Φως στο τούνελ ή βαθύ σκοτάδι;

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #88075 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ

alex_nous έγραψε: Προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Δεν με εκφράζει κανείς τους και τους θεωρώ όλους συνυπεύθυνους, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο, για την κατάντια της χώρας μας. Πάντα όμως ψήφιζα και πάντα θα ψηφίζω. Δυστυχώς η βουλή και οι βουλευτές είναι κατά την άποψή μου ένα απέραντο θέατρο. Τα κόμματα να αλληλοκατηγορούνται για το θεαθήναι και ιδίως αυτά που είναι στην αντιπολίτευση. Τρώγονται μεταξύ τους αφήνοντας τα κόμματα της κυβέρνησης να κάνουν ανενόχλητα την δουλειά τους. Μήπως είναι στημένο το όλο σκηνικό? Εγώ δεν μπορώ μετά από αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου από δαύτους να μην είμαι επιφυλακτικός η καλύτερα καχύποπτος. Για μένα όποιος συνεχίζει αυτό το παιχνίδι άσκοπων και ανούσιων κατηγοριών είναι και αυτός υπεύθυνος. Και για να συνοψίσω, εδώ ο κόσμος χάνεται και το νινί χτενίζεται.

(νουνι μήπως?? :cheer: από το νονός.. οι νουνι... :woohoo:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #88111 από Gdevil
Απαντήθηκε από Gdevil στο θέμα Φως στο τούνελ ή βαθύ σκοτάδι;

stratis 1 έγραψε: Ο βασικος υπευθυνος για την παρακμη που αποτελεσμα αυτης ειναι η βαθεια κριση στην Ελλαδα,δεν ειναι ουτε ο λαος ουτε οι εκαστοτε κυβερνωντες,ουτε τα κοματα ουτε τα οικονομικα συστηματα (ελευθερη οικονομια σοσιαλισμος κλπ).
Τονιζω ο ΒΑΣΙΚΟΣ υπευθυνος,γιατι ολοι οι υπολοιποι δεν στερουνται ευθυνων.
Αν αυτος ο θεσμος ειχε λειτουργησει ανεξαρτητα ,χωρις ιδιοτέλεια, χρησιμοποιωντας τους πολλους ακομα και αντιφατικους χιλιαδες νομους,πατριωτικα με γνώμονα το εθνικο συμφέρον τοτε θα ειχαμε φτασει εδω.
Ο υπευθυνος αυτος ειναι η ελληνικη δικαιοσύνη και το συμβουλιο επικρατειας.

Την μέρα που ένα πολιτικό κόμμα θα προτείνει και θα εξηγήσει το πως θα πετύχει να απεμπλακεί η δικαιοσύνη από την πολιτική εξάρτηση που έχει σήμερα
Ε την μέρα εκείνη θα δούμε Φώς στο τούνελ.
Και το κόμμα που θα το κάνει αυτό θα κυβερνήσει μία Ελλάδα εντελώς διαφορετική από αυτή που έχουμε ζήσει όλοι μας.
Μία Ελλάδα που και οι πολίτες και τα όργανά της πολιτείας (τα οποία αποτελούνται από πολίτες) θα λειτουργούν με γνώμονα το δίκαιο και όχι με γνώμονα το ατομικίστικο (και όχι ατομικό) συμφέρον


Ειδικός δεν είμαι. Οτι γράφω είναι προσωπικές σκέψεις. Όποιος τις διαβάζει ας τις κρίνει πριν τις αποδεχτεί ή πριν τις απορρίψει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #88117 από ippomas
Απαντήθηκε από ippomas στο θέμα Φως στο τούνελ ή βαθύ σκοτάδι;
Μονιμα στο σκοταδι, ειμαστε ολοι κοτες με λειρια η χωρις οπως το προτιμα ο καθ ενας μας. Διπλα μια Βουλγαρια και με την αυξηση του ηλεκτρικου εριξαν την κυβερνηση και εμεις σκυβουμε και σκυβουμε και κουβεντα δεν βγαζουμε, απο τους αγροτες που θα επρεπε να εχουν ξεκινηση αγωνα πραγματικο και να παρουν μαζι τους ολο τον κοσμο τωρα ειναι αργα την εφαγαν την φολα τους. Το μονο που μενει ειναι να κομματιαζομαστε καθημερινα η να σταματησουμε τα παντα αμεσως και να τους διωξουμε απο πανω μας ολοι ομως οχι ομαδες.

Το να ρωτας δεν ειναι κακο.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stergiosbik, aithio

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #88421 από Βιομαζιστής
Ανακαλείται η φορολόγηση του δικαστικού επιδόματος
Μετά την ανακοίνωση των δικαστών πως πρόκειται για εχθρική πράξη.

iNews



Ρε τι...













...είναι αυτοί;

Τα Μηχανήματα Τα Πήραμε!
Άντε Να Δούμε Τώρα Αν Θα Τα Κάνουμε Απόσβεση.
Απόσβεση Δεν Εγιναν Και Ούτε Είναι Σε Θέση Να Γίνουν. :(
Τώρα Πια Μένει Να Δούμε Τι Θα Κάνουμε Με Δαύτα. :unsure:
Συνημμένα:
Last edit: 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν by Βιομαζιστής.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #88430 από Βιομαζιστής
Νέα σφοδρή αντιπαράθεση δικαστών για τη φορολόγηση επιδόματος

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους δικαστικούς λειτουργούς, με αφορμή την αιφνιδιαστική φορολόγηση μετά από 11 χρόνια του ειδικού επιδόματος που εισπράττουν δικαστές και εισαγγελείς για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων και για την αντιστάθμιση δαπανών τους για δημιουργία βιβλιοθήκης, γραφείου κ.λπ. κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Αντιδρώντας έντονα στην αιφνίδια φορολογική επιβάρυνση οι 6 δικαστικές - εισαγγελικές ενώσεις απέστειλαν επιστολή «υψηλών τόνων» προς τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι «η εκτελεστική εξουσία επιχειρεί να έλθει και πάλι σε ευθεία αντιπαράθεση με τους δικαστικούς λειτουργούς» και απειλώντας με επανάληψη των κινητοποιήσεων εάν δεν ανακληθεί άμεσα η αντισυνταγματική φορολόγηση.
Στο στόχαστρο των ενώσεων βρέθηκε εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Θ. Θεοχάρη που υποδεικνύει τη φορολόγηση του επιδόματος, μολονότι επί 11 χρόνια παραμένει αφορολόγητο και ενώ έχει κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας αντισυνταγματική η φορολόγηση αντίστοιχων επιδομάτων για άλλους κρατικούς λειτουργούς (καθηγητές ΑΕΙ, ιατρούς ΕΣΥ κ.λπ.) που δίνονται ως αποζημίωση (για τη δημιουργία βιβλιοθήκης, συμμετοχή σε συνέδρια) για δαπάνες κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Η «σκληρή» σε ύφος ανακοίνωση οφείλεται στο γεγονός ότι η φορολόγηση ήλθε ως απάντηση σε αίτημα των δικαστικών λειτουργών προς τις ΔΟΥ να συνεχίσει να μένει αφορολόγητο ποσό 880€ μηνιαίως (10.560€ ετησίως) και όχι ποσό 470€, όπως συμβαίνει σήμερα μετά τη μείωση του σχετικού επιδόματος - αποζημίωσης, λόγων των οικονομικών περικοπών. Το δικαστικό αίτημα προς τις ΔΟΥ τέθηκε με αφορμή το γεγονός ότι παρέμεινε αφορολόγητη η αντίστοιχη μηνιαία αποζημίωση των βουλευτών (χωρίς να μειωθεί ούτε να υποβληθεί σε κρατήσεις), με συνέπεια να ζητηθεί ίση μεταχείριση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr





"Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα ρε μάγκα άμα λάχει να 'ουμε!"





Τα Μηχανήματα Τα Πήραμε!
Άντε Να Δούμε Τώρα Αν Θα Τα Κάνουμε Απόσβεση.
Απόσβεση Δεν Εγιναν Και Ούτε Είναι Σε Θέση Να Γίνουν. :(
Τώρα Πια Μένει Να Δούμε Τι Θα Κάνουμε Με Δαύτα. :unsure:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #88463 από spiross
Απαντήθηκε από spiross στο θέμα Φως στο τούνελ ή βαθύ σκοτάδι;
Δυστηχώς θα σας στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει φως στο τούνελ η για την ακρίβεια για την Ελληνική οικονομία αυτή την ώρα δεν υπάρχει ακόμα πάτος στο πηγάδι.
Τα έσοδα για τους δύο πρώτους μήνες έχουν υποστεί φοβερή μείωση ενώ ακόμα και τα έσοδα του IKA και αυτά έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις.
Με άλλα λόγια οι φωστήρες οι οικονομολόγοι μας πήραν όλα τα λεφτά από την αγορά και τα βάλανε στα ταμεία τους αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την ύφεση.
Από την άλλη έχουν κάνει παύση πληρωμών σε όλες τις υποχρεώσεις τους και παρουσιάζουν και πλεόνασμα από πάνω. Είναι σαν μια οικογένεια να σταματήσει να πληρώνει λογαριασμούς και μετά να κομπάζει ότι τις μένουν λεφτά στην άκρη..
Σαν να μην φτάνανε όλες αυτές οι συμφορές έχουν υπογράψει και από πάνω ότι σε περίπτωση μείωσης των εσόδων αυτόματα θα μειώνονται μισθοί και δαπάνες τους κράτους.
Την άλλη βδομάδα έρχετε η τροικα και παρά τις αντίθετες βεβαιώσεις θεωρείτε βέβαιο ότι θα μας ράψει νεό κουστούμι.
Η κατάσταση είναι απελπιστική και αυτό ωφειλετε κατά μεγάλο μέρος στο ότι έχουμε για πολιτικούς φοβισμένα καλοζωισμένα ανθρωπάκια που δεν έχουν ούτε το κύρος ούτε το ανάστημα να διαχειριστούν μια τόσο δύσκολη κατάσταση.
Απλά κάθονται απαθείς και παρατηρούν την οικονομική καταστροφή σαν να είναι μια φυσική καταστροφη που θα περάσει.
Last edit: 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν by spiross.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": χρηστος8

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ