Είμαι Συγκλονισμένος !!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91041 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!
μα ειναι απλο
παιρνω μια μηχανη τρεχω με 240 σκοτωνω και 5-6 μαζι μου
ποιος φταιει ?
κατ αρχην η κυβερνηση γιατι ακριβυνε η βενζινη και δνε παω καθε μερα την βολτα μου αλλα μια φορα τον μηνα κι εκει πρεπει να ξεδωσω
δευτερος ο κατασκευαστης που φτιαχνει τετοιες μηχανες
3ο η πολιτεια που δεν εχει καθε 40 μετρα χωροφυλακα να μη μ αφηνει να τρεχω
4ο αυτοι που ανακαλυψαν τα κινητα και χτυπανε οταν δεν πρπει
5ο,,,6ο....100οο
και φυσικα παλι η πολιτεια που επιτρεπει να πουλιουνται .

λιγο παλιοτερα εφταιγε η κακουργα η κενωνια ....

το πιο λυπηρο απ ολα ειναι οτι ενα τετοιο γεγονος γινεται αντικειμενο εκμεταλευσης και αναθεματος
αρκει να εχουμε την συνηδειση μας ησυχη οτι εμεις δεν φτεξαμε πουθενα ,,,δεν φταιμε ποτε σε τιποτα ... ριχνουμε και το λιθαρι μας και παμε για υπνο :(


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ, DOOM_NX
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91047 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!
Βεβαίως και θέλετε να δείτε αυτά τα θέματα πολιτικά. Είναι το μόνο εύκολο να ρίξουμε την ευθύνη στους άλλους και συγκεκριμένα στο αντίπαλο κόμμα. Για όλα φταίνε οι άλλοι, οπότε εμείς δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Αηδιάζω, σταματήστε.

Το είδατε πολιτικά, κάνατε τις πορείες σας, είπατε τη μλκια σας, σταματήστε τώρα.

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους να σακατεύουν την ψυχούλα ενός παιδιού και να κάνουν την πάπια. Όλοι εμείς που τραβάμε το δικό μας Γολγοθά και ψάχνουμε ανακούφιση σε λάθος μονοπάτια, για την τιμή του πετρελαίου το κάνουμε; Δε νομίζω, Τάκη!

Μακάρι το πρόβλημα να ήταν η θέρμανση σ'αυτά τα παιδιά. Δυστυχώς νομίζω ότι ήταν βαθύτερο, αλλά δεν έκανε ωραίο τίτλο στα κανάλια. Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι τα σπίτια και των 5 παιδιών ήταν χωρίς θέρμανση και ότι αναγκάστηκαν να ανάψουν μαγκάλι για να ζεσταθούν. Αυτά να τα πείτε σε καμιά γιαγιά στο βουνό... Κανείς δε στέλνει το παιδί του να σπουδάσει αν δεν εξασφαλίσει τη θέρμανση. Πόσο μάλλον και οι 5 οικογένειες μαζί.
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by DOOM_NX.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91060 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!

stergiosbik έγραψε: Συνανθρωποι μας αγοραζουν ληγμενα τροφιμα γιατι δεν φτανουν τα χρηματα για ν αγορασουν τα κανονικα ενω γνωριζουν οτι μπορει να παθουν κακο=Β Λ Α Κ Ε Σ!
Συνανθρωποι μας ψαχνουν στα σκουπιδια για να βρουν κατι να φανε γιατι τους θεριζει η πεινα ενω γνωριζουν οτι μπορει να παθουν κακο=Β Λ Α Κ Ε Σ!

κ αφου ειναι βλακες ερχεται εξ ορισμου κ η φυσικη επιλογη να καθαρισει το τοπιο!
Λογικοτατα επιχειρηματα!


Στέργιο, φυσική επιλογή, είναι να ξέρεις που να βάλεις τα όριά σου. Οκ, ψωμολυσσάω και ψάχνω τους κάδους, θα ρισκάρω να φάω μιά δαγκωμένη γκοφρέτα, δεν θα φάω με τίποτα την φέτα που είναι μουχλιασμένη μέχρι μεσα. Θα κλέψω ένα μήλο από ένα μανάβικο. Καλύτερα φυλακή, παρά νοσοκομείο/νεκροτομείο. Ή, δεν έχω φράγκο να συντηρήσω το αμάξι μου και άναψε το λαμπάκι των φρένων. Οκ, το παρατάω και παίρνω λεωφορείο ή πάω με τα πόδια, δεν συνεχίζω να το κυκλοφορώ ρισκάροντας να σκοτωθώ μόλις μείνω από τακάκια. Κρυώνω στο σπίτι μου και δεν έχω μία για θέρμανση, οκ, βάζω 2 πουλόβερ και 3 κάλτσες, δεν βάζω φωτιά την πολυθρόνα μέσα στο σαλόνι. Επιλογές...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση συζητάμε για τις επιπτώσεις της κρίσης στις επιλογές που οδήγησαν αυτά τα παιδιά στον θάνατο. Μέχρι χτες καίγαν πετρέλαιο, σήμερα τέλειωσε και ανάψαν μαγγάλι. Άλλη επιλογή δεν είχαν? Και το ρεύμα κομμένο τους το είχαν, δεν είχαν ένα αερόθερμο να βάλουν? Σαν να λέμε, μέχρι χτες είχα πόρσε, σήμερα πήρα παπάκι? Αύριο σκοτώνομαι και θα φταίει ο Στουρνάρας που μου κατέσχεσε την πόρσε? Δεν φταίω και εγώ που βγήκα με το παπί στον δρόμο χωρίς να ξέρω να οδηγώ?

Σαφώς και μας σπρώχνουνε προς κακές επιλογές, ναι. Δεν είναι ανάγκη όμως να διαλέξουμε και τις αυτοκτονικές...
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91065 από tas
Απαντήθηκε από tas στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!
Αστέρη, αν ψάχνουμε στους κάδους, θα είμαστε αόρατοι άνθρωποι. Ανεπιθύμητοι και εξορισμένοι από την κοινωνία. Το ΕΣΡ απαγόρευσε στα κανάλια να μεταδίδουν εικόνες φτώχειας και εξαθλίωσης. Ούτε καν με πλέγμα. Αυτοί οι άνθρωποι χαλάνε την αισθητική τους.
Αν κλέψω ένα μήλο, φυσικά και θα πάω φυλακή. Σύγχρονος Γιάννης Αγιάννης, τη στιγμή που δεν δημεύουν τις περιουσίες όσων έκλεψαν εκατομμύρια.
Αν αποφάσιζαν να παροπλίσουν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ανασφάλιστα, χωρίς κάρτες καυσαερίων και δίχως να έχουν κάνει σέρβις, θα έχαναν τα έσοδα από τους φόρους των καυσίμων, από τα τέλη κυκλοφορίας κλπ. Οσο προσεγμένο και να 'χει κάποιος το αυτοκίνητό του, μπορεί να βρεθεί ένα σαραβαλάκι χωρίς φρένα και να πέσει πάνω του.
Πόσες χιλιάδες συνανθρώπων μας έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία χρόνια; Να τους θεωρήσουμε αδύναμους χαρακτήρες; Εχουμε ακούσει έναν πολιτικό να λέει έστω μια κουβέντα για όλους αυτούς; Να κάνει αυτοκριτική και να παραδέχεται τα λάθη του;
Λαϊκίζουμε όταν λέμε ότι θεωρούν τα παιδιά μας τεκμήρια; Τα βλέπουν όλα καλά και ανθηρά και μας πουλάνε το παραμύθι πως αν κοιτάξουμε από το παράθυρο, θα δούμε την ανάπτυξη να μας κλείνει το μάτι.
Διαφωνεί κανείς ότι μας αντιμετωπίζουν ως εχθρούς;
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by tas.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91072 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!

tas έγραψε: Πόσες χιλιάδες συνανθρώπων μας έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία χρόνια; Να τους θεωρήσουμε αδύναμους χαρακτήρες; Εχουμε ακούσει έναν πολιτικό να λέει έστω μια κουβέντα για όλους αυτούς; Να κάνει αυτοκριτική και να παραδέχεται τα λάθη του;

Να τη χέσουμε την κουβέντα. Χορτάσαμε από λόγια. Ούτε ευχές ούτε συλλυπητήρια θέλουμε από πολιτικούς. Έργα μπορούν να κάνουν;

Αυτός που αυτοκτονεί είναι κυρίως αβοήθητος και παρεξηγημένος χαρακτήρας. Όχι από τον υπουργό. Από τον άμεσο κοινωνικό του περίγυρο. Μάθετε να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα της κατάθλιψης και να προσφέρετε βοήθεια. Δώστε μεγάλη βάση στην παιδική και εφηβική ηλικία. Προσέξτε τι λέτε στα παιδιά σας. Να τα ενθαρρύνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Αποφύγετε την κριτική προς οποιονδήποτε. Φροντίστε να μιλάτε μαζί τους. Κυρίως φροντίστε να ακούτε τι έχουν να σας πουν.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #91073 από mtsag
Απαντήθηκε από mtsag στο θέμα Είμαι Συγκλονισμένος !!!

DOOM_NX έγραψε: Αυτός που αυτοκτονεί είναι κυρίως αβοήθητος και παρεξηγημένος χαρακτήρας. Όχι από τον υπουργό. Από τον άμεσο κοινωνικό του περίγυρο. Μάθετε να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα της κατάθλιψης και να προσφέρετε βοήθεια. Δώστε μεγάλη βάση στην παιδική και εφηβική ηλικία. Προσέξτε τι λέτε στα παιδιά σας. Να τα ενθαρρύνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Αποφύγετε την κριτική προς οποιονδήποτε. Φροντίστε να μιλάτε μαζί τους. Κυρίως φροντίστε να ακούτε τι έχουν να σας πουν.


+1. Ως επαγγελματίας ψυχικής υγείας δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω με αυτά που γράφεις. Είναι πολύ σημαντικά και μπράβο σου που το αναδεικνύεις.

DOOM_NX έγραψε: Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι τα σπίτια και των 5 παιδιών ήταν χωρίς θέρμανση και ότι αναγκάστηκαν να ανάψουν μαγκάλι για να ζεσταθούν. Αυτά να τα πείτε σε καμιά γιαγιά στο βουνό... Κανείς δε στέλνει το παιδί του να σπουδάσει αν δεν εξασφαλίσει τη θέρμανση. Πόσο μάλλον και οι 5 οικογένειες μαζί.


Εδώ θα διαφωνήσω. Πιστεύω ότι τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης είναι τέτοια που για πολλές οικογένειες η θέρμανση θεωρείται πολυτέλεια, όταν έχουν να καλύψουν νοίκι, λογαριασμούς, φαγητό κλπ ενός παιδιού που σπουδάζει, εχοντας πιθανά ταυτόχρονα και κάποιο άλλο παιδί στο σχολείο με φροντηστήρια, ρούχα κλπ. Βάλε και τα έξοδα της ίδιας της οικογενείας και όλα αυτά με μειωμένους (ή και καθόλου) μισθούς και καταλαβαίνεις για τι κατάσταση μιλάμε.

Εν τέλει, το να βάλεις ένα μαγγάλι σε ένα κλειστό χώρο είναι απέραντη βλακεία, που όμως δε θα έκανε ποτέ κανείς αν σκεφτόταν ψύχραιμα, και όχι υπό το καθεστώς μιας προτώγνωρης οικονομικής πίεσης σε συνδυασμό με τη δεδομένη ανάγκη να ζεσταθεί. Τα καθάρματα που έφτασαν τη θέρμανση να είναι είδος πολυτελείας στην Ελλάδα του 2013, στ' @ρχίδι@ τους... σιγά μην κρυώνουν αυτοί στα δικά τους σπίτια. Τι να πω... πόσο κρίμα γι' αυτά τα παιδιά... RIP.
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by mtsag.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ