Nordpeis ni-25. Πρόβλημα με απόδοση - εγκατάσταση

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161989 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
το τζάκι σου θέλει ξήλωμα.η πυράντοχη γυψοσανίδα είναι για μέχρι 50 βαθμούς συνεχόμενης λειτουργίας .το τζάκι σου δεν ευθύνεται για το ότι δε ζεσταίνετε το σπίτι σου .η μόνωση του σπιτιού σου προφανώς φταίει ή ότι δεν καις καλά το τζάκι σου με στεγνά ξύλα !πόσα μέτρα καμινάδα έχεις ?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161991 από Jimm
Η πρόσοψη του τζακιού θα αλλαχτεί ούτος ή άλλος. έγινε για ένα χειμώνα για να ελέγξω αποδώσεις ή τυχόν προβλήματα και την άνοιξη θα μπεις γρανίτης.εσωτερικα του θερμοθαλαμου έχεις να προτείνεις κάποιο υλικο?ύψος έχω δώσει 4.5 μέτρα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161999 από george_74

Jimm έγραψε: Η πρόσοψη του τζακιού θα αλλαχτεί ούτος ή άλλος. έγινε για ένα χειμώνα για να ελέγξω αποδώσεις ή τυχόν προβλήματα και την άνοιξη θα μπεις γρανίτης.εσωτερικα του θερμοθαλαμου έχεις να προτείνεις κάποιο υλικο?ύψος έχω δώσει 4.5 μέτρα


Βάλε κάποια από τις επενδύσεις που σου προτείνει η εταιρία για τη συγκεκριμενη εστία και ακολούθησε το manual κατά γράμμα όσον αφορά την εγκατάσταση και θα χορτάσεις ζέστη.
Τα τζάκια της Nordpeis είναι κυρίως για να δουλεύουν με φυσική ροή, χωρίς θερμοθαλάμους κ.λπ. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να βάλεις βυντιλατέρ και να στελνεις με αεραγωγούς ζέστη και σε άλλα δωματια, αλλά λίγο - πολύ είναι δώρο - άδωρο καθότι όση θερμότητα είναι να σου αποδώσει το τζάκι θα σου την αποδώσει είτε με βυντιλατέρ έιτε χωρίς, απλά με βυντιλατέρ θα θερμανθούν λίγο πιο γρήγορα τα απομακρυσμενα δωμάτια, ωστόσο θα υποστείς και το θορυβο που παραγει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ