Λέβητες Progetto Pellet

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #151339 από Kosmas71
Απαντήθηκε από Kosmas71 στο θέμα Re:Re:Re:Λέβητες Progetto Pellet
:( Ας ηρεμησουμε ολοι μερες που ειναι γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να διαπληκτιζομαστε.
Πραγματικα αν γνωριζα οτι θα δημιουργηθει τετοιο θεμα με το προβλημα που αντιμετωπισα δεν θα το δημοσιευα και ειλικρινα στριφογυριζει στο μυαλο μου να μην ξαναναφερω στο μελλον οτιδηποτε προβλημα αντιμετωπισω απο εδω και εμπρος (που ευχομαι να μην αντιμετωπισω).

Οι προθεσεις μου ειναι ντομπρες και οπως θα συγχαρω μια εταιρεια που εχει after sales support (και οχι μονο service) ετσι θα κατακρινω και μια εταιρεια η οποια δεν εχει ανεξαρτητου ονοματος Ελληνικη ή ξένη για μενα ειναι το ιδιο καθως τα Ευρω βγαινουν απο την τσεπη μου αλλα περιμενοντας παντα εκ του αποτελεσματος. Γιαυτο ειπα οτι θα κανω λιγο υπομονη να δω πως θα αντιμετωπισουν το προβλημα και φυσικα Κωστα εχεις δικιο ναι ξερω να κανω μια ποντα αν χρειαστει και εχω και ηλεκτροκολληση αλλα δεν νομιζω να ειναι κακο που απευθυνθηκα στο εργοστασιο γιατι στο κατω κατω ποιος μου διασφαλιζει οτι επεμβαινωντας στον καυστηρα μηχανικα εστω και για αυτην την ταπεινη και μικρη ηλεκτροκολληση αν μου βγαλει καποιο αλλο προβλημα στο μελλον ασχετο τελειως απο αυτο, δεν μου πει καποιος οτι "εβαλα χερι" στον καυστηρα και ριξει ελαφρα την καρδία ολο το σφαλμα σε μενα ?

Και να πω κατι σαν συμπερασμα...

Ουτε πελλετοκαυστηριατζης θελω να γινω ουτε τις ρυθμισεις θελω να ξερω.Δεν με ενδιαφερει το vacum η o χρονος ριψης του κοχλια σε δευτερολεπτα και γενικα τιποτα απο τις "κρυφες" τεχνικες ρυθμισεις του καυστηρα (βαζω πελλετ, καθαριζω οπως λεει το εγχειριδιο χρησης, παιζει σωστα και τελος )οπως δεν θελω να με ενδιαφερει και το τροφοδοτικο ενος inverter απο μια τηλεοραση γιατι οταν την ανοιγω απλά παιζει και αν παρουσιασει καποιο προβλημα εντος χρονου εγγυησης δεν θα την λυσω να την φτιαξω εγω και πιστευω κανενας απο εσας, αναγκάστικα ομως να τα μαθω και να ασχοληθω γιατι απο την αρχη και λογω φυσης (καυστηρας γαρ) η συμπεριφορα του εν λογω μηχανηματος δεν ηταν η προβλεπομενη αλλα ουτε και απροβληματιστη 100% και καποιες βλαβες που παρουσιαστηκαν ηταν σε εντελως ακαταλληλες ωρες εστω και για να παρω καποιο τηλεφωνο καποιον.

Και να θεωρησω τους εαυτους μας τυχερους που λογω λιγο πολυ ειμαστε κοντα στις ιδιες ηλικιες και εχουμε γνωσεις και πιανουν τα χερια μας, αν ημασταν μιας καποιας περασμενης ηλικιας και δεν γνωριζαμε καποια πραγματα για να κανουμε τι θα γινοταν θα παγωναμε απο το κρυο ή θα φωναζαμε συνεχεια καποιον να μας βαλει μπρος τον καυστηρα επειδη εβγαλε σφΧΧ η error ταδε? (Αρε πετρελαιο που εισαι 15 χρονια δεν ειχα πατησει στο λεβητοστασιο παρα μονο για συντηρηση και καποιον ελεγχο ενω τωρα εχω και το μικρο μου σκαμπουδακι εκει μεσα...)

Τελος παντων εδω ειμαστε μια μεγαλη διαδικτυακη παρεα και παλευουμε ολοι μας πιστευω για τα καλυτερα αποτελεσματα.

ΥΓ:
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Αντωνη που ο ανθρωπος χωρις να φταιει πιστευω πραγραμτικα σε τιποτα μας εχει ολους απο πανω του και δινει τις καλυτερες και πιο σωστες λυσεις. Thanks Dr Antony.
Last edit: 8 Χρόνια 3 Μήνες πριν by Kosmas71.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dimospsy, PAPADAKIS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #151341 από dimospsy
Απαντήθηκε από dimospsy στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet

PAPADAKIS έγραψε: Μείωσα τις τιμές στις θερμοκρασίες καυσαερίων στο κρυφό μενού από 60-->50 γιά να μπεί σε 《Σταθεροποίηση》και 120-->85 γιά να μπεί σε 《Κανονική Λειτουργία》.Συν ότι ανεβάζει σκάλες όταν μπεί σε Καν.Λειτουργία από την Ρ1 -->Ρ6 ανα 20 sec.Μαζί με τις ρυθμίσεις της κεραμικής αντίστασης είδα ότι όταν τον πρωτοδούλεψα πριν 3 χρόνια ήθελα νερά να δώσει ο κυκλοφορητής σε 25 λεπτά και τώρα με τις αλλαγές σε 12-15.


Και εγω με τον κωστα πριν κανα μηνα κατεβασα την τιμη στις θερμοκρασιες καυσαεριων απο 60 σε 50...
αλλα δεν αλλαξα και αυτο για κανονικη λειτουργεια...

θα το κανω και εγω...
Αν μου πει καποιος (κωστας!!!) τι πρεπει να αλλαξω...!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #151343 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
Δημο αν σου μπαινει σε κανονικη λειτουργια work σε 9-10 λεπτα εισαι οκ και κυκλοφωριτη που τον εχεις στο 50 για το μποιλερ(αν θυμαμαι καλα διορθωσε με) ανοιγει ο κυκλοφωριτης στα 14-16 λεπτα συνολο απο το σταρτ του λεβητα εισαι οκ.του μιχαλη ειναι αλλο το κοντρολερ.εμεις τα εχουμε κανει αυτα!!!!!κοιτα ποσο χρονο κανει τωρα να μπει σε work και να ανοιξει ο κυκλοφωριτης και αν θυμασαι ποσο εκαναν πριν το ρυθμισουμε?πιστευω πριν εκανε γυρω στα 8-10 λεπτα παραπανω.το ειχες τσεκαρει?
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dimospsy

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #151346 από PAPADAKIS
Απαντήθηκε από PAPADAKIS στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
Είχα και την υστέρηση κυκλοφορητή εργοστασιακά στο -3 ,που σημαίνει ότι άνοιγε στους 45 βαθμούς και έκλεινε στους 41 ο κυκλοφορητης. Το έβαλα -1 και κλεινει στους 43. Μην το βλέπετε σαν κάτι ασημαντο,2 βαθμοί σε λέβητα πέλετ είναι γιά να ανεβούν ολοκληρη ιστορία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #151347 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
Μιχαλη ηδη σε εμας την υστερηση την εχει απο το προγραμμα 2 βαθμους.π.χ. στους 45 κανει on και στους 43 off.την εχουν ηδη προρυθμισμενη στο μενου που δεν βαζουμε χερι data bank.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": PAPADAKIS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #151348 από PAPADAKIS
Απαντήθηκε από PAPADAKIS στο θέμα Λέβητες Progetto Pellet
Και μία πληροφορία γιά όλους μας εδώ στο φόρουμ ( μιάς και κάθομαι και διαβάζω όλα τα θέματα). Δύο χρονιές φέρναμε από αλβανία με νταλίκα παλέτες Veko pellets. Εγώ έκαψα συνολικά δύο χρόνια 9 παλέτες. Ηταν το πρώτο μου πέλετ (εκτός από τα σακιά που αγόρασα από Praktiker & Leroy). Αυτό μάλλον φταίει για τους χαλασμένους επιβραντηρες μου και αυτό γιατί μέχρι στιγμής καίω Swei. και ακόμα δεν έχω δει κομμάτι επιβραδυντήρα να πέφτει στο δοχείο καύσης. Επίσης πέρυσι από Γενάρη και μετά , 2 παλέτες βγήκαν σκάρτες γιατί κολλούσε το πέλετ μεταξύ του και μου έκανε σπηλαίωση πριν τον κοχλία. Αποτέλεσμα 67 block και αμέτρητα πήγαινε-έλα στο υπόγειο γιά 3 μήνες. Δεν το έβγαλα στη σέντρα πέρυσι γιατί απλώς φοβάμουν τι θα αντιμετωπίσω από κανένα εισαγωγέα του συγκεκριμένου πέλετ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.202 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ