Βοηθεια για μετατροπη συμβατικου τζακιου

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #121155 από Στελιος1

Fokion έγραψε: Απωρεια

τι ειναι η κοινονική συνετεριστική????




Ειναι μια εταιρεια κοινωφελους σκοπου και δρασης, ενας κυριος στοχος ειναι η καταπολεμηση της ανεργειας (κακα σημαδια αυτα). Αργησε πολυ η εναρξη διοτι ο εφορος ηθελε να διαβασει τον νομο, οπως καταλαβαινεις δεν ξερω ακριβως να πω. Οποιοσδηποτε δουλευει σε αυτην παιρνει ορισμενο μεροκαματο και τα κερδη μενουν σε αυτην για την αναπτυξη της. Αν ο φιλος ενδιαφερθει εγω θα δουλεψω σαν υπαλληλος και οχι για παρτη μου, αυτο ηθελα να πω. Οι σχολικοι φυλακες πχ θα μπορουσαν να ιδρυσουν μια τετοια, αλλα προτιμουν το στανταρ φυσικα χωρις σκοτουρες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #121156 από Fokion
Κατ' αρχην ευχαριστω
Δε νομιζω οτι το επιασα πληρως αλλα μη χαλαμε το θεμα.

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #121229 από nikdes
ο στελιος προς το παρον μου προτεινει μια ενδιαφερουσα λυση γτ δεν ειχα σκοπο να γκρεμισω τιποτα μεσα απο το τζακι...σας ευχαριστω και ολους τους αλλους για το ενδιαφερον που δειξατε....το θεμα ειναι ο στελιος να μου δειξει εικονες απο καπου και ακριβη στοιχεια..αεροθερμο σκεφτομουν και εγω με πορτα αλλα να μην πεταει τον αερα στα μουτρα οπως ειναι αυτα που κυκλοφορουν

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #121392 από Στελιος1

nikdes έγραψε: ο στελιος προς το παρον μου προτεινει μια ενδιαφερουσα λυση γτ δεν ειχα σκοπο να γκρεμισω τιποτα μεσα απο το τζακι...σας ευχαριστω και ολους τους αλλους για το ενδιαφερον που δειξατε....το θεμα ειναι ο στελιος να μου δειξει εικονες απο καπου και ακριβη στοιχεια..αεροθερμο σκεφτομουν και εγω με πορτα αλλα να μην πεταει τον αερα στα μουτρα οπως ειναι αυτα που κυκλοφορουν




Εγω προτεινω αυτο που καταλαβα οτι αναζητας (αεροθερμο ωστε να μην χαλασεις τ τζακι σου κτλ) διαβαζοντας ολα τα παραπανω σας μηνυματα. Καμια εικονα δεν θα δειξω, απευθυνσου εκει που προτεινα και ελα απο κοντα να τα δεις, αν καταλληξουμε τοτε θα αναρτηθουν ολα οταν αυτα γινουν, ωστε να υπαρχει μια αναφορα που ενδεχομενως θα μπορουσε βοηθησει κ αλλους στο μελλον.


ΥΓ. Μια παρενθεση πρεπει να ειναι η συμμετοχη μου εδω και τιποτε αλλο, συνεχιστε να προτεινετε στον ανθρωπο διαφορα, δεν θιγομαι σε κατι, δεν μου χαλατε τ δουλεια, προτειντε οτι νομιζετε.. Κρατκι, Ινβικτα, οτιδηποτε αλλο, ειναι λαθος (ευγενικη μεν αλλα λαθος δε) αυτη η λογικη του ''τακτ'' με τα μας και με τα σας κτλ. Ειναι απαραδεκτο να κρεμιεται ενα θεμα επειδη ανακατευτηκε ο Στελιος, ο Παναγιωτης κ οποιος αλλος τυχον και να νεκρωνει. Αυτα..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #121415 από liakjim
Στέλιο στην περίπτωση του φίλου τα πράγματα έχουν ως εξής :
1. Λύση ενεργειακής εστίας με φυσική ροή. Κέρδος το μικρό σχετικά κόστος , η απόδοση, η μη απαίτηση ρεύματος άρα και απόλυτη ησυχία. Μείον τα εκτεταμένα μερεμέτια που όμως δεν θα χαλάσουν το τζάκι.
2. Κασέτα. Κέρδος η απόδοση (μάλλον λίγο μικρότερη από 1) και τα πολύ λίγα μερεμέτια. Μείον το πιο μεγάλο κόστος , ο θόρυβος , απαίτηση ρεύματος.
3. Αερόθερμα (πατέντα) . Κέρδος το μικρό κόστος και τα μηδενικά μερεμέτια. Αλλά ελάχιστη απόδοση , φασαρία , απαίτηση ρεύματος.
4. Εσύ. Προσωπικά δεν την ξέρω την λύση σου άρα δεν την αξιολογώ ούτε θετικά ούτε αρνητικά.
Πάντως νομίζω ότι πρέπει να δουλεύει μιας και συνδιάζει κατασκευή πόρτας και εναλλάκτη στα μέτρα της εκάστοτε εστίας συν ότι ο εναλλάκτης έχει μελετηθεί.
Πάντως σίγουρα θα ήθελα να δω ένα τέτοιο τζάκι στην λειτουργία του.

Ο φίλος ας επιλέξει τι θεωρεί καλύτερο.

Παρουσίαση εγκατάστασης τζακιού εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=57920&Itemid=384

Ορθός Τρόπος Δοκιμής Τύπων Μπρικέτας εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=58124&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #121449 από nikdes
Οπως σας ειπα δεν θελω να μπω στην διαδικασία να γκρεμίσω τιποτα οπότε η λυση του αεροθερμου με βολεύει αρκει να εχω εστω μια καλη αποδοση.Εστειλα μαιλ εκει που ειπε ο στελιος αλλα καμια απαντηση.Δεν ξερω....ισως ο στελιος μπορεσει να μου βρει καλυτερο τροπο επικοινωνιας για μια πρωτη αποψη..πχ να δω μια τετοια εγκατασταση εστω με εικονα
Last edit: 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ