- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Primus 45
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Οι φωτογραφίες σου βοήθησαν να καταλάβω που έλεγες για την σιλικόνη.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Ενημερωτικά να πω ότι αν ο άξονας του κοχλία δεν έχει φθαρεί η mavil διαθέτει σε εμπόρους φτερωτή μήκους 10 εκ. ώστε να αλλαχτεί μόνο το μπροστινό μέρος και όχι όλος ο άξονας. Όσο αφαιρείς τόσο προσθέτεις. Μετά από επικοινωνία με τη mavil αγόρασα από τοπικό έμπορο και αντικατέστησα αυτό το τμήμα μόνο οπότε δουλεύει σαν καινούργιος. Κόστος φτερωτής 5€. Την κόλλησα μόνος μου ειδάλλως πας σε έναν σιδηρουργό.SVILL έγραψε: Κώστα, μάλλον και εμένα αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν έχω βάλει και εγώ εκεί σιλικόνη και ο κοχλίας είναι φαγωμένος μπροστά. Μόλις μπορέσω θα τον ανοίξω και θα κάνω αυτά που είπες.
Οι φωτογραφίες σου βοήθησαν να καταλάβω που έλεγες για την σιλικόνη.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ
Από το 2012 έχει ειπωθεί ότι η σιλικόνη στο ποτηράκι είναι απαραίτητη για όλους τους λόγους που αναφέρετε. Κάθε χρόνο ανανέωση(εγώ βάζω 300 βαθμών) όλα τα χρόνια χωρίς προβλήματα.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk