Προβλημα με τζακι 3 χρονια

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #122065 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Προβλημα με τζακι 3 χρονια
Το τζάκι σου είναι καλό και μην πανικοβάλεσαι. Η εγκατάσταση του έχει κάποιο λάθος που διορθώνεται εύκολα. Αυτό που κάπνισε λίγο και μύρισε στο πρώτο δυνατό άναμμα είναι τα χρώματα του μαντεμιού και οι σιλικόνες. Συμβαίνει σε όλους, κατά το πρώτο δυνατό άναμα.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #122079 από Μάριος
Απαντήθηκε από Μάριος στο θέμα Προβλημα με τζακι 3 χρονια
Tο θεμα ειναι οτι δεν ειναι το πρωτο αναμα του τζακιου.το δευτερο τζακι που εχω τωρα ειναι 2 χρονων τζακι και εχει καψει πολυ ξυλο στην κυριολεξια.δεν ειναι η εστια που μυριζει λογω του οτι εχει καει το μαντεμι κανονικα.
αυτο που μυριζει κατα το αναμα του τζακιου μετα απο 1-2 ωρες περιπου μου μοιαζει μυρωδια απο γυψοσανιδα.
ενω ειναι μονωμενο απο μεσα,παρ'ολ'αυτα ειναι πολυ πιθανο να μυριζει η γυψοσανιδα.
τα υλικα.... κολλες κλπ εχουν καει οποτε το μονο που μενει ειναι η γυψοσανιδα.
ειναι πολυ κουραστικο να αλλαζεις τζακι καθε 1.5 χρονο.πολυ ταλαιπωρια για το τιποτα.στην τελικη θα ειχα βαλει απο την αρχη πυροτουβλο και θα ειχε ληξει εκει.
η κουνιαδα μου εχει πυροτουβλο χειροποιητο και ειλικρινα εχει πολυ μεγαλη αποδοση λογω καλης κατασκευης προφανως.
σημερα μου καπνισε απο την περσιδα εκτονωσης και πνιγηκαμε στην κυριολεξια.8 βαθμουσ με τις πορτες ανοιχτες για 4 ωρες. γινεται η ιδια εστια να μπορεσει να ντυθει με πετρα εξ'ολοκληρου και να φυγει η γυψοσανιδα εντελως? ρωταω γιατι αυτου του τυπου τζακια,στην ουσια μεσα ειναι κουφια εντελως.
σημ. το πρωτο τζακι το στειλαμε πανω στο χρονο γιατι οντως η εστια ηταν για πεταμα(ενεργειακο).αυτο που εχω τωρα ειναι μαντεμι βαρεου τυπου με πορτα,φυσικης ροης αερα(εκτονωσης)δηλαδη.ουτε αεροθερμο ουτε τιποτα.
σημερα που καπνισε απο την περσιδα εκτονωσης,λογικα εχει να κανει με την καμιναδα φανταζομαι,,μαλλον χανει απο εκει που εφαρμοζει η καμιναδα με το πανω μερος του τζακιου.οπως και να'χει ακομα και αυτο να ειναι δεν τα γλυτωνουμε τα σπασιματα οπως παει.
ξερεις ειναι πολυ ασχημο να εχουμε τζακι 3 χρονια και να το εχουμε αλλαξει 2 φορες και ακομα να μην το εχουμε αυχαριστηθει.μονιμως εχει καποιο προβλημα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #122092 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Προβλημα με τζακι 3 χρονια
Καλήμερα, μην βιαζεσαι απ την αγανακτηση ακου τι σου λενε. Μυριζει ακομα κ αν το καις σιγα? Το τζακι με ανοιχτη τ πορτα του τραβαει κανονικα ακομα και με κλειστα ολα τα κουφωματα στο σπιτι? Γενικα απαντησε σε οτι σε εχουν ρωτησει γιατι εστι ακρη δεν θα βγει (οποιος σε ρωταει κατι εχει στο μυαλο του, καπου θελει να καταλληξει).
Η πορτα πρεπει να μπει σε θηκη οπως δειχνω στην φωτο, ειναι ευκολη κατασκευη ακομη κ επι τοπου οι 2 τρυπες ειναι για παροχη εξωτερικου αερα.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #122101 από panosf01
Απαντήθηκε από panosf01 στο θέμα Προβλημα με τζακι 3 χρονια
Εχουν δικιο σε αυτα που σου λενε πιο πανω,μην βιαστεις να το ξυλωσεις.Μερικες διορθωτικες εργασιες θα λυσουν το προβλημα πιστευω,ανοιξε μεγαλυτερες περσιδες πανω κατω,αυτο σημαινει μεγαλυτερη ροη αερα αρα μικροτερες θερμοκρασιες που προκαλουν μυρωδιες.Οσο για το καπνισμα το πιο πιθανο ειναι να προκληθηκε απο την πορτα που στο ανοιγμα τραβηξε τον καπνο μεσα στην φουσκα.Ο κυρ Στελιος εχει δικιο,τα σοβαρα τζακια εχουν εσωκλειστη την συρομενη πορτα σε πλαισιο.Αν αποφασησεις να ανοιξεις την μπροστινη γυψοσανιδα να το βαλεις,Το ιδιο προβλημα ειχε και ενας φιλος με ελληνικο ενεργειακο τζακι.Σε πρωτη φαση μπορεις να μεγαλωσεις τις περσιδες και να ανοιξεις μια τρυπα για εξωτερικο αερα με ρυθμιζομενη περσιδα,κατι που μπορεις να κανεις μονος σου χωρις ιδιαιτερο κοστος.
Ολοι αλλαζουν τα ανοιχτα τζακια με ενεργειακα,εσυ θα κανεις το αντιθετο? :huh:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #122103 από dragonfly
Απαντήθηκε από dragonfly στο θέμα Προβλημα με τζακι 3 χρονια
Το πλεων κλασικο λαθος που εκανα και εγω με τον κουνιαδο μου ειναι να ντυσεις με γυψωσανιδα το τζακι πριν το καψεις πρωτη φορα και οταν λεμε να το καψεις ενωουμε να του αλαξεις τα φωτα για 3-4 ωρες τουλαχιστον με πορτοπαραθυρα ανοιχτα.
Αυτο που θα δεις ειναι να καιγοντε τα χρωματα και τα λαδια απο τις λαμαρινες με πολυ μα πολυ καπνο και εντονη απαισια μυρωδια, αυτο θα γινει μια φορα μετα το ντυνεις και δεν εχεις προβλημα, οι γυψωσανιδες δεν βγαζουν μυρωδια εκτος και ο εγκαταστατης εκανε βλακεια, ειναι πολυ κοντα σε αμονωτη επιφανεια και καιγετε το χαρτι που εχουν εξωτερικα, κακως αλαξες το ενεργειακο με απλο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #122109 από dinos2012
Απαντήθηκε από dinos2012 στο θέμα Προβλημα με τζακι 3 χρονια
καλημερα παιδια.στο δικο μου τζακι αναμεσα εστιας και πορτας εχει κενο 3 ποντους,δεν εφαπτεται πόρτα με εστια υπάρχει περίπτωση και το δικο του να είναι έτσι και και να περνάει καπνός αναμεσα ,να μπαινει στη φουσκα και νa βγαίνει από περσίδα?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ