Primus 45

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #62822 από ΠΑΠΑΣ
Απαντήθηκε από ΠΑΠΑΣ στο θέμα Primus 45

χρηστος8 έγραψε: PRIMUS 45, Νικο...

Το αισθητηριο θερμοκρασιας καυσαεριων, στις οδηγιες τις εταιριας λεει να μπει 20 εκατοστα απο την εξοδο της καμιναδας του λεβητα και μεχρι την μεση βεβαιως...ετσι μπηκε απο μενα.

Φταιει ο υδραυλικος που με καυση ξυλου πιανει 300+ βαθμους με την καταλληλη ρυθμιση για ξυλο βεβαιως.

Μαλλον ο υδραυλικος (εγω) θα φταιει που οι τεχνικοι της εταιριας αναιρουν τις δικες τους οδηγιες...οι ιδιοι εβγαλαν το αισθητηριο που προτεινουν να μπει 20 εκατοστα απο την εξοδο του λεβητα. Το εβαλαν γυρω στα 120cm απο την εξοδο του λεβητα και μολις 1cm μεσα για να μην διαβαζει 300+ και δειχνει υπερθερμανση.

Ειναι στραβος ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε ρε παιδια;;;


Χρηστο στο εγχειριδιο χρησης δεν ειδα να λεει πουθενα για το που μπαινει το αισθητηριο θερμοκρασιας και ειχ σκοπο να τους ρωτησω.Γιατι μιλαμε μεταξυ μας για θερμοκρασιες καυσαεριων που εχει ο καθενας,αλλα δεν εχει νοημα εαν δεν εχουμε το αισθητηριο στην ιδια θεση.Εμενα τα μαστορια το βαλανε περιπου 5 ποντους πιο πανω απο εκει που τελειωνει το μπουρι που εχει ο λεβητας και ολοκληρο το αισθητηριο κολυμπαει μεσα στη σωληνα.Ισως γιαυτο εχω σχετικα υψηλη θερμοκρασια καυσαεριων και μερα παρα μερα καθαριζω τουμπο.
Παντως απο αυτα που λες οτι σου ειπαν σχετικα με το αισθητηριο μιλαμε για παπατζηλικη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #62828 από papg
Απαντήθηκε από papg στο θέμα Primus 45
Tο λέω και στο προηγούμενο μήνυμα Παθών με άλλον λέβητα το 2008

Ενα ξυλοκάζανο της thermolev που το κότσαραν πάνω καυστήρα τύπου volcano και εντάξει καίει και πέλλετ να τον πουλήσουμε και μετά φταίνε όλα εκτός από τον κατασκευαστή. Αυτά το 2008 που έλεγες πέλλετ και ρωτούσαν τι είναι αυτό;
Υπάρχουν κατασκευαστές που τα προιόντα τους αξίζουν και το τελευταίο € υπάρχουν και τα λαμόγια που μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζον τίποτα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #62887 από Diplomatis
Απαντήθηκε από Diplomatis στο θέμα Primus 45

PRIMUS 45 έγραψε: Σε τι πραμα συμφωνεις Diplomatis?


Οπως εχω γραψει τα μειονεκτηματα αλλων λεβητων... οπως opop, ferroli,pelletech, prity, edilkamin και αλλα, ετσι θα γραψω και στον Μαβιλ.

Αν διορθωθουν πρωτος θα γραψω για τις ενεργειες που ακολουθηθηκαν και την προσπαθεια που εγινε για να παρει ο πελατης καλυτερο μηχανημα.

Η Ελλαδα θα παει μπροστα σιωποντας και αποκρυπτοντας τα μειονεκτηματα μιας συσκευης που με κοπο καποιος πληρωνει 2,5 η 3 χιλιαρικα;;;


Αυτά είναι τα σημεία που συμφωνώ φίλε Primus.
Παρακολουθώντας το forum τους τελευταίους 2 μήνες που έγινα μέλος θεωρώ ότι ο Χρήστος έχει δίκιο σ' αυτά που γράφει, τα οποία επίσης θεωρώ ότι τα γράφει αντικειμενικά αξιολογώντας με βάση την εμπειρία που έχει τόσο καιρό από τη δουλειά του. 'Άλλωστε και σε μένα συνέβη (σε άμεσο συγγενικό μου πρόσωπο) να τρυπήσει ο λέβητας (Mavil Primus) μετά από μόλις 1 μήνα λειτουργίας. Όπως έγραψα στο θέμα που έβαλα η ανταπόκριση της εταιρίας ήταν άμεση και μπράβο τους. Βέβαια το ότι τρύπησε ο λέβητας δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι καλή κατασκευή, συμβαίνει και σε άλλους ίσως καλύτερους, αλλά γι αυτό παίρνει από μένα ένα μείον και νομίζω ότι έπρεπε να αναφερθεί. Γι αυτό το έκανα θέμα και το ανέφερα. Νομίζω πως πρέπει να αναφέρονται (όπως γράφει και ο Χρήστος) και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που συναντά ο καθένας μας κατά τη χρήση. Άλλωστε αυτή είναι νομίζω και η χρησιμότητα του forum.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #62896 από Diplomatis
Απαντήθηκε από Diplomatis στο θέμα Primus 45
Θεωρώ ότι οι περισσότεροι από τα μέλη έχουν μάθει πολλά διαβάζοντας και παρακολουθώντας το forum. Υπάρχουν πολλοί που πραγματικά έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο από δω μέσα (Primus kai Χρήστος είναι μέσα σ' αυτούς) και ΜΠΡΑΒΟ τους. Ας μη φτάνουμε στο σημείο να "χαλάμε" τις καρδιές μας γιατί έχουμε διαφορετικές απόψεις.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία πάνω απ' όλα κι ας μη ξεχνάμε όταν τρώμε ότι ίσως κάποιος δίπλα μας να μην έχει να φάει ή όταν καθόμαστε στη "ζεστούλα" μας ότι ίσως κάποιος εκεί κοντά μας να παγώνει.
Ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, αν μπορούμε ....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #62935 από hellas10
Απαντήθηκε από hellas10 στο θέμα Primus 45

G.A..34 έγραψε:

mavil34 έγραψε: 120+ φπα τσουβαλιασμένο σε 27άκιλα. Δεν έχω κάψει άλλο πυρηνόξυλο, αλλά το συγκεκριμένο καίει αρκετά καλά. Δεν έχω πρόβλημα. Φυσικά προτειμώ να καίω σε κάθε γέμισμα δεξαμενής 2 τσουβάλια πέλλετ και το υπόλοιπο πυρηνόξυλο. 'Εχω πιο γρήγορο αποτέλεσμα ως προς την θερμοκρασία.[/quote





καλημερα mavil34.μπορεισ να μου στειλεις στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το τηλ σου ή το προμηθευτη. ψαχνω και δεν μπορω να βρω κατι. ή καποιος φιλος απο το forum.

χρονια πολλα καλα χριστουγεννα mavil34 αν θελεις στειλτο και σε μενα το τηλ του προμηθευτη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ευχαριστω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #62980 από electron
Απαντήθηκε από electron στο θέμα Primus 45

PRIMUS 45 έγραψε:

ΠΑΠΑΣ έγραψε:

PRIMUS 45 έγραψε:

ΠΑΠΑΣ έγραψε: Ειχα σβησει το λεβητα χθες και δουλεψα το πετρελαιο.Σημερα τωρα ανοιγω το διακοπτη ON OFF αλλα ο πινακας δεν βγαζει καμμια ενδειξη .Τι μπορει να συμβαινει?

Λοιπον ΠΑΠΑΣ ανοιξε τισ 4 βιδες μπροστα στον ηλεκτρονικο πινακα αστο να πεσει
μπροστα και δεξια πισω εχει μια ασφαλεια 7 αμπερ την αλλαζεις και το βαζεις
στην θεση του με προσοχη το βιδωνεις!!!!!!
Περνεις 5-6 ασφαλειες για να εχεις.
Προσοχη κλεισε το ρευμα απο τον πινακα των κεντρικο


Ευχαριστω Νικο!Ο διακοπτης ομως εχει κανονικα φως σα να εχει ρευμα πως γινεται?

Ο διακοπτης εχει ρευμα το display δεν εχει.


ΦΙΛΕ ΠΑΠΑΣ η πλακέτα πρέπει να έχει ψυχρή κόλληση γιατί συνήθως αυτό είναι το πρόβλημα που κάνουν. Ένας ηλεκτρονικός μπορεί να δει καλύτερα τι συμβαίνει. βέβαια είναι και το θέμα της εγγύησης. (μήπως πρέπει να ενημερώσεις την εταιρία.)

μήπως έχεις πολύ υγρασία εκεί που είναι ο λέβητας? γιατί αυτό κάνει κακό στις πλακέτες αν δεις οξειδώσεις πάνω στο τυπωμένο τότε πολύ πιθανόν να έγινε η βλάβη που λες


"Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα..."
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"κάτοχος Mavil Primus 25"

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.270 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ