Μαύρισμα τζαμιού & μυρωδιά τζακιού

Περισσότερα
2 Χρόνια 4 Μήνες πριν #173979 από okalamaris
Πραγματικά δεν ξέρω τι θερμοκρασίες πιάνει εξωτερικά το τζάκι, αλλα δώσε προσοχή στο πρώτο άναμμα, θα πρέπει να γίνει σταδιακά η άνοδος της θερμοκρασίας για να σκληρύνει σωστά και στο μέγιστο η μπογιά. Πιθανόν να σου μυρίσει στο πρώτο άναμμα! Αν τυχόν και δεν αντέξει, θα πας σε άλλη μπογιά και όλα καλά. Τώρα που μπήκες στο τρυπάκι να το κάνεις μόνος σου, θα το απολαύσεις. Βεβαιώσου πως η καμινάδα σου, τραβάει καλά. Όταν το δουλεύεις ή συμπληρώνεις ξύλα, σου καπνίζει; Ρωτάω, γιατί από το κάψιμο του κορδονιού πρέπει να σου μαυρίζει παρά πολύ το τζαμί. Το φυσιολογικό είναι να πιάνει μια άχνα και να μαυρίζει ελαφρώς σε βάθος χρόνου. Εσένα πόσο συχνά σου μαύριζε;

Επισης γραφει οτι ειναι για 300-350βαθμους κελσιου. 
Γραφει οτι ειναι για τζακια κτλ.
Καποιες αλλες ομως λενε για 600-700 βαθμους. 
Τι υσχυει τελικά, για ποση θερμομρασια θελουμε; 
 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 4 Μήνες πριν #173980 από hamurabi
H καμιναδα μου τραβαει πολυ καλα γενικα.
Αλλα οντωςντο τζαμι μου μαυριζε αμεσως ομως είχαν γινει ολα χαλια κορδονια κτλ θελαν ολα αλλαγη.τωρα.που τα βαζω ολα καινουργια θανδω...
Θελω να βαψω και μεσα την εστια. Μηπως δεν αρκει αυτη μπογια α πουναι για 350c για μεσα;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 4 Μήνες πριν #173981 από dryianni
Όντως, δεν αρκεί. Χρειάζεται αντοχή τουλάχιστον στους 600.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ