Φωτια σε σκεπή

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #122249 από house
Φωτια σε σκεπή δημιουργήθηκε από house
Φωτιά ξέσπασε σε χωριό της λαρισας , το μεσημερι και εκει που έτρωγα , περνει η γειτόνισά την γυναικα μου τηλ , και την ακουγα που ουρλιαζε !Η φωτια ξέσπασε στην κεραμοσκεπής της δυοροφης κατοικιας ! Με την βοηθεια μιας 6μετρης σκαλας , ανέβηκα πρώτος πανω να δω μήπως μπορω να σώσω τιποτα ! Η πυροσβεστική την είχε καλέσει ειδη , αλλα 11 χιλιόμετρα μακρια απ την πολη ειναι πολλα και πρεπει να εκανε 10 λεπτα για να φτασει , και 2-5 λεπτά που εψαχνε που ειναι το σπιτι !!!Τελικά την έσβησαν γιατί εγώ με το λάστιχο και εναν πυροσβεστήρα , ουτε που την γαργάλισα !!!

2 πραγματα εχω να πω , Ενα που εμεις που μένουμε στα χωραφια η' στα χωρια , δεν ξερουμε πως να φωναξουμε ασθενοφόρο , πυροσβεστική , αστυνομία ( δεν εχουμε διεύθυνση καν)
και ενα οτι η καμιναδα δεν ειχε διαρροή , αλλα απο την μικρη θα πω θερμοκρασια που ειχε και απο τα τσονια-σπουργιτια , πειραν τα άχυρα ξεροκλαδα που εχουν κατω απ τα κεραμιδια !!!Στο σημειο που ακουμπούσαν με την χτιστή καμινάδα ! Ελα παναγια μου ενα πραμα , και ο θεος βοηθος !!!
Το νουσας , γιατι θα πεσει πολυ κλαμα ........

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ