Dovre 2180

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #55146 από gkesi
Απαντήθηκε από gkesi στο θέμα Dovre 2180
Και οι αλλαγές συνεχίζονται, το πηγα πίσω και πήρα αυτό www.aerodynamiki.gr/product_info.php?nam...d10ced0ff613cc2e32dd
600 κ.μ. και πιέσεως στην ίδια τιμή. Είναι όντως δυνατό! αλλά έτσι όπως πιέζει τον αέρα στον θερμοθάλαμο ακούγεται σαν τον βαρδάρη που πιάνει εδώ στη βορ. ελλάδα και ξαίρεται γιατί? γιατί απο διάφορα σημεία υπάρχουν διαροές του αέρα, έξω απο αυτόν, όπως για παράδειγμα τα δύο χειριστήρια του αέρα, το κλείσιμο της πόρτας, το κλείσιμο του τάμπερ και δεν ξέρω τι άλλο. Με το προηγούμενο μοτέρ το πρώτο το διπλό φυγοκεντρικό εντάξη έχανε πάλι απ`αυτά τα σημεία αλλά τώρα χάνει πολύ και σφυρίζει σαν αέρας όταν ο FC810 το φουλάρει.
Και μια άλλη σκέψη που έκανα και θα ήθελα την γνώμη σας είναι η εξής: είναι περισσότερη ή λιγότερη η ζέστη που μαζεύεται στο πάνω μέρος του θάλάμου της γυψοσανίδας (όχι του θερμοθαλάμου) και που βγαίνει με την φυσική ροή απο την ζέστη που παίρνουμε απο τον θερμοθάλαμο? Μία σελίδα που έβαλα με ταινία είναι συνεχώς σηκωμένη. Αναρωτιέμαι λοιπό αν είναι προτιμότερο να μαζεψω αυτόν τον αέρα με τον αγωγό να ρουφάει απο το ταβάνι αυτου του χώρου όπου σίγουρα θα ταξιδεύει και πιο άνετα.
Τι λέτε?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #56274 από house
Απαντήθηκε από house στο θέμα Dovre 2180
που ξερω με μπερδεψες !
Ειναι πολυ αυτη η ζεστη , αλλα οχι περισσοτερη απο τον θερμοθαλαμο που εχεις ! Παει ο αερας τωρα μακρια που ηθελες ????

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #57581 από gkesi
Απαντήθηκε από gkesi στο θέμα Dovre 2180
Ο αέρας της φούσκας είναι το ίδιο ζεστός με αυτόν του θερμοθαλάμου και το μοτέρ μπορεί να τραβάει απο το πάνω σημείο ελεύθερα στην φουλ ταχύτητα και να πετάει πραγματικά καυτό αέρα χωρίς να έχει τελειωμό. Δεν αντέχει το χέρι στην έξοδο πάνω απο 5 δευτερόλεπτα. Για να γίνει αυτό όμως έκλεισα την πάνω μεγάλη ελεύθερη περσίδα με λαδόκολλα. Ζεστάθηκε το υπόλοιπο σπίτι για πρώτη φορά ομοιόμορφα, 23 σαλοκουζίνα και 22 δωμάτια. Αλλά πολύ θόρυβο...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ