Nordflam Remus Eco 16KW - δεν αποδίδει

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175579 από βασιλιης
Απαντήθηκε από βασιλιης στο θέμα Nordflam Remus Eco 16KW - δεν αποδίδει
((((Το Leroy θέλει να βρεθεί λύση, ο τζακάς επίσης γιατί είναι και ο μοναδικός συνεργάτης της Leroy στην Αττική, για όλο το τμήμα θέρμανσης. Οπότε μαλλον δεν τον παίρνει να κάνει την πάπια.))))
 

Μιλαμε παντα για το καταστημα του αεροδρομιου που δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα καταστηματα

Βοηθαμε οσο μπορουμε
Last edit: 2 Χρόνια 2 Μήνες πριν by βασιλιης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175581 από MICK
Απαντήθηκε από MICK στο θέμα Nordflam Remus Eco 16KW - δεν αποδίδει
Την καταγγελία στον συνηγορο του καταναλωτη ΜΗΝ την αμελήσεις. Μην περιμένεις να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί υπάρχει πληθώρα διαφόρων καταγγελιών, και δεν θα κάνουν ΑΜΕΣΩΣ κάτι. Τον συνήγορο του καταναλωτή τον είχα χρησιμοποιήσει, πολλά χρόνια πρίν, για μία καινουργια εξωτερική μοναδα A/C που ήταν καμμένη και την εγκατέστησαν. Η εταιρεία έκανε την πάπια, αλλά με την καταγγελία την άλλαξαν χωρίς δευτερη κουβέντα. Αυτό που σου συνέβει, επιβεβαιώνει πάρα πολλούς και εμένα μαζί, ότι υπάρχουν εγκαταστάτες που θέλουν να βγάλουν χρήματα χωρίς κόπο. Να είσαι σιγουρος, ότι αν δεν ήταν το LEROΥ, και τον είχες βρεί μόνος σου, τώρα με αυτήν την κατάσταση ίσως να έκανε την πάπια. Βέβαια και το LEROY, έχει μεγάλη ευθύνη για αυτήν την εγκατάσταση. Γιά να κλείσεις την τρύπα, μέχρι να γίνει σωστή δουλειά, πηγαινε σε κάποιο χρωματοπωλείο και αγόρασε μια ταινία αλουμινίου. Κόστος 2Ε. Είναι αλουμίνιο από την μία και έχει κόλλα απο την αλλη μεριά. Τέτοια χρησιμοποιούν στις καμινάδες. Είναι αντοχής. Προσπάθησε να κλείσεις το ανοιγμα που φαίνεται στην φωτό που ανέβασες, με πυράντοχο μονωτικό, και μετά κομμάτι κομμάτι προσπάθησε να κολλήσεις-καλύψεις το άνοιγμα. Ετσι μέχρι να γίνει η επισκευή θα έχεις, πιστευω, καλλίτερο αποτέλεσμα από τώρα.

ΜΙΧΑΛΗΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175583 από Panos1986
Απαντήθηκε από Panos1986 στο θέμα Nordflam Remus Eco 16KW - δεν αποδίδει
Έχω τέτοια ταινία αλλά πάνω στην καμιναδα δεν κολλάει. Το έκανα και με την θερμοκρασία άφησε την κόλλα στην καμιναδα και την λερωσε. Θέλει να σφηνωσεις πετροβαμβακα chimney που έχω μπόλικο αλλά το σωστό είναι να μπει μονοκόμματο.ατο κομμάτι.

Θε έρθει και θα το φτιάξει και θα πει και ένα τραγούδι. Πίστεψε με τα έχω πάρει τόσο πολύ στο κρανίο που θα το πάω μέχρι τερμα. Κανονικα πρεπει να πω και ποιος ειναι γιατι εχει κατάστημα στην Καλλιθεα, τουλαχιστον να γλυτωσει κόσμος...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 11 Μήνες πριν #176573 από cpp
Απαντήθηκε από cpp στο θέμα Nordflam Remus Eco 16KW - δεν αποδίδει
Ti έγινε τελικά με το τζακι ?
Εβγαλές άκρη?
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ίδιο τζακι (ή κάτι παρομοιο ) ....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ