Edilkamin Ecostar: καπνίζει

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15139 από giabritsos
Απαντήθηκε από giabritsos στο θέμα Edilkamin Ecostar: καπνίζει
εγω σημερα δοκιμασα την νεα μου σομπα ξυλου lanordica και φυσικα εχω ολα ανοιχτα ,αλλα καθε φορα που ανοιξα την πορτα και πολυ γρηγορα μαλιστα μου καπνισε πολυ...
τα ξυλα που εβαλα ειναι περσινα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #27765 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Edilkamin Ecostar: καπνίζει

tzoul έγραψε: Ειδημονες φιλοι για και χαρα σας.

Να σας αναφερω και εγω το προβλημα μου μηπως το εχετε το ξαναδει το "εργο", μιας και εχω απογοητευτει με το τζακι μου σε θεμα καπνισματος.το τζακι εχει μπει τον σεπτεμβριο ,σαν πηγη θερμανσης στον ενιαιο χωρο πραγλατικα κανει δουλεια , ζεσταινει ενιαιο χωρο (60μ2) για την πλακα του και με θερμοκρασιες 22-24 χαλαρα, λογω μωρου τοση ζεστη..
για να μην σας κουραζω αλλο θα αναφερθω στο προβλημα μου, απο την πρωτη μερα λοιπον το τζακι καπνιζει , εχω διαβασει οτι πρεπει να ανοιγουμε σιγα την πορτα να περιμενω και 15-20sec και μετα να το ανοιγω ολο ,και παλι τιποτα .φωναζω τον τζακα που το εβαλα , μου σηκωσε και αλλο την καμιναδα , απο την φωτο που θα δειτε προσεθεστε αλλο 1 μετρο , συνολικο υψος καμιναδας 4,5μετρα , μου ανεφερε οτι για να μην μου καπνιζει , θα πρεπει να βγαζω απο το ρευμα τα βεντιλατερ που δουλευουν ,αυτα δημιουργουν το προβλημα ,ετσι μου ειπε..βρε παιδες καθε φορα που θα θελω να βαζω ξυλο θα κλεινω τα βεντιλατερ , μου φαινεται λιγο περιεργο.. , εν πασει περιπτωσει "υπακουσα" τον τζακα , αλλα και παλι καπνιζει ,πρεπει να εισαι ταχυδακτυλουργος να ανοιξεις πορτα , να βαλεις ξυλο και να κλεισεις πορτα ,ε λοιπον εγω με μετρημενο χρονο 25sec ,to κανω και παλι καπνιζει !!
ο τροπος που βρηκα για να μην καπνιζει ειναι να ανοιγω πρωτα το παραθυρο διπλα στο τζακι,αυτο με πονηρεψε και του το αναφερα , μιας και εχω ακουσει για μη επαρκη εξωτερικο αερα.
οπως θα δειτε και στις φωτο στο παλιο τζακι ειχα μια σχαρα συλογης σταχτης και κατω απο αυτην φευγει σπιρα σωληνας που βγαινει εξω , η διαμετρος του σωληνα ειναι 8εκ.
οταν μπηκε η κασετα η οποια απο κατω ειναι λαμαρινα χωρις καμια υποδοχη αερα εισαγωγης ,πατησε πανω στην σχαρα ,μηπως λοιπον "ταπωθηκε" ο αερας ?
το αναφερω στον τζακα μου ,μου απανταει .."εχω βαλει πολλα ενεργειακα σε σπιτια που δεν ειχαν καν τρυπα και δεν καπνιζαν" θα σου αλλαξω το καπελο σε περιστρεφομενο ,μηπως το σπιτι σου εχει καθοδικους ανεμους " τωρα τον περιμενω να αλλαξω καπελο και βλεπουμε ...τι να πω ρε παιδια εχω κουραστει και πελαγωσει ταυτοχρονα , τι να κανω , εχετε να προτεινετε κατι?





Δυο τα προβληματα σου φιλε μου.. Πρωτον και κυριοτερον δεν σου ειπε κανενας ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ οτι.. Αφου εχει προβλημα τ τζακι σου, οποια σκατοκασετα και να βαλεις θα συνεχισει να το εχει! Και αν το προβλημα ηταν μικρο τοτε ισως διορθωνοταν (καλυπτοταν ειναι το ορθοτερον)αν ηταν μεγαλυτερο ομως τ προβλημα (που μαλλον ηταν) δεν θα διορθωνοταν τιποτα! Δευτερον.. Κανεις δεν σου ειπε την αληθεια! Δηλαδη οτι.. Σε ενα τζακι με προβλημα δεν υπαρχει περιπτωση αλλαζοντας το η αναβαθμιζοντας το με οποιοδηποτε τροπο να πιασεις εστω το μισο των ΨΕΥΤΙΚΩΝ Κ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ αποδοσεων, που αναφερουν μετα μανιας προκειμενου να πουλησουν οσο ακομα κρατει ο χορος. Διορθωνεις το προβλημα (διορθωνεται συχνοτατα και μονο απ την αλλαγη, λογω του φταιει η παλια κατασκευη, αλλα ελα που δεν ειναι παντα ετσι) ε αυτοι για να πουλησουν φιλε μου και λογω ''φορας'' των καιρων στην κατσανε. Δεν φταιγανε! Δεν ειχαν τετοιθα προθεση! Απλα ενα στα δεκα στραβωσε κ ησουν εσυ ο ατυχος! Αυτοι θελανε και πιστευτανε οτι στο κανουν.. καλο!
Κατσε να δεις τωρα ποιοι θα μου ορμηξουν γ αυτα που λεω και τοτε θα ξερεις! Κ αν το βουλωσουν, τοτε διαβασε διαφορα οπου νομιζεις και παλι εσυ μετα θα καταλαβεις και θα ξερεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #27769 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Edilkamin Ecostar: καπνίζει
Ειναι ενα θεμα κ αυτο. Μονον ανοιγομενη πορτα σε τζακι ειναι σοβαρο προβλημα! Και καλη δικαιολογια (αν τυχον καποιο προβλημα) εκ των υστερων βεβαια.. Φταις που το ανοιγεις αποτομα σου ειπανε λες ε? Κ εσυ επρεπε να απαντησεις ομως! Να πεις.. ρε παιδια τζακι αγορασα οχι.. σομπα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #27771 από GT
Απαντήθηκε από GT στο θέμα Edilkamin Ecostar: καπνίζει
Αγαπητέ Stelios1, μιας και πέρασαν 7 1/2 μήνες από τότε που δημοσιεύθηκε το θέμα που ξέθαψες :P , νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να μας ενημέρωνε ο φίλος tzoul, αν παρακολουθεί ακόμα το φόρουμ, αν και πως έλυσε το πρόβλημα και τι το προκαλούσε τελικά.

Και εγώ πιστεύω ότι κάτι έγινε με την εισαγωγή αέρα κάτω από την εστία, προφανώς το σπίτι είναι "ερμητικά" κλειστό και ελλείψει εξωτερικής παροχής αέρα, μοιραία κάπνιζε.


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #28131 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Edilkamin Ecostar: καπνίζει
Τζι τι εχεις την εντυπωση οτι εχω εγω την δικη σας χρονικη ανεση? Μολις τωρα εξ αιτιας σου καταλαβα αυτην την μεγαλη χρονικη διαρκεια! Η αληθεια ειναι οτι σε αυτο το φορουμ μπερδευομαι στ δομη του. Ειμαι τοσο καιρο εδω μεσα και μολις πριν λιγες μερες ανακαλυψα θεμα με προβληματα στα τζακια! Κ εκτοτε δεν ξαναμιλησα εδω μεσα καπου αλλου! Εσυ αγαπηΤΟΤΑΤΕ εχεις προηγουμενα η διαφορες μαζι μου? Να τις λυσουμε αν υπαρχουν, αν δεν υπαρχουν μην ασχολεισαι μαζι μου, διαφορετικα δεν αισθανομαι να με τιμα η συναναστροφη μας. Μεθοδευμενα μολις μιλησω για κατι με αναγαγετε στ επικεντρο της συζητησης ουτως ωστε να φανω ο κακος? Γιατι.. σας ειπε κανενας οτι ειμαι καλος?? Ειμαι απλα χρησιμος. Αυτο δεν αρεσει σε οσους θελουν να φαινονται αυτοι οι χρησιμοι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ