Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα
- ippomas
- Αποσυνδεμένος
- Elite Member
- Δημοσιεύσεις: 190
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 40
Το να ρωτας δεν ειναι κακο.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- giabritsos
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 320
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Θα σας ζητουσα μια χαρη παιδια...οσοι γραφετε συνταγες να μας λετε σε τι σκευος το βαζετε το φαγητό και πως το μαγειρευετε...εγω ακομα ψαχνομαι...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- 1kost1
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
- Δημοσιεύσεις: 131
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Σκεύος κάνει ταψάκι από το γαλακτομπούρεκο το γνωστό που έχουν τα πουλανε τα ζαχαροπλαστεία;;;;;
Το ταψάκι πάνω στα κάρβουνα και στα ξύλα;;; ή πάνω σε σκάρα;;;;;;
Περιμένουμε συνταγές γιατί η …..φτώχια θέλει καλοπέραση!!!!!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ELECTRICALCHIEF
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 335
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 26
τι εχεις ψησει πανω στη σομπα? Διοτι εγω μονογια ζεσταμα την εχω δει ενταξει.giabritsos έγραψε: Πολυ υπεροχο θεμα ανοιξατε και με ενδιαφερει μια και η nordica norvegia που εχω εχει ενα ειδος φουρνου απο πανω,ανοιχτο μεν αλλα ψηνει μια χαρα.
Θα σας ζητουσα μια χαρη παιδια...οσοι γραφετε συνταγες να μας λετε σε τι σκευος το βαζετε το φαγητό και πως το μαγειρευετε...εγω ακομα ψαχνομαι...
la nordica svezia
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- dimlyk
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 10563
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1475
ιδανικα σκευη για φωτια γενικα ειναι τα πηλινα ...αν τα θυμαται κανεις σας
απο κει και περα μια χαρα ειναι τα αλουμινενια χωρις πλαστικα χερουλια
ειναι γεγονος οτι οσοι βαλαν ξυλοσομπες και κατα κυριο λογο τζακια μπορουν να απολαυσουν απλες λιχουδιες που πιθανον ειχαν ξεχασει
πχ καστανα ψητα
μηλα -κυδωνια -πατατες-κρεμμυδια ... τυλιγμα σε αλουμινοχαρτο χωσιμο στην σταχτη κι αυτο ηταν ολο
για πιο μερακληδες ενα κεραμιδι (αυτα τα τουρκικα τα παλια ειναι ιδανικα ) μια λαδοκολλα και ψαρι κατα προτιμηση λιπαρο ...παλαμιδι-τονακι-σκουμπρι
κι ετσι οπως παμε θα θυμηθουμε και το μαγειρεμα σε τσουκαλια
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- giabritsos
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 320
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
ELECTRICALCHIEF έγραψε:
τι εχεις ψησει πανω στη σομπα? Διοτι εγω μονογια ζεσταμα την εχω δει ενταξει.giabritsos έγραψε: Πολυ υπεροχο θεμα ανοιξατε και με ενδιαφερει μια και η nordica norvegia που εχω εχει ενα ειδος φουρνου απο πανω,ανοιχτο μεν αλλα ψηνει μια χαρα.
Θα σας ζητουσα μια χαρη παιδια...οσοι γραφετε συνταγες να μας λετε σε τι σκευος το βαζετε το φαγητό και πως το μαγειρευετε...εγω ακομα ψαχνομαι...
εψησε η γυναικα μου ψωμι....
εγω εκανα σε πυριμαχο πυλινο χοιρινο με κρασι...δεν εχω συνταγη...οτι ναναι εβαλα,αυτοσχεδιασα αλλα βγηκε λουκουμι,4 ωρες το εψηνε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.