Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9832 από GeoTa
Απαντήθηκε από GeoTa στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Δεν υπάρχει ebay APP ID ορισμένο στις ρυθμίσεις του KunenaΓια αυτούς που ψάχνουν εταιρείες με καμινάδες, εναλλακτες κτλ όταν ψαχνόμουνα είχα βρει αυτες:

Αγωγός ΑΕ www.agogos.gr/

Metallwork metallwork.gr/gr/index.html

και υπάρχει και κάποιος ακόμα στο παράδρομο εγνατίας απέναντι απο το Τιταν στο στενο που είναι τα κλαρκ.

Για βεντιλατερ εγώ ειχα βρει αυτο

]

βεβαια ειναι 360 κυβ/ωρα αλλά νομιζω ειναι ΟΚ..

όσο για το ροοστάτη, νομίζω δεν έχει να κανει με το μοτερ. Μπορείς να βάλεις στο ίδιο μοτερ είτε αναλογικό είτε ψηφιακό προγραμματισμένο να αναβει-σβήνει σε αντίστοιχη θερμοκρασία.

@Asteris

σχετικά με την ξυλόσομπα ηθελα να σε ρωτήσω κάτι αν το κατέχεις αλλά εδώ θα ειμαστε εκτός θέματος...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": angelos1978, boinky

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9886 από house
Απαντήθηκε από house στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Ευθυμιογιαννης , εχεις απολυτο δικιο , εκτος οτι ειμαστε ενετργειακα Α+++ οικολογικα κτλ , κοιτα και την τσεπη μας , κοιτα και την δικια σου , ειμαστε και αλανιαριδες που γουσταρουμε βιτσια , γιατι βιτσιο ειναι να κουβαλας ξυλα να καθαριζεις καθε μερα την σταχτη και ενα σωρο αλλα ! Αλλα ρε μεγαλε εγω το μετανιωσα που δεν πειρα κουζινα με ξυλα , μα το θεο , εχω μια smeg υγραεριου και παλι εδω που μενω δεν εχει αεριο και κουβαλαω μπουκαλες ! Ασε που και στην πολη που εμενα , αυτην ειχα και παλι μπουκαλες κουβαλουσα ! Τωρα να σας δω που θα εχουμε αυξηση 40% στο ρευμα !Ξυλα αγοραζουμε με 120 ο τονος , και παλι πολλα μας φενονται ! Ειμαι ετοιμος (εχει κανεις πληροφοριες ) να παρω ξυλα απο βουλγαρια ! Για να μην σε πω θα παω αγγυστρο , θα την πεσω 2 μερες, θα παω και μια βολτα απεναντι βουλγαρια να τα δω , να τα παρω και να γυρισω ! ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΙΕΣ , αλλα φανταζεσαι σε σπιτι τι ειναι ποιο ωραιο , η σομπα η' το τζακι ! Αλλα να μου πεις γουστα ειναι αυτα , εσενα σε κοβω να εισαι μονος σου , την θες την σος !

Τασο25 , μαλλον απ εξω για να μην σου τρωει το οξυγονο σου !

Οσο για τα βιντιλατερ , καλος ο μακρις , αλλα θελει και αυτος το παζαρι του ! Παω σε τζακα του λεω ποσο το εχεις το μοτερ, μου λεει 150 , περνω στον μακρι , μου λεει 165 +φπα ! Το μοτερ απο τον τζακα ηταν το ιδιο ακριβος με του μακρι ,το εγραφε επανω στο μοτερ (μακριςμοτορς)! Οτι καταλαβατε , το νουσας ! Μερικες φορες αμα εχεις κανενα φιλο ηλεκτρολογο ειναι να ψωνιζεις απο καφφε ,καυκα ,ηλεκτροραμα κτλ , γιατι εχουν και ενα 40% εκτωση στην τιμη καταλογου !

Αμα βρει κανεις και αεραγωγους για ζεστο αερα με ποιστοποιηση να μας το πει , ο μακρις καφφε κτλ δεν εχουν !

Ασε ρε και εγω τζιπακι εχω και ετσι δεν κανω , τη να κανουμε τα τερατα βγαζουν ματι , Δεν περνεις τη σε λεει ο αστερις να την βγαλεις ποιο φτηνα ! Γιατι δεν πας στο ιδιο μοντελο με μενα και δεν το ξερω αυτο που ψαχνεις !Ο μπαμπας του πρεπει να ειναι μαγκας , ο γιος μπορει να τα τρωει ! Μην μπαινεις σε αυτη την λογικη τη τα κανει ο καθενας τα λεφτα του !
Δεν την εχω δει την κασετα και δεν ξερω , αλλα βαλε κανενα ytong μην καεις στο τελος !

Αγγελε 100 εχει μονο το μοτερ , και μπορει και παραπανω , μεχρι 400 κυβικα ειναι καλα , δεν θες παραπανω , και το πινακακι με τον ροοστατη και την ακιδα θερμοκρασιας κανουν 65 ευρο , εχει βγαλει και ελληνικο η ολυμπια και δεν βλεπω τη εχει να ζυλεψει απο τον tiemme ! www.olympia-electronics.gr/news/BS-840_gr.pdf
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by house.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9894 από macedonasf
Απαντήθηκε από macedonasf στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Κάποιες γενικές κι όχι μόνο οδηγίες της invicta για την εγκατάσταση, συντήρηση και γενικά σωστή λειτουργία ενός τζακιού www.invicta-sa.com/portail/images/storie...ice-generaleGREC.pdf

Ας το δώσουμε και σε κανένα ......"Έλληνα μάστορα".
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoTa, house, skra

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9895 από macedonasf
Απαντήθηκε από macedonasf στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
.....και για ξυλόσομπες

www.invicta-sa.com/portail/images/storie...Poele-13240-grec.pdf
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoTa, house

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9932 από chari
Απαντήθηκε από chari στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Εγω παιδια στο τελος θα τρελαθω! Οτι και να κανω δεν μπορω να φερω αερα μεσα στο σπιτι για να μην εχω το παραθυρο ανοιχτο.
Το τζακι ειναι απλο μαντεμενιο ανοιχτο Ελληνικης κατασκευης.
Πισω απο τον τοιχο του τζακιου εχω κηπο, αρα απο το πατωμα του ισογειου και σε υψος 1,80 το ισογειο εναι σκεπασμενο ,με χωμα που ειναι ο κηπος.
Ετσι την τρυπα 15 Χ 15 την ανοιξαν πανω απο το χωμα σε 10 ποντους, αρα απο το πατωμα μεσα στο ισογειο η τρυπα ειναι σε υψος 1,90. Η τρυπα αυτη ειναι μεσα στην λεγομενη φουσκα που ειναι απο γυψοσανιδα και δεν εχει ΚΑΜΙΑ σωληνα που να καταιβαινει απο το υψος τω 1,90 και να ερχετε στον πατο του τζακιου.
Το μαντεμι (εστια) το μονο που εχει κενο ειναι μισος ποντος γυρω γυρω απο το πολυγωνο ( ειναι πολυγωνικη η εστια) και κατω απο το κουτι που εχει μεσα η εστια και μαζευει την σταχτη.
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην τραβαει το τζακι αν εχω κλειστα τα παραθυρα (φερνει τον καπνο μεσα) ενω μολις ανοιξω σε ανακλιση το παραθυρο, ολα ειναι ΤΕΛΕΙΑ. Στην φωτο που βαζω με την κοκκινη γραμη ειναι περιπου η καμιναδα, το μαυρο τετραγωνο ειναι η τρυπα απο εξω απο τον κηπο και η μαυρη γραμμη ειναι το υψος 1,80 που απο εξω υπαρχει ο κηπος που εχει χωμα. Νομιζω οτι ολος ο χωρος ειναι ανοιχτος στην φουσκα, αρα και α αερας που ερχεται απο εξω μπαινει μεσα στην φουσκα στο υψος αυτο αλλα δεν καταιβαινει κατω να μπει μεσα στο τζακι. Ανοιξα μια στρογγυλη τρυπα κατω αριστερα στην φωτο 10 εκατοστα απο το πατωμα Φ120, μηπως και απο κει τραβηξη το τζακι αερα αλλα τιποτα.
Στην τρυπα αυτη εβαλα ενα μικρο βεντιλατερ να τραβαει τον αερα μεσα απο τον χωρο της φουσκας και να τον στελνει στο σαλονι για να τον τραβα το τζακι και ειδα καποια πιθανη βελτιωση, αλλα μαλον θελει μεγαλυτερο βεντιλαντερ. Εβαλα μεγαλυτερο να τραβα απο την τρυπα αλλα εχει πολυ θορυβο 400 μετρα κυβικα την ωρα τραβαει ετσι ομως δεν χρειαζεται να ανοιγω παραθυρα αλλα πολυ ΘΟΡΥΒΟ
Καμια αλλη λυση διχως θορυβο? Αν ανοιξω τρυπα Φ120 απεναντι απο την εξωτερικη τρυπα (θα ειναι φυσικα στην φουσκα στο υψος τν 1,90 μετρων περιπου εκει που ειναι το μαυρο τετραγωνο στην φωτο) μηπως θα καλλιτερεψη το πραγμα και δεν χρειαζετε βεντιλατερ?
Για δωστε τα φωτα σας

Βαζω νεες φωτο που φαινεται το ολο τζακι Αστερι να το δεις, Η ιδιοκατασκευη ειναι δικη μου και ανεβασε περιπου 1-2 βαθμους παραπανω την θερμοκρασια απο την απλη χρηση
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by chari.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9934 από marsdiv
Απαντήθηκε από marsdiv στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
μια ερωτηση παιδια να μου απαντησετε οσοι εχετε ασχοληθει με το θεμα σας παρακαλω γιατι σημερα ειχα μια συζητηση γι αυτο και ακουγα διαφορετικες γνωμες.
ΤΟΝ πετροβαμβακα στην φουσκα σας πως τον στερεωσατε στον τοιχο ? κολημενος βιδωμενος ???? πως ?
ΚΑΙ το ιδιο στην γυψοσανιδα με ποιον τροπο τον βαζετε?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.805 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ