασει την πρεσα ,και ο αλλος του λεει να παει σε κατασκευαστει :woohoo: :evil:

ΑΓΡΟΤΗ-ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΗΣ ΖΩΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΛΕΤΟΦΤΙΑΧΤΗΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ "ΜΕΙΩΝΕΙ"ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

Συνημμένο αρχείο:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.054 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ