Μυρωδιά τζακιού

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148679 από jean1980
Απαντήθηκε από jean1980 στο θέμα Μυρωδιά τζακιού
Συμφωνα με αυτο που βίωσα περισυ το χειμώνα δε θα έπρεπε να ε'ιμαι καθόλουν ψύχραιμος.Εν συντομία σας αναφέρω ότι μεσα στο καταχείμωνο με μηδεν βαθμούς κελσίου κοιμόμουν για ΄πάνω απο δυο εβδομάδες με τα πα ραθυρα ανοιχτα για να μπορω να αναπνέω στο σπίτι και ενοείται μέσα στο δωμάτιο κλεισμένοι.
Και αυτό που έχω αντιληφθεί γενικα μετά την εμπειρία μου και αυτα που έχω ψάξει γενικώς, για το θέμα των ενεργειακών εστιών ,χωρίς να θέλω να θίξω η να δισφημίσω κάποιον εταιρίες η κατασκςευαστές είναι το εξής.
Ακόμα ψάχνεστε με το αντικείμενο μη γελιώμαστε.Αυτή την εντύπωση εχω εγω .Μπορεί σε δυο τρια χρόνια να τελειοποιηθεί το αντικείμενο και να είναι όλα οκ αλλα πόσοι απο τους καταναλωτές έχουν γίνει πειραματόζωα δεν ξέρω.
\Δεν είναι δυνατόν να βάζω πετροβάμβακα πιστοποιημένο και εδικό για τοποθέτηση που εισάγεται απο εταιρία στο Πειραια να παίρνω τηλ εκεί και να μου λένε"είναι σχεδόν 95% βιοδιασπώμενος" τι περίπου ρε τι είναι η υγεία μας για το περιπου. μετα να μου λένε ότι η αλουμινοταινία σύνδεσης των φύλλων πετροβάμβακα δεν ξέρουμε τι ειναι και αν έχει πιστοποιησεις "αλλα κανε υπομονή κάποια στιγμή θα ξεμυρίσει"
Να αλλαζω μες το καταχείμωνο θάλαμο απο πετροβάμβακα σε izol και να έρχοναται και να ξανάρχονται απο την εταίρια και να μη μου απαντούνε ευθέως ακόμη απο τι μπορεί να μυρίζει ακόμη(σε πολυ λιγότερο βαθμο βέβαια η μυρωδιά για να είμαστε και δίκαιοι, και οφείλω να πω ότι η εταιρία ασχολήθηκε με το πρόβλημα μου αλλα δε λεει και τίποτα απ΄την άλλη)
Να σας πώ και το κορυφαίο που επισκέπτομαι την πρώτη φορά μεγάλη εταιρία με ενεργειακά τζάκια για να ζητήσω κάποιον ειδικό τοποθέτη να μου κάνει την τρύπα στην ταράτσα με ειδικό ποτηροτρύπανο και η οποία μου στοίχισε 350 ευρώ και τι μου κάνει ο "ειδικός τοποθέτης" μου βάζει την ανοξείδωτη εξωτερική καμινάδα ανάποδα με αποτέλεσμα μετα τισ πρώτες βροχές να στάζει νερό μεσα στο σαλόνι.Για γέλια ,γιατί μόλις μου το δείχνει ο επόμενος μάστορας βλέπω τα βέλη τα οποία υπάρχουν πάνω στους σωλήνες να κοιτούν στην αντίθετη μεριά αλλα "εγω ρε φίλε δεν είομαι τζακάς"για να το ξε΄ρω. Αλλά ούτε και οι περισότεροι εκεί έξω είναι να το λέμε αυτό.Λίγοι είναι μάστορες.
Ερώτημα σε άλλον δεν έχει συμβεί παρόμοιο πρόβλημα?
Οι ειδικοί πρώτη φόρα ακούνε μια τέτοια κατάσταση ?
Δε νομίζω.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή εγώ είμαι πολύ άτυχος η ακόμα οι εταιρίες ψάχνονται με το αντικείμενο που για να λέμε και την αλήθεια αναπτύσεται τα τελευταία χρόνια με την αύξηση του πετρελαίου.
Αυτά τα ολίγα χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον ξαναλέω και διευκρινίζω ότι εκφράζω προσωπική εμπειρία ,όπως γνωρίζω και φίλους με ενεργειακα και πετροβάμβακα εσωτερικό θάλαμο με κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα.

good luck!!!!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148702 από lefterismega
Απαντήθηκε από lefterismega στο θέμα Μυρωδιά τζακιού
Μα τι είναι αυτά που διαβάζουν τα ματάκια μου !!!!!!!!!!!!!!
Μα είναι δυνατόν ????????????????????????

Τι να πω ......................................

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148703 από lefterismega
Απαντήθηκε από lefterismega στο θέμα Μυρωδιά τζακιού
ένα παρόμοιο περιστατικό είχα και εγώ με μια πολύ ακριβή επώνυμη ξυλόσομπα (με καπνούς κλπ κλπ)
και όταν πήρα τηλ στην Θεσσαλονικιό κατασκευαστή ... μου είπε να πας την σόμπα πίσω
και σου στέλνω τα λεφτά σου !!! ... Τόσο ευγενικό και επαγγελματία εργοστασιάρχη δεν έχω ξαναδει ...!
και να σημειώσω ότι δεν έφταιγε αυτή καθεαυτή η σόμπα αλλά το σημείο τοποθέτησης στο σπίτι μου
που δεν είχε ορθή απορροφητικότητα λόγω πολλών S των μπουριών !

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148706 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Λευτέρη δεν αφήνεις την κολοκυθιά ?ανέφερες τις λέξεις που είπα μόνο και μόνο για να απευθυνθείς σε εμένα .να αναλαμβάνεις την ευθύνη των λεγόμενων σου αν θέλεις να σε σέβονται οι συνομιλητές σου .

"sorry αλλά βλέπω ότι όλοι οι "αρμόδιοι" βγάζουν την ουρά τους απέξω
δικαιολογώντας και προμοτάροντας το προϊόν τους ... και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο !!!"

εκτός και αν το παραπάνω το έγραψες για κανέναν άλλο .


Γιάννη απευθύνεσαι και σε εμένα οταν λες "ακόμα ψάχνεστε".λυπάμαι αλλά δεν το δέχομαι .όλοι οι πελάτες μου με το που έρχονται στην εταιρία μου ενημερώνονται και για τους 2 πετροβάμβακες που υπάρχουν στην αγορά και φυσικά οτι δεν είναι 100% βιοδιασπόμενοι όπως και ότι δεν κάνουν για μαντεμένια τζάκια .μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε ενας πελάτης μου που σε τζάκι αερόθερμο να του έχω βάλει πετροβάμβακα .έχω χάσει πελάτες γιατί δεν τους πρότεινα μια τέτοια εγκατάσταση αλλά τουλάχιστον έχω ήσυχη την συνείδηση μου .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148708 από SHERIF
Απαντήθηκε από SHERIF στο θέμα Μυρωδιά τζακιού
Βάλε κάποιες φωτό να δούμε τι παίζει μόνο από μια λητή περιγραφή τι να καταλάβουμε, τι καπέλο έχεις βάλει?
.....Δεν είναι δυνατόν να βάζω πετροβάμβακα πιστοποιημένο και εδικό για τοποθέτηση που εισάγεται απο εταιρία στο Πειραια..... αυτό το γράφει η συσκευασία του ή το λέει ο πωλητής, είναι 5cm πάχος 150kg με επικάλυψη αλουμινίου?
... Η μυρωδια ειναι σαν να καιγεται πλαστικο πανω σε πυρωμενο σιδερο... μήπως ξέχασαν κάποιο εργαλείο πάνω στην εστία και σου μυρίζει έτσι?
...Η εταιρια εχει εως τωρα φερθει επαγγελματικα οπωςκαι ο τοποθετης αλλα το προβλημα παραμενει ....
εάν είχε φερθει επαγγελματικα δεν θά είχες πρόβλημα εάν δεν μπορόύσαν να το λύσουν θα το έπαιρναν πίσω, θα ζητούσαν συγνώμη για την ταλαιπωρία και θα σου επέστρεφαν τα χρήματα, σου έδωσαν γραπτή εγγύηση καλής τοποθέτησης και λειτουργίας οι άνω επαγγελμτίες? επέβλεψες προσωπικά με επιμέλεια ώστε να γείνουν όλα σύμφωνα το σχέδιο της εστίας ? όπως βλέπεις σου αναλογούν ευθύνες
...Ο εγκαταστατης ειναι της εταιριας ...
αυτό δεν τον κάνει επαγγελματία
...αφου ο τοποθετης άνοιξε μια τρυπα 1*1 μετρο στη μπροστινή μερια της φούσκας για να δουλέψει..
Με αυτό το άνοιγμα δεν μπορεί να γείνει σωστή δουλειά
Είσαι άτυχος γιατί ανακάλυψες το φόρουμ κατόπιν εορτής (δεν ήξερες δέν ρώταγες?) εάν διαβάσεις τα σετικά θέματα θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Ελπίζω να είναι κάποια ξεχασμένη πένσα πάνω στην εστία και να λυθεί το πρόβλημά σου
Ολα αυτά καλοπροαίρετα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148711 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Μυρωδιά τζακιού
Κενό μεταξύ της εστίας και της μετώπης σου έχουν αφήσει? Βάλε και καμία φωτογραφία από την εγκατάσταση μπας και καταλάβει κανείς πιο είναι το πρόβλημα.
Αν σου έχει μείνει κανένα κομμάτι ιζολ και το βάλεις στο γκαζάκι να το ζεστάνει θα δεις ότι δεν μυρίζει και σε πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες από αυτές που πιάνει στον θερμοθάλαμο.
Όταν αφαιρέθηκε ο πετροβάμβακας καθαρίστηκε καλά ο χώρος? Αν έχει μείνει κάποιο κομμάτι και ακουμπάει στην εστία είναι πολύ πιθανό να μυρίζει αυτό.
Στις ενώσεις την μπουριών μήπως έχει χρησιμοποιηθεί αλουμινοταινία?


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ