Πρόβλημα με 2 air condition samsung

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144975 από sdf
Απαντήθηκε από sdf στο θέμα Πρόβλημα με 2 air condition samsung
Επανέρχομαι στο θέμα αφού μίλησα προλίγου με τον δέυτερο ηλεκτρονικό ο οποίος δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα στην πλακέτα. Μου είπε ότι η μόνη περίπτωση, αν δεν υπάρχει πρόβλημα με κάποιο άλλλο έξάρτημα του συστήματος, είναι να μην δουλέυει σωστά ένα τσιπάκι στο τροφοδοτικό το οποίο όμως είναι προγραμματισμένο και κλειδωμένο απο την σάμσουνγκ και θα πρέπει να αγοραστεί και να φτιαχτεί σε σέρβις της σάμσουνγκ. Το οποίο όπως μου είπε ο ηλεκτρονικός θα είναι ακριβό αφού του ιδιού του ζητούσαν για ένα ματάκι του τηλεκοντρόλ 80 ευρώ.
Δεν ξέρω άν αξίζει να το ψάξω παραπέρα σε σέρβις της σάμσουνγκ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144981 από electron
Απαντήθηκε από electron στο θέμα Πρόβλημα με 2 air condition samsung
Τσιπακι "κλειδωμενο?"
Τι τσιπακι μπορει να ειναι αυτο? :dry: ,Σε ολα τα τροφοδοτικά τύπου switching δεν υπαρχει κατι το κλειδωμένο.. Προφανώς ο συνάδελφος θα εννοεί κάποια eeprom η οποια θα εχει καποιο λογισμικο μεσα απο την Samsung και προφανώς δεν μπορεί να επέμβει καθως θέλει το ανάλογο programmer και software το οποιο το εχει μονο η εταιρια - εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος..

Κατ'εμε μαλλον δεν αξιζει να ασχοληθείς περαιτέρω αλλα αν θες να το πας μεχρι τελους, παρε και μια γνώμη από το σερβισε στην εδω στην αντιπροσωπεία της Samsung (υπαρχει και κάποια χρέωση για την διάγνωση) και δες αν συμφέρει -η οχι- να το φτιάξεις.. Εγω πάντως τα samsung δεν τα συμπάθησα ποτε.. Προτιμώ την LG, και σε aircodition τα Fujitsu ,τα Invertor και φυσικα τα Mitsubishi!


"Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα..."
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"κάτοχος Mavil Primus 25"
Last edit: 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν by electron.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": sdf

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144994 από sdf
Απαντήθηκε από sdf στο θέμα Πρόβλημα με 2 air condition samsung
Νομίζω ότι αρκετά ασχολήθηκα με το θέμα, διότι βλέπω όπως μου είχε πει και απο την αρχή ο ψυκτικός,
αφού και άκρη να βρούμε με την πλακέτα δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει κάποια ζημιά και αλλού και άρα πάλι να υπάρχουν προβλήματα.
Θα προχωρήσω σε αγορά καινούργιου χιτάτσι ή φουτζίτζου λόγω μεγαλύτερης εγγύησης στα ηλεκτρικά του μέρη.
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.
Last edit: 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν by sdf.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #145007 από sdancer75
Απαντήθηκε από sdancer75 στο θέμα Re:Πρόβλημα με 2 air condition samsung
Δεν ήμουν ποτέ fun της samsung και η εμπειρία μου απο μικρή led τηλεόραση, hands free και ένα τηλέφωνο ήταν απο τις χειρότερες. Παρόλα αυτά επειδή στο εξοχικό μου ήθελα κλιματιστικό σε μαύρο χρώμα το μόνο που βρήκα σε προσιτή τιμή ήταν το SAMSUNG AQV18KBAN . Ειναι inverter 18000 btu και η τιμή του πριν 5 - 6 χρόνια ήταν 1450 ευρω. Πέραν της πολυ καλής ποιότητας κατασκευής το κλιματιστικό σκοτώνει και σε κρύο και σε ζέστη. Υποθέτω ότι μάλλον είναι φασον κάποιου hitachi η κάποιου αλλού επώνυμου. Δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα αλλα η αλήθεια ειναι ότι δεν δούλεψε και ιδιαίτερα. Ήταν ευχάριστη έκπληξη απο την samsung που συνεχίζω να μην την έχω σε εκτίμηση γενικώς.

sdancer75
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": sdf

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #145029 από sdf
Απαντήθηκε από sdf στο θέμα Re:Πρόβλημα με 2 air condition samsung
Από την αποδοσή τους δεν υπάρχει κανένα θέμα, ήταν πολύ καλή στην θέρμανση που τα δουλέυαμε περισσότερο, αλλά και στην ψύξη αν και δεν δούλεψαν πολύ.
Εγραψα και πιο πρίν ότι πολλά σαββατοκύριακα το χειμώνα ειδικά το 12-άρι δούλευε ασταμάτητα από παρασκευή βράδυ έως δευτέρα πρωί, με θερμοκρασίες το βράδυ +4 / +5 βαθμούς και μέσα στο σπίτι διατηρούσε 22-23 βαθμούς ακόμα και στη λειτουργία silence (αρκετά χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα εσωτερικής μονάδας).
Επίσης είμαι ευχαριστημένος με την οικονομία ρευματος που προσέφεραν αφού με 50-70 ευρώ παραπάνω ρέυμα τους χειμερινούς μήνες κατάφερνα να θερμανθώ.
Άλλο πράγμα όμως η απόδοση και άλλο η αξιοπιστία και το after sales service της συγκεκριμένης εταιρίας για τα οποία γίνεται λόγος και τα οποία είναι τόσο χαμηλά που εντέλει την απαξιώνουν σαν εταιρία και στα μάτια του καταναλωτή αλλά και στα μάτια των επαγγελματιών του χώρου αφού δεν βρέθηκε κανείς να μου πεί μια καλή κουβέντα για την συγκεκριμένη εταιρία, αντίθετα όλοι μου είπαν τα χειρότερα.
Τυχαίο ? Δεν το νομίζω εντέλει.
Στο κάτω-κάτω με τα 1600ευρώ για ένα 12-άρι και ένα 9-άρι που είχα δώσει πρίν 6 χρόνια για αυτά, θα έπαιρνα πιο αξιόπιστες εταιρίες, δεν υπήρχε δηλαδή τότε στην επιλογή μου το πλεονέκτημα της χαμηλής τιμής το οποίο έχουν σήμερα τα κλιματιστικά της συγκεκριμένης εταιρίας.
Κύριως λόγος επιλογής τους τότε σε σχέση με άλλα στην ίδια τιμή ήταν ο μακράν καλύτερος σχεδιασμός της εσωτερικής μονάδας τους και το ότι το μαγαζί τα είχε ετοιμοπαράδοτα (καλοκαίρι-κάυσωνας).
Last edit: 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν by sdf.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #145037 από jps
Απαντήθηκε από jps στο θέμα Πρόβλημα με 2 air condition samsung

sdf έγραψε: elecron: Πιθανών να έχεις δίκιο δεν είμαι ηλεκτρονικός και δεν ξέρω, δεν μπορώ να πώ.
Τελικά η πλακέτα του δέυτερου (η μή διορθωμένη) πήγε σε άλλο ηλεκτρονικό και περιμένω νέα του.
Το κόστος πάντως για καινούργιο ινβέρτερ hitachi 14 hbg απο μαγαζί της πόλης είναι 480 ευρώ, χωρίς την απεγκατάσταση παλίου και τοποθέτηση καινούργιου. Σε ερώτηση για το hb που έχει φίλτο wasabi και ανοξείδωτο εσωτερικό μου είπε ότι δεν το δουλέυει και δεν μπορεί να μου πεί.
Με ένα 20-αρικο λιγότερο το fujiysu asyg12 llcr αφού to asyg12 llcb το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το συστήνει ώς παλιό μοντέλο.
Μεταξυ των 2 (hitachi vs fujitsu) πιο συστήνετε εσείς ?
Ρωτώ λόγω της μικρής διαφοράς τιμής και κυρίως της διαφοράς στην εγγυήση αφου χιτάτσι δίνει 1 χρόνο για τα ηλεκτρικά ενώ φουτζίτσου 3 χρόνια.
Που οφείλεται η τόσο μεγάλη διαφορά ?


Η διαφορά στην εγγύηση είναι θέμα τόσο της εταιρίας όσο και της εκάστοτε αντιπροσωπείας σε συνεννόηση με την κατασκευάστρια εταιρία,ανάλογα με το πως κινούνται οι ανταγωνιστες σε κάθε χώρα.
Hitachi = καλύτερος κατασκευαστής
Fujitsu = καλύτερη αντιπροσωπεία ( όμιλος φειδάκη = μεγαλύτερο και αρτιότερο δίκτυο πωλήσεων και after sales service στην Ελλάδα ).

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ