1ο Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #12124 από kakos
Το 1ο Forum θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Μαρτίου 2012 στο Φουαγιέ του Διοικητηρίου Καβάλας και τελεί υπό την Αιγίδα του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (www.teeam.gr)

Πρόκειται για προσπάθεια ολοκληρωμένης παρουσίασης του ανερχόμενου κλάδου της παραγωγής και της εξοικονόμησης ενέργειας που θα επιτευχθεί ταυτόχρονα από:

Την έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών

Τις ειδικές εκδηλώσεις των επιχειρήσεων που θα απευθύνονται στους καταναλωτές αλλά και στον τεχνικό κόσμο καθώς επίσης και

Από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας

Δίνουμε έτσι τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Forum να έχουν πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τις απορίες τους σε ζητήματα που αφορούν την παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας, με όσο το δυνατόν οικονομικότερες λύσεις.

Από την σελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του 1ου Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012.

Μπορείτε να παίρνετε πληροφορίες για τους εκθέτες του Forum, τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και το πρόγραμμά τους καθώς επίσης και κάθε άλλη ενέργεια που θα έχει σχέση με το 1o Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012.

Από το κουμπί της επικοινωνίας έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε (εσείς κι εμείς) διαδραστικοί, εφόσον μας στείλετε τα mail σας με τα ερωτήματα και τις προτάσεις που τυχόν θα έχετε.

Το 1ο Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 διοργανώνεται από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ (www.expo-diktyo.gr) και έχει χορηγό επικοινωνίας την ΠΡΩΙΝΗ (εφημερίδα - ραδιόφωνο - τηλεόραση) (www.proininews.gr/) .


Με εκτίμηση

Για το ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Μιχαήλ Ε. Α. Μακαρίου


Οποιος είναι να παρευρεθεί ας πάρει και τηλ για καφεδάκι. Εγώ θα πάω την Παρασκευή να ρίξω μια ματιά. Για τις υπόλοιπες ημέρες δεν ξέρω......Είναι και η παρέλαση στην μέση να μην πάω να ρίξω καμία ντομάτα!!! :lol: :lol:

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ