Pasian Caldaia Compatta CP25 Hydro

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #98024 από Konstantinos Ther
Απαντήθηκε από Konstantinos Ther στο θέμα Pasian Caldaia Compatta CP25 Hydro
Αυτή την περίοδο τρέχω με πολλές αγροτικές δουλειές..., δεν μπαίνω στο internet συχνά και επειδή την θέρμανση δεν την σταματήσαμε ακόμη,... γιατί υπάρχουν ακόμη χαμηλές θερμοκρασίες τις βραδινές ώρες, ενώ συγχρόνως εκμεταλλεύομαι και το ζεστό νερό χρήσης για να μην ανάβω τους θερμοσίφωνες (...μου θυμίζω το λαϊκό ρητό: «καλόμαθε η γριά στα σύκα, θα φάει και τα συκόφυλλα!»)...γι’ αυτό, δώστε μου λίγο χρόνο!

Σε λίγες μέρες, ελπίζω...αν δεν πιάσει καμιά παγωνιά, θα σταματήσω την θέρμανση και θα κάνω ετήσια συντήρηση. Τότε θα ασχοληθώ και με τα στοιχεία που κρατώ για να δώσω καταναλώσεις για όλη την φετινή περίοδο.

Η όλη διαδικασία ανταλλαγής απόψεων στο φόρουμ, εκτός του ότι ήταν ενδιαφέρουσα, μου έδωσε στοιχεία για να καταλάβω σε μεγαλύτερο βαθμό την λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης και εκτιμώ την διάθεσή σας για ανταλλαγή στοιχείων αλλά και απόψεων.

Σίγουρα για την επιλογή μου και την εξοικονόμηση που πέτυχα σχετικά με όλα τα περασμένα χρόνια (ίσως πιο κρύοι χειμώνες) που χρησιμοποιούσαμε πετρέλαιο, είμαι ευχαριστημένος και αν συγκρίνω την δικιά μου επιλογή με άλλες εγκαταστάσεις που γνωρίζω από φίλους θα έπρεπε να είμαι πολύ περισσότερο από ευχαριστημένος! Σ’ αυτό πρέπει να προστεθεί, όπως προανέφερα, ότι αισθανόμαστε καλύτερη "ποιότητα?“ θέρμανσης από τα περασμένα χρόνια, λόγω πιο σταθερής εσωτερικής θερμοκρασίας.

Σε λίγες μέρες, στοιχεία για όλη τη σαιζόν...Ευχαριστώ! :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ