LaNordica Monoblocco Angolo 800: χαμηλή απόδοση & πρόβλημα με την πόρτα

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #63650 από jimopoulos

john tsik έγραψε: θαναση τελικα τι απεγινε με το τζακι σου?ειδες καμμια διαφορα?εχω παρει κ εγω το ιδιο κ εχω καποια μικροπροβληματα..!μολις ζεσταθει δεν σταθεροποιητε η πορτα.πεφτει.θερμοκρασια απο περσιδες σχεδον χλιαρες..!και με ντυμενο τον θερμοθαλαμο για να ανεβαζει πιο πολυ υποτιθεται...!!πληρης απογοητευση...!!!

ο κατασκευαστης προτεινει για να σταθεροποιητε η πορτα το βγαλσιμο στα βαριδια της πορτας.αναλογα με τα γουστα...
ο εγκαταστατης σου επρεπε να σε ενημερωσει σχετικως..

la nordica 600 tondo

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #63682 από thodoris00
Θανάση τι έγινε τελικά με το τζακι και την πόρτα;

Αν δεν έχεις βρει ακόμα λύση μήπως θα ήτανε εύκολο να βάλεις μια φωτογραφία απο το κάτω μέρος του τζακιού; Απο την εστία και κάτω....

Εχθές έφτιαχνα κάτι στο δικό μου και σε θυμήθηκα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #64092 από john tsik
κ πως μπορει να γινει αυτο jimopouloς?απο οτι ειδαμε ενα αντιβαρο εχει συνδεδεμενω με μια αλυσιδα.εκτος κ αν υπαρχουν βαριδια κ αλλου...!στο manual που ειχε μεσα η εστια το γραφει η στο ελληνικο??

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #64093 από john tsik
dimkat77 μην μας λες τετοια...!!!τι προβλημα εχει???

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #64099 από thanasis
Παιδιά καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!

Χίλια συγνώμη που εξαφανίστηκα, αλλά λίγο οι γιορτές, λίγο μία άδεια που κινδύνευα να χάσω και την πήρα όπως όπως...
Λοιπόν, τα νεότερα με το περίφημο monoblocco:

1. Πόρτα
Το θέμα δε λύθηκε, είμαι στην αναζήτηση μαγνήτη για να προσθέσω στο αντίβαρο της πόρτας. Το τζάκι είναι μεν αλφαδιασμένο, αλλά ψάχνω από κάνα φίλο να βρω επαγγελματικό αλφάδι (το μακρύ σα χάρακα) για να σιγουρευτώ). Ισχύει οτι οταν ζεσταθεί το τζάκι η πόρτα κατεβαίνει ακόμα πιο χαμηλά, διότι ζεστένεται και το γράσο της και κυλάει πιο εύκολα η πόρτα προς τα κάτω.

2. Νερά από την καμινάδα
Τα νερά δεν περνάνε μέσα στην εστία, αλλά γύρω απο αυτήν. Το σημείο από το οποίο έμπαζε είναι εκεί που ενώνεται η παλιά καμινάδα (οι τετράγωνοι τσιμεντόλιθοι) με την inox που έρχεται από το τζάκι. Ήρθε το 'συνεργείο' και τους είπα κάντε οτι είναι να κάνετε αλλά από πάνω θα βάλετε και πυράντοχη σιλικόνη....Όι άνθρωποι δεν είχαν καν σιλικόνη μαζί τους! Πήγα και πήρα εγώ, και το μόνο που κάνανε ήταν να αδειάσουν το σωληνάριο γύρω γύρω από την καμινάδα. Αποτέλεσμα: Η καμινάδα στάζει ακόμα αλλά πολύ λιγότερο από πριν.(Σημειωτέον, η σιλικόνη ήταν μαύρη, όχι κόκκινη, και όταν στέγνωσε, πέτρωσε, δεν είχε ελαστικότητα). Ξαναπήρα τηλέφωνο, και τα άκουσα κι από πάνω, οτι δεν τους άφησα λέει να βάλουν τσιμεντοκονίαμα... Τώρα περιμένω να ξαναέρθουν, και θα ψάξω για την κόκκινη σιλικόνη, αν και δεν ξέρω αν έχει την ελαστικότητα που χρειάζομαι για να ακολουθεί την διαστολή/συστολή της καμινάδας. Δεν ξέρω τι υλικό πρέπει να μπει για να στεγανωποιήσει όπως πρέπει και να αντέχει τις θερμοκρασίες. Αυτοί πάντως, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ξέρουν!

3. Μειωμένη απόδοση.
Κανένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα από ένα τζάκι που υπόσχεται πολλά αλλά κάνει λίγα...Κρατώ μόνο κάποια επιφύλαξη επειδή δεν έχει ντυθεί ακόμα όλο το τζάκι με πετροβάμβακα (λόγω του ανωτέρω προβλήματος με την καμινάδα) και ελπίζω πως όταν ντυθεί οι αεραγωγοί θα είναι μέσα στο θερμοθάλαμο και άρα θα παραμένουν ζεστοί μέχρι την τελική τους έξοδο (τις περσίδες). Λέω μήπως φταίει αυτό...Κατά τα άλλα πρέπει να το κάψω πολύ για να βγάλει μια σχετική ζέστη, αλλά και πάλι μιλάμε απλά για ένα χλιαρό αεράκι. Αυτά τα 26 βαθμούς που έχω διαβάσει εδώ μέσα ούτε στα πιο τρελλά του όνειρα δεν τα φτάνει το monoblocco...κι ούτε πρόκειται όπως φαίνεται!

Αυτά τα νέα μου, κι όποιος θέλει να κλάψει μαζί μου τα ευρουλάκια του, ευπρόσδεκτος! :S

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #64102 από GT
Η κόκκινη σιλικόνη είναι ελαστική μόλις στεγνώσει, μην ανησυχείς, η μαύρη μόνο πετρώνει.

Το θέμα είναι αν μπορείς να αποτρέψεις εντελώς την εισροή νερών σε εκείνο το σημείο όμως και όχι απλά να μην τα αφήσεις να μπουν στο χώρο της εστίας. Τι καπέλο έχεις είπαμε?


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ