ΣΟΣ έσπασε το τζαμι απο το τζακι μου

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #124430 από degeor
Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά από αναζήτηση στο γοογλε βρήκα αυτό :
www.prismaglass.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE...%CE%BC%CE%B1.el.aspx
που είναι Θεσσαλονίκη,
κοίτα αρχικά για κουρμπαριστό αλλιώς κοίτα μήπως γίνεται αυτό που σου είπε ο caftis ή για δύο καινούργια- δύο κομμάτια που ενωθούν στην γωνία ή λίγο ποιό μέσα απ΄αυτή στο μικρό κομμάτι. Δυστυχώς αν δεν είναι καινούργιο μην το ψάχνεις για εγγύηση μόνο αν έχεις κανά γνωστό που πουλάει εγκαθιστά την συγκεκριμένη μάρκα ......
Ξέχνα τη στεναχώρια σου έρχεται καινούργιος χρόνος, να σε καλά εσύ και η οικογένειά σου και πάνω απ΄ όλα υγεία!

Ένας άγνωστος, είναι ένας φίλος που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα !!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #124436 από panos79

peolinio έγραψε: απο Θεσσαλονικη είμαι παιδιά.Τώρα αυτό με την εγγύηση δεν ξέρω πως μπορώ να το διεκδικίσω... Θα μου πουν μόνος σου το προκάλεσες πλήρωνε


εγγυηση δε παιζει 1000% τετοιο εχω και γω γωνιακο μου σπασε μια φορα η μεγαλη πλευρα 75χ39 το αλλαξα με 90 ευρω μακαρι να ειμασταν κοντα να σου δινα το κομματι που εμεινε απο το σπασμενο (ανετα καλυπτει το ραγισμενο εφοσον το κοψεις κ το κανεις 2 ξεχωριστα,δε θα μπαζει πιστεψτο αν εφαρμοσουν σωστα).επισης οι τιμες παιζουν με φιξ διαστασεις δεν παει αναλογα με τα μετρα που χρειαζεσαι
και μια λεπτομερεια γιατι στη κατασταση που εχεις περιελθει σηκωνει κ τριτο εγκεφαλικο :woohoo:
οταν θα παρεις τα μετρα να εισαι προσεχτικος να μετρησεις καλα καλυτερα μεγαλυτερο παρα μικροτερο ακομα κ για λιγα χιλιοστα μπορει να χασεις το αντιβαρο της πορτας κ να σηκωνεται ελαφρως αν ειναι κ συρομενη ετσι καταλαβα απτη φωτο
Last edit: 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν by panos79.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #124446 από Στελιος1
Το τζαμι αυτο πρπει να ειναι ειδικο για αποτομες θερμοκρασιακες μεταβολες και αν ειναι τετοιο.. 1) κατεργαζεται κ εκ των υστερων (κοβεται δηλαδη) αλλα.. 2) Δεν αξιζει να σωσεις την μικρη πλευρα του και μονο η διαυγεια νεου-παλιου (λογω αλλης παρτιδας εστω) να ειναι διαφορετικη δεν αξιζει.
Συγνωμη εγω μπερδευτηκα κ ηταν σαββατοκυριακο, αυριο βραδυ θα σου πω απο δω, αλλα ενας φιλος απο Αθηνα (μην ψαχνω τωρα ονομα κτλ) σου εκανε καλη προταση, δες το κ αυτο.
Η Πρισμα ειναι μεγαλη εταιρεια (πολλα γραφεια υπευθυνοι κατι σαν δημοσιο) κ ισως δεν ασχοληθουν σοβαρα, δοκιμασε κ εκει ομως.
Εγω θα εβαζα σε 2 κοματια διοτι ηδη εδειξε κακη συναρμογη με τ κασωμα (αυτη φταιει κ οχι εσυ) πως τωρα με παραγγελια να τ παρεις μονοκομματο και να κατσει καλα? Δεν θα εχεις κανενα προβλημα σε 2 κομματια.
Προσοχη στα μετρα! Μετρας την μια πλευρα απ εξω και την αλλη απο μεσα, διοτι αν μετρησεις και τ 2 απ εξω θα βγει βαρυ (συν 4 χιλιοστα) και αν μετρησεις και τ 2 απο μεσα θα βγει ελαφρυ (-4 χιλιοστα).
ΥΓ ολες οι μαρκες που εχουν τζαμια με τυπωμενα σχεδια λογοτυπους κτλ ειναι αυτου του ειδους και αντεχουν εως 450 βαθμους (υπεραρκετοι για τις θερμοκρασιες που δεχονται).

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #124622 από billgogos
Αυτα με τα λογοτυπα ειναι securit και οχι κεραμικα! Δεν αντεχουν θερμικο σοκ. Θελουν πολυ ομαλη αλλαγη θερμοκρασιας. Εγω οσα securit κι αν εβαλα στις ιδιοκατασκευες μου σπασαν απο το γρηγορο ανεβασμα θερμοκρασιας. Και οι τζαμαδες απο τις μεγαλες εταιριες τα αγοραζουν απλα αλλη προτεραιοτητα εχει ο επαγγελματιας αλλη ο ιδιωτης. Τα κεραμικα κοβωνται με διαμαντι. Μπορει καποιος να το κοψει και μονος του αν ξερει, ενω τα securit δεν κοβωνται μετα τη θερμικη κατεργασια.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #124636 από peolinio
Λοιπόν αφού ξημέρωσε έπιασα τους δρόμους μιας και δεν είχα δουλέιες. Πρωτα πηγα σε 1 τζαμά μου λεεί με κουρμπα με την καμία να βρείας απο επαγγελματια και το κόστος είναι 240 ευρώ το τετραγωνικό ( χωρίς κέρδος μέσα).Πήγα μετά σε 1 πουλάει τζάκια μου λέει καλύτερα να βάλεις 2 κομμάτια απλά θα σου κάνει γωνία και θα αφήνει κενό και δεν είναι σίγουρος αν θα εφαρμόσει σωστα στο πλάισιο και οτι δεν θα έχω θέμα στο κλέισιμο....
Μετά απο όλα αυτά έχω και την γυναίκα μου απο πάνω να μου λέει να το κάνεις όπως ήταν και όχι με πατέντα ( ελπίζω να με καταλαβαίνουν οι παντρεμένοι...).
Έδωσα τις διαστάσει στον τύπο με τα τζάκια μπας και βρεί 1 μονοκόματο με κουρμπα και να μου δώσει μια τιμή και αυτός .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #124739 από Στελιος1

billgogos έγραψε: Αυτα με τα λογοτυπα ειναι securit και οχι κεραμικα! Δεν αντεχουν θερμικο σοκ. Θελουν πολυ ομαλη αλλαγη θερμοκρασιας. Εγω οσα securit κι αν εβαλα στις ιδιοκατασκευες μου σπασαν απο το γρηγορο ανεβασμα θερμοκρασιας. Και οι τζαμαδες απο τις μεγαλες εταιριες τα αγοραζουν απλα αλλη προτεραιοτητα εχει ο επαγγελματιας αλλη ο ιδιωτης. Τα κεραμικα κοβωνται με διαμαντι. Μπορει καποιος να το κοψει και μονος του αν ξερει, ενω τα securit δεν κοβωνται μετα τη θερμικη κατεργασια.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk



Μην βιαζεσαι διαβαζε καλα πρωτα, 3! κατηγοριες ανεφερα και το τζαμι του φιλου μας δεν ειναι ουτε κεραμικο (το κεραμικο δεν ειναι καν τζαμι!) ουτε σεκιουριτ, αν ηταν σεκιουριτ θα γινοταν ρυζι (γ αυτο και δεν κατεργαζονται εκ των υστερων και γ αυτο λεγονται και ασφαλειας και κανονικα για μενα μονο τετοια θα επρεπε να υπαρχουν σε τζακια για λογους ασφαλειας, οπως γινεται στ κουζινες και στα παρμπριτζ αυτοκινητων), ειναι και μια τριτη κατηγορια ομως που αντεχει σε 450 βαθμους (700 το κεραμικο και 300 το ασφαλειας) αντεχει καλυτερα σε θερμοκρασιακες μεταβολες και σπαει σε μεγαλα κομματια οπως του παθοντα..
Κανενα τζακι δεν ανεβαζει στ πορτα 300 βαθμους. Βαζουν κεραμεικο για λογους ευχερειας (κοβεται οπου θες, δεν περιμενεις να παει να κατεργαστει και μετα να το παρεις, σε μαζικη αγορα τ κοστος του ειναι υπερβολικα χαμηλο κοντα στα αλλα κτλ). Και θα δειτε οτι οι μεγαλες εταιριες με σοβαρη σειρα παραγωγης συχνα δεν βαζουν κεραμικο, εξ ου και τα τυπωμενα σχεδια επανω τους.
Πεολινιο.. Αφοι Κωστη αν κανεις αναζητηση θα βρεις τηλ, κανε και μια ερωτηση σ αυτους.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ