COVID 19

Περισσότερα
3 Χρόνια 5 Μήνες πριν #170765 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα COVID 19
Καταρχήν ευχαριστώ Στεργιο και ενημερώνω οτι είμαι καλά χωρίς τιποτε επιπλέον απο συμπτωματα.

Αρχίζει και ξεθολώνει το τοπίο στο θέμα του που κόλλησα. Λοιπόν παρακάτω το επικρατέστερο σενάριο με τα μέχρι τώρα δεδομένα:

Την Πέμπτη βραδύ πήγα στο ΣουπερΜαρκετ που ψωνίζω για το σπίτι. Το ιικό φορτίο στο μαγαζί αποδεικνυεται οτι ηταν μεγάλο! 4 κρούσματα συνολικά ένα εκ των οποίων αυτός που μου έβαλε τα προϊόντα ψυγείου! Και η πρώτη υπάλληλος που έφερε τον Ιό στο μαγαζί δούλευε μέχρι Τετάρτη ψυγείο! Μπορεί ομως με βάση του πότε μου ήρθαν τα συμπτώματα (5-6 ημέρες μεσος ορος εμφάνισης συμπτωματων απο την στιγμή που κολάς) να μην κόλλησα τότε αλλά τις επόμενες ημέρες (πιθανά μέσα στο ΣΚ). Όταν γυρνάμε σπίτι τα πλένουμε τα προϊόντα αλλά όχι και το κασέρι για παράδειγμα που είναι τυλιγμένο σε χαρτί! Και πήρα πάρα πολλά γραβιέρες σαλάμια κασέρια τριμμένο τυρί κλπ.
Τωρα το πιο πιθανό είναι το ιικό μου φορτίο για να κολλήσω κάποιον να ήταν αυξημένο από Τετάρτη πρωί γιατί τα συμπτώματα ξεκίνησαν Παρασκευή μεσημέρι και λένε ότι 2 μέρες πριν αρχίζεις να έχεις ικανό φορτίο ώστε να κολλάς άλλους!

Με βαση τα παραπάνω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην εχω κολλήσει κανέναν εκτός ίσως απο την συζυγο και παιδιά.


Εγω από την Τετάρτη είμαι στο σπίτι γιατί κατα τρομερη συμπτωση συνδυασα οτι ηταν θετική η ανηψιά μου την οποία δεν συναντησα αλλά είδα την επομενη ημέρα την μητέρα μου απο τοτε που την είχε δεί η ανηψιά μου. Ευτυχως η μητερα μου και ο πατέρας μου δεν εχουν συμπτωματα και εχουν περάσει 10 ημερες απο τοτε. Το γεγονός αυτό με εκανε να κάνω και το τέστ. Μιλάμε για τυχη στην ατυχία μου στο να μην κολλήσω αλλο κόσμο.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.048 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ