Ελαττωματικό air-condition Samsung - Οδύσσεια επισκευής...

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #107779 από mastoras

spiross έγραψε: Με τόσα προβλήματα που ακούω συνέχεια και από γνωστούς ότι υπάρχουν εδώ στην Ελλάδα με τις ηλεκτρικές συσκευές έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως μας φορτώνουν σαβούρα προιόντα δλδ αυτά που δεν περάσαν τα quality test και απλά τα φέρνουν να τα διαθέσουν εδώ σε έμας τους Ελληνες. Πήρα τηλεόραση plasma πέρσι samsung από media markt και έχει μια αχνή κηλίδα στο κάτω στην τηλεόραση. Φυσικά δεν μπήκα καν στην διαδικασία αλλαγής γιατί δεν το προσέχεις και πολύ αλλά λες για το γμτ.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς,


Φίλε μου το έχεις εξηγήσει ήδη με το παραπάνω μήνυμα σου. ;)

Μόνο μια διευκρίνηση, δεν ευθύνονται για αυτό τα όποια καταστήματα λιανικής......ακόμα και τα μεγάλα πολυκαταστήματα, αλλά ο γενικός εισαγωγέας, ο οποίος έχει και το servise........ένα service που αφήνει πολύ χρήμα στα ταμεία του.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #107781 από dimlyk
Μαστορα υπάρχει και δεδικασμένο για τις ευθύνες του πωλητή όπως υπαρχουν και παρά εισαγωγές ... Όπως δεν υπαρχουν και παντα αποκλειστικό αντιπρόσωποι


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #107783 από Stavrax
Χώρια που το πρόβλημα μπορεί να είναι λάθος στην εγκατάσταση. Ίσως ο "μάστορας" δεν είχε σφραγισμένες τις σωλήνες ή δεν καθάρισε καλά τα γρέζα με συνέπεια να μείνει ένα κομματάκι ή χαλικάκι που προκαλεί το σφύριγμα. Ένα κλασσικό λάθος που συμβαίνει αρκετά συχνά.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #107801 από rivol
Πόσους εγκαταστάτες κλιματιστικών έχετε δει να χρησιμοποιούν αντλία κενού όπως προβλέπεται για την πλήρωση του φρέον ? Εγώ προσωπικά κανέναν. Όλοι συνδέουν κάνουν εξαέρωση για μερικά δευτερόλεπτα και έτοιμο το μηχάνημα B)

Αλέξης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #126574 από gregory_sap
Απαντήθηκε από gregory_sap στο θέμα Ελαττωματικό air-condition Samsung
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα κι εγώ. Τις ίδιες απαντήσεις μου έδιναν κι εμένα μέχρι που ασχολήθηκε με το θέμα ένας συγγενής μου ο οποίος είναι ψυκτικός. Το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα κλιματιστικά είναι ότι το μοτέρ τους δουλεύει πάνω σε αυτό που ονομάζεται “critical path”. Αυτό σημαίνει ότι λόγω κακού σχεδιασμού του μοτέρ από τη Samsung, το μοτέρ δουλεύει με τέτοιο τρόπο αλλά και σε τέτοιες στροφές που προκαλείται συντονισμός ο οποίος περνά στο εσωτερικού του κλιματιζόμενου χώρου. Όπου και να τοποθετηθεί η εξωτερική μονάδα ο θόρυβος αυτός θα περνά μέσα στο χώρο. Κρατώ μια επιφύλαξη για την περίπτωση που η απόσταση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού μηχανήματος είναι αρκετά μεγάλη (10-15 μέτρα) ώστε να εξασθενεί ο συντονισμός. Το παραπάνω πρόβλημα το είχε αποδεχτεί ο τεχνικός της Samsung και μου είχε αναφέρει ότι σε νεότερα κλιματιστικά (μετά το καλοκαίρι του 2013) το είχαν λύσει. Πέρα από αυτό να αναφέρω ότι εγώ πήρα 2 κλιματιστικά το καλοκαίρι του 2012 και μέσα σε ένα χρόνο είχε αλλαχτεί το μοτέρ και η εξωτερική πλακέτα σε αυτό με το θόρυβο (AQV12YWAN) και στο δεύτερο (AQV24PSBN) αλλάχτηκαν και οι δυο πλακέτες (μέσα και έξω). Επίσης να επισημάνω ότι η αλλαγή της θέσης της εξωτερικής μονάδας που έκανα κι εγώ αλλά και η αλλαγή του μοτέρ δεν έκανε καμία διαφορά

Ηθικό δίδαγμα προς τάξη και συμμόρφωση: Δεν αγοράζω ποτέ ξανά από τη Samsung τίποτα!!! Η εταιρία έχει ΑΘΛΙΑ προϊόντα!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #126704 από spiross
Τελικά με τα πολλά μου το άλλαξαν το κλιματιστικό και το νέο αν και κάνει λίγο θόρυβο όταν ξεκινάει η εξωτερική μονάδα δεν συντονίζει με αυτό τον τρόπο ώστε να γίνετε τόσο φοβερά ενοχλητικός ο θόρυβος εσωτερικα.
Και εγώ δυστυχώς την πάτησα με την samsung και έπρεπε τουλάχιστον να πάω για κλιματιστικό σε κανα mutsubishi η toyotomi που λένε ότι είναι κορυφαία σε ποιότητα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ