Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83044 από ragavelas
Απαντήθηκε από ragavelas στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Μάλιστα.
Σίγουρα πάντως η μυρωδιά προέρχεται από την εστία καθότι όπως είπα δεν έρχεται σε επαφή με πετροβάμβακες (υπάρχει πετροβάμβακας περιμετρικά της εστίας αλλά δεν ακουμπάει, και εκτός αυτού επειδή στο παρελθόν την είχα πατήσει με μυρωδιά πετροβάμαβακα και την είχα μάθει καλά, είμαι σίγουρος ότι δεν προέρχεται από αυτόν). Θα δοκιμάσω όπως είπα να ξανακάψω τόσο δυνατά να δω τι θα γίνει.

Ελπίζω να μην πάθει τίποτα η εστία (αν και δεν νομίζω, στιβαρή εστία είναι 150 kg).

Αλήθεια, έχει πάθει κανείς ζημιά από υπερθέρμανση;

Σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83052 από slnzxr
Απαντήθηκε από slnzxr στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

dimlyk έγραψε:

MICK έγραψε:

dimlyk έγραψε:

MICK έγραψε: Φίλε dimlyk ίσως να μην πρόσεξες που σου είχα ζητήσει περισσότερα στοιχεία για τον Αλεξ... Αν σου είναι εύκολο δώσε μου τα, για να του στείλω ερώτηση για το ύψος της καμινάδας σε συνδιασμό με την σωστή διάμετρο. (Αν θέλεις μπορείς να τον ρωτήσεις και εσύ). Αν μας συστήνει κάποιον άλλον, δεν νομίζω ότι μας πειράζει. Αρκεί να είναι σωστή η απάντησή του.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

θα εχει ενδιαφερον να μας ενημερωσεις για την απαντηση :)

ο ιδιος παντως δεν ειναι τεχνικος οπως ειπε και ο σολωνας

No you need to get the people where you bought
You must have a receipt

To ελληνικο τηλεφωνο ειναι το κινητο του οταν ειναι στην Ελλαδα...Αν ενοειται αυτο που φαινεται..Εκτος αν σου εχει δωσει κατποιο αλλο...


Alessandro Scapin
Area Export Manager
LaNORDICA-EXTRAFLAME
GR: +306943855077
UK: +447876340380
IT: +393282848639

Το μήνυμα αυτό είναι το τελευταίο που μου έστειλε. Αύριο θα επικοινωνήσω με το τηλέφωνο της Ελλάδος. Εύχομαι κάτι να βγει.


χμμμ...δεν ειχα υποψι μου οτι κατι υπαρχει στην ελλαδα ...αλλα στοιχεια μου ζητησε εμενα ...παντως απ τα λιγα που εχω δει δεν φημιζονται για την τεχνικη τους υποστηριξη ...κραξιμο τρωνε και σε ιταλικα φορουμς ...αμα επικοινωνησεις παντως ,,κανε ενα κοπο να μας ενημερωσεις ..τι ειναι αυτο το κεντρο υποστηριξης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83480 από MICK
Απαντήθηκε από MICK στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Η απόλυτη έννοια του 'after sale bad service'. Dimlyk επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου για την όχι καλή υποστήριξη. Δηλαδή την ανύπαρκτη υποστήριξη Το τηλέφωνο αυτό GR:+306943855077 πρέπει να ανήκει στον Alesandro Scapin. Αρχικά μίλησα με μία κυρία, η οποία με ρώτησα ποιος μου έδωσε το τηλέφωνο. Όταν της είπα ο Κος Alesan..... μου είπε να τηλεφωνήσω μετά από 10 λεπτά, για να μιλήσω directly με τον ίδιο. Του ανάφερα ότι έχω αγοράσει Nordica insert και έχω κάποια απορία για τη καμινάδα. Μου είπε να έχω την απόδειξη και να επικοινωνήσω με το κατάστημα που την αγόρασα. Του ανέφερα ότι ο εγκαταστάτης την αγόρασε αντ΄εμού, δίνοντάς μου απόδειξη του ίδιου, (έτσι έχει γίνει και δεν τον βρίσκω τώρα) και ότι έχω τον κωδικό αριθμό της κασέτας. Η τελική απάντηση ήταν ότι δεν μιλάνε με πελάτες. Όποιος θελήσει ας δοκιμάσει μήπως είναι ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by MICK.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83504 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
700 dealers όμως ξέρουν να βάζουν ανά την Ελλάδα, που οι μισοί είναι απρακολλατζήδες και της χαλάνε το όνομα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83681 από eliask
Απαντήθηκε από eliask στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι στη πρώτη μέρα της εγκατάστασης ενός invicta 700 grand vision. Aυριο θα ολοκληρωθουν οι εργασίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλούς που γράφόυν εδω μέσα γιατί με τη πολύτιμη βοήθεια σας μπορέσα να βρώ να διαβάσω και να λύσω παρα πολλές απορίες και να καταλήξω στην αγορά της εστίας !

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83839 από MICK
Απαντήθηκε από MICK στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

Asteris έγραψε: 700 dealers όμως ξέρουν να βάζουν ανά την Ελλάδα, που οι μισοί είναι απρακολλατζήδες και της χαλάνε το όνομα...

΄Οπως έχω ξαναγράψει, λίγο πιο μακρυά από τη περιοχή μου, υπάρχουν 2 αντιπρόσωποι σε απόσταση 150 μέτρα μεταξύ τους και δεν είναι οι μοναδικοί τόσο κοντά. Γι΄αυτό είχα στείλει email στη nordica. Υπήρχε και ένας άλλος, λίγο μακρύτερα, αλλά έμαθα ότι έκλεισε. Δεν πρέπει να μπαίνουν όλοι οι μαγαζάτορες στο ίδιο καζάνι, αλλά μάλλον ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να την πατήσει, για να καταλάβει αν ο μαγαζάτορας ΣΕΒΕΤΑΙ το πελάτη και οπωσδήποτε και τον εαυτό του. Όταν είχα καταλήξει στη συγκεκριμένη εστία, και πήγαινα στα μαγαζιά, οι περισσότεροι μαγαζάτορες ήταν ΜΟΝΟ λόγια. ¨Οταν ερχόντουσαν στο σπίτι και έβλεπαν ότι ήταν μία ΑΠΛΗ τοποθέτηση, ¨Η έκαναν ΛΑΘΟΣ στη προσφορά, βάζοντας ποσά και πράγματα που δεν χρειαζόντουσαν, και με ένα απλό ''συγγνώμη λάθος, δεν το πρόσεξα'' νόμιζαν ότι θα δικαιολογήσουν την απατεωνιά τους, 'Η έλεγαν ότι θα στείλουν προσφορά, δεν έστελναν. Θέλω και πιστεύω ότι από αυτή την οικονομική δυσχερή κατάσταση που ζούμε, θα επιβιώσουν οι σωστοί επαγγελματίες. Θα γίνει ξεκαθάρισμα. ΚΑΙ Δεν εννοώ μόνο τους τζακάδες.

ΜΙΧΑΛΗΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.610 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ