Σκυλί για φύλαξη

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80866 από -Δημήτρης-
Απαντήθηκε από -Δημήτρης- στο θέμα Σκυλί για φύλαξη
Καλησπερα...


Εκει ειναι το προβλημα τωρα σε αυτην την ρ!μαδα Ζωη που ζουμε...????
Το οτι πληρωνουμε το νερο που πινουμε σε μπουκαλακια,που μας το δινει ο θεος για ολους τους ανθρωπους της Γης τζαμπα για να ζουμε και εμεις το εμπορευομαστε πιστευω ειναι το μεγαλυτερο κακο και ειναι και μια αιτ!α για την κριση που διανυουμε...!!!!!

Δηλαδη οποιος κανει αγορα εναν σκυλο δεν ειναι καλος ανθρωπος,φιλοζωος..!!!!!! Και οτι αλλο συνεπαγεται..Αλλα εμπορας σκυλιων --ΣΚΥΛΑΣ--

Παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη σαν,ΕΛΛΗΝΑΣ που Ειμαι...
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by -Δημήτρης-.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80871 από PRIMUS 45
Απαντήθηκε από PRIMUS 45 στο θέμα Σκυλί για φύλαξη

ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ θυληκο


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80884 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Σκυλί για φύλαξη

-Δημήτρης- έγραψε: Δηλαδη οποιος κανει αγορα εναν σκυλο δεν ειναι καλος ανθρωπος,φιλοζωος..!!!!!! Και οτι αλλο συνεπαγεται..Αλλα εμπορας σκυλιων --ΣΚΥΛΑΣ--

Παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη σαν,ΕΛΛΗΝΑΣ που Ειμαι...


Φίλε Δημήτρη τόνισα ότι για μια φορά που θα αγοράσει κάποιος έναν σκύλο, δεν τίθεται θέμα. Απο εκεί και πέρα όμως......ναι δεν είναι φιλόζωος, αλλά χρησιμοποιεί τα ζωντανά για να ικανοποιήσει το εγώ του.

Επίσης άλλο είναι να δώσεις ένα ποσό για σκύλο σε εκτροφέα για τα έξοδα που έχει, και άλλο να χώσεις χρήμα για σκυλί που είναι στην βιτρίνα, η να τον πάρεις εισαγώμενο.

Στην δική μου γλώσσα ΣΚΥΛΑΣ είναι αυτός που μια ζωή τον συντροφεύει ένας σκύλος, η και περισσότεροι από ένας.
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by mastoras.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80931 από jps
Απαντήθηκε από jps στο θέμα Σκυλί για φύλαξη
Το χρήμα,ο χώρος και κυρίως ο χρόνος είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει και να συντηρήσει σωστά,τον οποιοδήποτε σκύλο.Το χρήμα,πέρα από την απόκτηση του σκύλου,χρειάζεται και για την κάλυψη των πάγιων εξόδων του,όπως είναι οι τροφές του,τα εμβόλια,τα αποπαρασιτικά χάπια,τα κολάρα και άλλα.Δυστυχώς φίλε mastora,για όλα αυτά αναγκαστικά,πρέπει να δαπανάται ένα σημαντικό χρηματικό ποσό κάθε μήνα,ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
Τώρα,όσον αφορά τη φύλαξη,αυτή διακρίνεται στη σωματοφυλακή και στη φύλαξη χώρου.Τη φύλαξη χώρου που μας ενδιαφέρει στη συγκεκριμένη περίπτωση,μπορούν να την εκτελέσουν άριστα πολλές συγκεκριμένες φυλές σκύλων.Ανάμεσα σε αυτές τις συγκεκριμένες φυλές,δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο για το ποιά φυλή είναι η καλύτερη και ποιά όχι.Άλλες φυλές φύλαξης είναι πιο νευρικές,πιο αθλητικές και ενδείκνυνται για τη φύλαξη μεγάλων χώρων,για να μπορούν να εκτονώνουν την ενεργειά τους,άλλες πάλι φυλές έχουν πιο βαρύ ταμπεραμέντο και δε θέλουν να βρίσκονται σε διαρκή κίνηση.Όπως επίσης,άλλες φυλές φύλαξης αντιδρούν με έντονο γάβγισμα μόλις αντιληφθούν την παραμικρή κίνηση,ενώ άλλες,περιμένουν τον εισβολέα να φτάσει αρκετά κοντά στο χώρο τους,πριν αναλάβουν δράση.Όλα αυτά χρειαζονται μελέτη και άπειρες συζητήσεις με άτομα του χώρου για να καταλήξει κάποιος στη σωστότερη επιλογή του σκύλου φύλαξης που ταιριάζει στην περίπτωση του.
Φίλε Δημήτρη,όσον αφορά τα presas,είναι δύσκολα σκυλιά για έναν αρχάριο και παρουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς των μολοσσοειδών φυλών.Θυμάμαι η πρώτη φορά που είχα έρθει σε επαφή με ένα presa canario,ήταν πριν πολλά χρόνια,όταν έκανα διακοπές στην Κω.Σε μια απόμερη παραλία του νησιού,ήταν ένας μπάρμπας που πάνω σε ένα αγροτικό κουβαλούσε έναν αρσενικό σκύλο χρώματος κρεμ που έμοιαζε με πόνυ. :lol: Έχοντας ανέκαθεν τρέλα με τα σκυλιά τον πλησίασα και είδα ένα σκύλο που έμοιαζε με υπερφυσικό πίτμπουλ.Μου είπε ότι είχε εισάγει το σκύλο από την Αμερική,όταν εκείνη την εποχή στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν η λέξη presa canario.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όση ώρα μιλούσα με τον μπάρμπα,ο σκύλος με ζύγιζε και πονηρά με πλησίαζε όλο και περισσότερο,ώσπου ο μπάρμπας αναγκάστηκε να του βάλει τις φωνές για να απομακρυνθεί και να ανέβει στην καρότσα του αγροτικού.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80948 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Σκυλί για φύλαξη
Μπράβο jps, θα απαντούσα εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν επρόκειτο για τρολιά. 5 κιλά σκυλί έχω και χωρίς λεφτά ζήτημα να άντεχε 1 χρόνο ζωντανό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #81264 από -Δημήτρης-
Απαντήθηκε από -Δημήτρης- στο θέμα Σκυλί για φύλαξη
B) ...Καλησπερα... B)
Κοιτα {-mastoras-} Σαν ελληνες που ειμαστε εχουμε μεσα μας αυτο που λεγετε και λες και εσυ :evil: -ΕΓΩ- Εγωισμος :evil: ...Αλλα μην εισαι πολυ απολυτος στην ζωη σου :dry: και δωσε καλυτερα βαση σε αυτα που λεει ο φιλος απο πανω {-jps-} και που τα λεει πολυ καλα για την γνωμη μου σε αυτα που ειπα για τα -3Χ- και ετσι ειναι,τα σκυλια μας θελουνε χρημα για να ζησουνε,οπως θελεις και εσυ και εγω και οι 9.999.700/μμυρια απο τους 10.000.000/μμυρια Ελληνες γιατι οι αλλοι 300/οσοι :angry: δεν εχουνε αναγκη.... :whistle:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ