Salgueda 800 GV: χαμηλή απόδοση

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #58104 από GT
Απαντήθηκε από GT στο θέμα Salgueda 800 GV: χαμηλή απόδοση
Σωστά, αλλά ας τα δούμε ένα ένα και προχωράμε σταδιακά.

Προς το παρόν εκεί φαίνεται αρκετά πιθανό να υπάρχει θέμα. Αν τραβάει τον άμπακο από το κενό, μη σου φαίνεται απίθανη η μεγάλη πτώση απόδοσης, πχ σε συνδυασμό με υγρά ξύλα. ;)

Ίδωμεν...


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #58143 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Salgueda 800 GV: χαμηλή απόδοση
Στις πρώτες σελίδες των Ενεργειακών, είχε φίλο με αυτό ακριβώς το πρόβλημα, του είχαν αφήσει ανοιχτό το κενό ανάμεσα στις καμινάδας και δεν μπορούσε να ανεβάσει ουτε 20-21 βαθμούς, ρουφούσε όλον τον αέρα του δωματίου η ζεστή καμινάδα...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GT

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #110117 από gounoman
Απαντήθηκε από gounoman στο θέμα Salgueda 800 GV: χαμηλή απόδοση
Εμένα παιδιά στην τοποθέτηση της salgueda 800gv μου έβαλε 2 μόνο μέτρα καμινάδα inox Φ200 γιατί φράκαρε και δεν μπορούσε να βάλει και άλλα μετρα καμινάδος. Μου είπε οτι δεν υπαρχει πρόβλημα αφου΄απομένουν άλλα 3 μέτρα παλαιάς καιμινάδος μέχρι το καπέλο. Αυτό είναι πρόβλημα στην λειτουργία της κασέτας?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 1 Μήνας πριν #152528 από ΜΙΧ
Απαντήθηκε από ΜΙΧ στο θέμα Salgueda 800 GV: χαμηλή απόδοση
θα ήθελα να σου πω οτι εχω μια SALGUEDA SAPHIRE και εγω στο σπιτιμου που ειναι η ιδια κασετα με αυτη που εχεις την 800gv με άλλη πορτα με τζαμι και ζεσταινω 160 τετραγωνικά σε μία ώρα λειτουργιας και το θερμόμετρο δειχνει 24 βαθμους που ειναι αρκετο για μας ,εχει φθασει και στους 28 βαθμους, αν κανει εξω πολυ κρυο τη καίμε περισότερη ώρα και εχουμε το ιδιο αποτέλεσμα ειμαστε πολυ ευχαριστημένοι. Θα σου έλεγα να βρεις ενα τεχνικο να τη βγαλη και να τη ξανατοποθετηση ισως οχι τον ιδιο γιατι κατα την γνωμη μου εκανε αυτο που ηξερε και δεν εχει να δωσει κατι αλλο . Επίσης στη δική μας τοποθετηση εβαλε καμιναδα μεχρι εξω στο καπελο γιατι οπως ειπε ο μαστορας πρεπει να τη καθαριζει καθε χρονο και οι κάπνες πρεπει να μην πεφτουν μεσα στη παλια καμιναδα και μυριζουν και να μη μπορει να τις βγαλει εξω. Αν θελεις μπορω να σου συστησω το δικο μας μαστορα ,ενημερωτικα μας πηρε 500 ευρω αλλα εχουμε ασφάλεια οτι αν παρει φωτια η καμιναδα ειναι ολη ανοξειδωτη και δε σταματάει καπου ενδιαμεσα και δε θα κινδυνεψει το σπιτι. Ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ