- Ληφθείσες Ευχαριστίες 498
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Λέβητες Progetto Pellet
Περιμενετε να δουλεψουν τα μηχανηματα φετος, να βγουν οι οποιες αστοχιες ή προβληματα και με καθαρο το μυαλο και χωρις βιασυνη την ανοιξη επιλεγετε τι θελετε να κανετε.
Ασε που ετσι που μας παει ο καιρος, θα σας καλυψουν πολυ χαλαρα τα αποθεματα σας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
- Sp4wN
-
- Αποσυνδεμένος
- Δέν ελπίζω τίποτε.Δέ φοβάμαι τίποτε.Είμαι άφραγκος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 323

πχ. Πόσο την πήρες αυτή την τοστιέρα ρε σύ ??
Τσάμπα πράγμα φίλε .2 Τσουβάλια πέλλετ από τα Lidl

- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
blackbird έγραψε: Να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν NECIA ή VESTA ,ο κυκλοφορητης σε σας δουλευει συνεχεια?
Τελικά βρήκες απάντηση στο ερώτημά σου; Γιατί κι εγώ έχω την ίδια απορία. Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις λένε ότι ο κυκλοφορητής μπαίνει όταν η θερμοκρασία νερού φτάσει στους 45 βαθμούς. Στο δικό μου Necia 24 ξεκινά από τη έναυση του pellet και δε σταματά καθόλου.
Και κάτι ακόμη. Μήπως γνωρίζεις πώς αλλάζω την θερμοκρασία των 45 βαθμών του κυκλοφορητή. Το manual που έχω δεν δίνει καμιά απάντηση.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
simtom έγραψε:
blackbird έγραψε: Να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν NECIA ή VESTA ,ο κυκλοφορητης σε σας δουλευει συνεχεια?
Τελικά βρήκες απάντηση στο ερώτημά σου; Γιατί κι εγώ έχω την ίδια απορία. Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις λένε ότι ο κυκλοφορητής μπαίνει όταν η θερμοκρασία νερού φτάσει στους 45 βαθμούς. Στο δικό μου Necia 24 ξεκινά από τη έναυση του pellet και δε σταματά καθόλου.
Και κάτι ακόμη. Μήπως γνωρίζεις πώς αλλάζω την θερμοκρασία των 45 βαθμών του κυκλοφορητή. Το manual που έχω δεν δίνει καμιά απάντηση.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ
Ειχε προβλημα η πλακετα,τωρα ξεκιναει στους 45 βαθμους κανονικα,ειχα προβλημα γιατι μου κρυωνε και τα νερα του θερμοσιφωνα.Οι ρυθμισεις του κυκλοφορητη γινονται με χρηση κωδικου στο τεχνικο μενου αλλα δεν ξερω αν πρεπει να την ανεβασεις.