Πυράντοχο λιπαντικό spray

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #96213 από Diplomatis
Απαντήθηκε από Diplomatis στο θέμα Πυράντοχο λιπαντικό spray
Τελικά βρήκα κάποια άκρη.
Το προιόν είναι σπρέι γράσσου πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Αυτό ακριβώς που χρειάζομαι δηλαδή. Το κόστος του μου είπαν γύρω στα 9 με 10€. Το θέμα είναι πως κανένας εδώ γύρω δεν το έχει. Οπότε φίλε ippomas θα ήθελα να συνεννοηθούμε για να μου το στείλεις ή να έρθω να το πάρω αφού είδα πως κι εσύ από εδώ γύρω είσαι.
* Α και κάτι άλλο η τιμή που γράφω είναι ενδεικτική, εγώ θα το αγοράσω στη τιμή που θα μπου πεις.
Last edit: 11 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν by Diplomatis. Αιτία: Συμπλήρωση
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ippomas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #96538 από ippomas
Απαντήθηκε από ippomas στο θέμα Πυράντοχο λιπαντικό spray
Λογω κρυωματος ειχα μερικες μερες να μπω μεσα στο φορουμ συγνωμη που σε αφησα να περιμενης, αυτο το σπρευ το χρησιμοποιουμε σε βιδες που βρισκοντε μεσα στην θαλασσα και ειναι κοκκινο εχει το χρωμα του χαλκου. Εχει ειδικη προσμιξη με λιπαντικο που αντεχει σε πολυ δυσκολες συνθηκες. Το εχουμε χρησιμοποιηση σε πορτες κλιβανων στις βιδες οι οποιες με τις ψηλες θερμοκρασιες ψηνονται και οταν πας να τις λυσεις κοβονται σαν πρασα. Εχω και σε γρασσο σε φυσιγγη αλλο υλικο πολυ ανθεκτικο αλλα για να το βαλης με γρασσαδορο, δεν ξερω ποιο θα σε βολεψη περισσοτερο εχω την εντυπωση το σπρευ θα ειναι καλυτερο, οσο για την χρηση του εχει πολυ το περιεχομενο της φιαλης θα ριξης μια ποσοτητα και θα το δουλεψης εαν δεις οτι χρειαζετε παλι τοτε ξαναφρεσκαρης. Το τηλ 6932412094 ειμαι Καβαλα-Ξανθη παρε τηλ να συνενοηθουμε τελικα ειδα και την τιμη γιατι ειχα γραψη περιπου ειναι 10ε εχω αρκετα κομματια κανενα προβλημα.

Το να ρωτας δεν ειναι κακο.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Diplomatis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #96544 από Diplomatis
Απαντήθηκε από Diplomatis στο θέμα Πυράντοχο λιπαντικό spray

ippomas έγραψε: Λογω κρυωματος ειχα μερικες μερες να μπω μεσα στο φορουμ συγνωμη που σε αφησα να περιμενης, αυτο το σπρευ το χρησιμοποιουμε σε βιδες που βρισκοντε μεσα στην θαλασσα και ειναι κοκκινο εχει το χρωμα του χαλκου. Εχει ειδικη προσμιξη με λιπαντικο που αντεχει σε πολυ δυσκολες συνθηκες. Το εχουμε χρησιμοποιηση σε πορτες κλιβανων στις βιδες οι οποιες με τις ψηλες θερμοκρασιες ψηνονται και οταν πας να τις λυσεις κοβονται σαν πρασα. Εχω και σε γρασσο σε φυσιγγη αλλο υλικο πολυ ανθεκτικο αλλα για να το βαλης με γρασσαδορο, δεν ξερω ποιο θα σε βολεψη περισσοτερο εχω την εντυπωση το σπρευ θα ειναι καλυτερο, οσο για την χρηση του εχει πολυ το περιεχομενο της φιαλης θα ριξης μια ποσοτητα και θα το δουλεψης εαν δεις οτι χρειαζετε παλι τοτε ξαναφρεσκαρης. Το τηλ 6932412094 ειμαι Καβαλα-Ξανθη παρε τηλ να συνενοηθουμε τελικα ειδα και την τιμη γιατι ειχα γραψη περιπου ειναι 10ε εχω αρκετα κομματια κανενα προβλημα.

Κατ' αρχήν περαστικά.
Θα σου πάρω τηλέφωνο το απόγευμα για να συνεννοηθούμε.
Κι εγώ πιστεύω ότι το σπρέι θα βολέψει περισσότερο.
Θα τα πούμε, ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.054 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ