Edilkamin H2Oceano 15 - περίεργη μυρωδιά...

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #45853 από gikos
IMG_3961.JPG
IMG_3961.JPG

Καταρχην σε ολους καλο Χειμωνα με σωστη θερμοκρασια. Να περασω στο προβλημα.

Τον Σεπτεμβριο εβαλα το καινουργιο της Edilcamin το H2Oceano 15 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος - οσον αφορα την αποδοση, αλλα μυριζει. Εσωτερικα μπηκε πυριμαχη γυψοσανιδα (διπλη) για μονωση, και τυλιχτηκε στην τρυπα εξοδου της καμιναδας με κεραμοβαμβακα (ετσι τον λεει, καφε ηταν) περιπου 25-30εκ απο τον τοιχο το οποιο "μονωθηκε" με ταινια αλουμινιου με πλεγμα εσωτερικα.

Μετα απο 15 αναματα των 2-5 ωρων εξακολουθει να μυριζει στα 10-12 λεπτα (οταν το νερο ειναι 50 βαθμους. Στην αρχη ηταν πολυ εντονη η μυρωδια (κατι σαν χημικο να καιγεται, προς το πλαστικο αλλα οχι ξεκαθαρο), τωρα εχει μειωθει, αλλα δεν αντεχεται. Βεβαια να πω οτι μετα απο 2 ωρες αναμμενο δεν "νιωθω" τη μυρωδια (οσο τουλαχιστο στην αρχη του αναμματος, παροτι το νερο ειναι 60 βαθμους!

Τα ματια μου καποιες φορες τσουζουν, και ανοιγω τις πορτες να καθαρισει, χανοντας ενεργεια φυσικα.

Τον εφερα τον τζακα, ανοιξαμε τη θυριδα ψηλα (αφησαμε μια για φυσικη ροη της εσωτερικης θερμοκρασιας στο χωρο του σαλονιου) μυρισε, και μου πε οτι δεν ειναι του κεραμοβαμβακα (αν ειναι αυτος στα αληθεια, αλλωστε χημα το εβαλε το κομματι), εχει μυρισει καμενο και ξερει, ειναι μαλλον της ταινιας αλουμινιου και την κολλας του (το τυλιξαμε πολλες φορες στην εισοδο της καμιναδας για μονωση του βαμβακα). Ισως να ειναι και απο τα μαντεμια και τα χρωματα ακομα. Να το αναψω λιγο ακομα - μου ειπε - και αν ειναι θα το ανοιξουμε και θα βγαλουμε τις ταινιες και θα σοβαντισουμε τον βαμβακα στον τοιχο.

Τι λετε εσεις για ολα αυτα? Να συνεχισω να απογοητευομαι η να ελπιζω . Εχω μικρα παιδια και ανησυχω παρα πολυ!

Δειτε τη φωτο απο μεσα. (οντος δεν εχει καει η αλλαξει χρωμα η ταινια)
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by KERBEROS.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #45864 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Edilkamin H2Oceano 15 - περίεργη μυρωδιά...
Όσοι ανησυχείτε για τους ρύπους από τα χημικά, μπορείτε να βάλετε στο σπίτι σας 5-6 φυτά από την κατηγορία των "καθαριστικών" φυτών, σανσιβέρια, ντιφενμπάχια, χλωρόφυτο, σεφλέρα, σπαθίφυλλο και φτέρη. Ειδικά η σανσιβέρια μπαίνει και στην κρεβατοκάμαρα, παράγει οξυγόνο και την νύχτα...

www.fytokomia.gr/permalink/5027.html

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #45868 από gikos
Απαντήθηκε από gikos στο θέμα Edilkamin H2Oceano 15 - περίεργη μυρωδιά...
Καλησπερα καταρχην. Τι εννοεις με τα φυτα, να "κουκουλωσω" την μυρωδια; Να μην ψαξω την "πηγη" του κακου? (προσπαθω να ανεβασω φωτο κανοντας "προσθηκη" και "εισαγωγη" αλλα δεν το βλεπω! Ξερεις γιατι?)
Ευχαριστω
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by gikos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #45894 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Edilkamin H2Oceano 15 - περίεργη μυρωδιά...
Τα φυτά τα έβαλα για τα παιδιά που είπες. Και εγώ για τον δικό μου έχω καμιά 15αριά τέτοια καθαριστικά φυτά μέσα στο σπίτι. Όχι απαραίτητα για το τζάκι, τα είχα από πριν, απλά τώρα αυγάτισαν κιόλας.

Η μυρωδιά είναι λογικά τα χημικά του βάμβακα. Που εφόσον είναι καφέ, είναι μάλλον πετροβάμβακας-ορυκτοβάμβακας. Οι κεραμοβάμβακες είναι συνήθως άσπροι-γκρι. Κάψτο γερά 1-2 φορές ακόμα και αν δεν σταματήσει, κλείστε το στον σοβά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ