Ύψος περσίδων εξαγωγής αέρα

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77085 από GT
Απαντήθηκε από GT στο θέμα Ύψος περσίδων εξαγωγής αέρα

ben1973 έγραψε: καλησπερα gt και σε ολα τα παιδια του forum θελω να σας ευχαριστησω για ολες τις συμβουλες που μου δωσατε !!!!!!!!!!!! gt οσο για τον περιβοητο εξωτ αερα αφου η εστια ειναι στεγανη και δεν μπορει να σηκωθει λιγο για ναπαρει αερα απο κατω την αφηνω ως εχει αφου ειναι ρυθμιζομενη και βλεπουμε ετσι κι αλλιως και στο manual για φυσικη ροη αερα καυσης τραβαει ΜΟΝΟ απο μεσα και παλι χιλια ευχαριστω!!!!!!


Ακόμα δεν τα ξεκαθάρισες στο μυαλό σου.

Ο αέρας καύσης είναι αυτός που μπαίνει μέσα στην εστία για να γίνει η καύση.
Επιλέγουμε να τον φέρνουμε απ' έξω, για να μην τραβάει η εστία αέρα από το σπίτι και προκαλεί αλλαγές εσωτερικής πίεσης στο σπίτι κλπ.

Ο αέρας θέρμανσης, είναι αέρας από το εσωτερικό του σπιτιού, ο οποίος εισάγεται από την κάτω περσίδα, θερμαίνεται από τη ζεστή εστία μας, οπότε ανεβαίνει, ενώ βγαίνει στο χώρο μας από την πάνω περσίδα και ο κύκλος αυτός συνεχίζεται όσο η εστία μας είναι ζεστή, αυτή είναι η φυσική ροή.

Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα. :S


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77090 από ben1973
Απαντήθηκε από ben1973 στο θέμα Ύψος περσίδων εξαγωγής αέρα
συγνωμη αλλα το εγραψα λαθος εχεις δικιο φυσικα εννοουσα οτι αερα για την καυση τραβαει στο σχεδιο απο μεσα δεν εχει καποια τρυπα για εξωτερ αερα δεν ξερω τον λογο και παλι sorry

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ