Ενεργειακά VS παραδοσιακά τζάκια

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #20866 από Στελιος1

kaptainikos έγραψε:

Στελιος1 έγραψε: Καπταιν οποιος βαζει τζακι σημερα και δεν ειναι ''ενεργειακο'' κανει μεγαλο λαθος. Ενα σωστο με συρομενη επανω πορτα εχει ολα τα ''πλεονεκτηματα'' των παλιων. Προσωπικα οταν ειμαι σπιτι η πορτα ειναι συνεχως ανοιχτη, δεν καταλαβαινω.. τι θα ενοχλουσε αν την εχεις μονιμα ανοιχτη? Η ιδεα οτι χανει σε αποδοση? Και για να μην εχεις αυτην τ ιδεα προτιμας ενα μικροτερης( κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες) αποδοσης ωστε να μην σε τυραννα η ιδεα αυτη? Συμφωνω εν μερει οσον αφορα αυτα με μονο ανοιγομενη πορτα, αυτα σε δεσμευουν σε πολλα ναι..

Στελιο γεια σου
δεν ειπα ρε φιλε οτι με ενοχλει να ειναι ανοιχτη η πορτα
απλως ειπα οτι ολοι οι κατασκευαστες σου λενε οτι για να εχεις αυτο το 70% αποδοση, θελει κλειστη πορτα, για να κανεις και οικονομια στα ξυλα συν της αλλης(ελεγχομενη ροη αερα)
το δικο σου προφανως το λειτουργεις με ανοιχτη, επειδη εχεις τον εναλλακτη μεσα, και δεν χανεις σε αποδοση, αλλα μην ξεχνας ολα τα αλλα ενεργειακα δεν εχουν μεσα τετοιο πραγμα !!!
κατα τα αλλα συμφωνω οτι το μελλον ειναι τα ενεργειακα
για την συρομενη προς τα πανω πορτα, καταλαβα τι λες...ειναι πλεονεκτημα οντως
βεβαια αυτο ερχεται σε αντιθεση με τα foyer που βαζουν τα παιδια εδω, τα οποια εχουν μονο ανοιγομενη πορτα, αλλα τελος παντων μικρο κακο
φιλικα Νικος



Κοιτα.. Αυτα τα ''φουερ'' βασιζονται στ καλη καυση λογω υπερθερμανσης, τ θεμα ειναι οτι στ τζακια λογω ιδιαιτερωτητων τ κατασκευης αυτα τα.. φουερ.. εχουν ελειπη συστημα απαγωγης της θερμοτητας. Ουτε και τα αλλα ειναι στ ζενιθ στ σημειο αυτο, αλλα αυτα τα φουερ (σ αυτο το συγκεκριμενο ζητημα) ειναι ακομα χειροτερα. Επενδυσα εστια τετοια αλλα με συρομενη πορτα επανω, 2200 αγορασμενη απο Γερμανια συν μεταφορικα, χωρις βεντυλατερ χωρις τιποτα, φυσικης ροης ηταν. Κ ειχε ομολογουμενως καλη αποδοση, οχι ομως οτι προβαλεται εδω. Σε καμια περιπτωση! Κ ολα αυτα που εκθειαζουν εδω φυσικης ροης ειναι οκ! Δεν μεταφερεται τοση θερμοτητα με τετοιον τροπο απο τοσο μικρη επιφανεια εναλλαγης! Κανενα αιζο δεν θα ειχαν αν ηταν κομπλε με μηχανακι οκ! Αυτα ειναι ετσι οπως τα λεω, δεν ειμαι τωρινος! Αυτοι κανουν πατεντες κ οχι εγω, εγω παρουσιασα εφευρεση! Η οπως την δινει το εργοστασιο λοιπον να στηθει και να μιλανε για αιζο και τουφες, η με πατεντες (σωστες για μενα κ καλα κ σωστα εκαναν)και να πουνε και καμια ΑΛΗΘΕΙΑ επιτελους! Δεν εχει δικαιωμα κανενας να αγοραζει μια εστια που πηρε αιζο χωρις μηχανακι, μετα να βαζει μηχανακι ομως και να μου πει εμενα οτι δεν εχω αιζο! Χεστηκα για αιζο.. Αλλα το Ελληνικο δαιμονιο ειναι πανταχου παρων βεβαια και ποαρουσιαζει τ παντα κατα τ δοκουν! Και μετα του φταινε (του Ελληνικου δαιμονιου του φτανε εννοω) οι αλλοι οι Ελληναραδες, απ την αλλη μερια με το δικο τους δοκουν, με το δικο τους δαιμονιο και παει λεγοντας κ ολοι μαζι κατα διαολου παμε και τελικα ΝΤΡΟΠΗ μας!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.050 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ