BURNiT WBS Active 30kW by valsam

Περισσότερα
6 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 2 Μήνες πριν #162563 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα BURNiT WBS Active 30kW by valsam
Σκεψου οτι πηρα τηλ στη BURNIT για ενα μοτερ κοχλια απο 25kw και μου ειπαν 180+μεταφορικα για Λαμια.βρηκα τελικα εδωhttp://www.aerodin.gr/product_info.php?cPath=77&products_id=1426 αυτο που φορουσε 4rpm 62+8κουριερ=70!!!!!!!!!!ποσα θελουν να βγαλουν πουλανε ενα και βγαζουν 3 ρε π@#$%η μου!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

[εγινε ενα μικρό edit - Fokion]
Last edit: 6 Χρόνια 2 Μήνες πριν by Fokion.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #162988 από Valo
Απαντήθηκε από Valo στο θέμα BURNiT WBS Active 30kW by valsam
Φίλε Σάμη , σου είναι ευκολο να μου περιγράψεις την συνδεσμολογία που έχεις στον λέβητα με το δοχείο σου και ποιο σχέδιο έχεις ακολουθήσει?

Ίσως μερικές φωτογραφίες θα βοηθούσαν αν θέλεις..

Ευχαριστώ !

Ακολουθώ την τακτική "Aλλα λέω , άλλα κάνω" Πολύ επιτυχημένη..!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #163427 από Angelospara
Απαντήθηκε από Angelospara στο θέμα BURNiT WBS Active 30kW by valsam
Valsam χαιρετώ σε ....είμαι νέο μέλος στο φόρουμ αν κ το διάβασα πρώτη φορά πριν 4 χρόνια σαν επισκέπτης κ ψάχνοντας εναλλακτική θέρμανση γτ το διαμέρισμα που νοικιάζει στην Αθήνα ναι μεν είχε πετρέλαιο αλλά το άνοιγαν 2 ώρες την ημέρα απλά για να μν υπάρχουν κρύσταλλοι μέσα στα σπιτια :P εδώ και 2 χρόνια+ έχω μετακομίσει στην Κέρκυρα και αφού ρίξαμε ότι είχαμε να μαζέψουμε ένα σπίτι 50ετων 65 τμ με μόνο πέτρινο τοίχο κ σκεπή από ελενιτ και να γίνει κατοικήσιμο και αφού μαζί με τον πεθερό μου κάναμε μια εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος με 4 καλοριφέρ 120χ70 cm και μιας πετσετοστυλης στο μπάνιο κ( και ένα μποιλερ 120 λίτρα φέτος).μας χαρισε ένας φίλος μια υδραυλική ξυλοσομπα και έτσι μπήκα στην διαδικασία να την έχω παντρευτεί 3 χειμώνες τώρα και ναι μεν να ζεσταίνω το κόκκαλο μου με ξύλα τσάμπα από το χωράφι που κατέβασα κάτι αρχαία ελαιόδεντρα αλλά δεν πάει άλλο και σκέφτομαι να καταλήξω στην αγορά ενός ξυλολεβητα και για λόγους απόδοσης και γτ δεν πάει άλλο να ξυπνάω το βράδυ να την ταιζω για να μν κρυώσουν οι γυναίκες μου πάνω από όλα όμως για τα θέματα ασφάλεια όπως διακοπή ρεύματος που συμβαίνει συχνά εδώ στην Κέρκυρα.εχω διαβασει από παλιά τα ποστ σου από την αναζήτηση λέβητα μέχρι και τα τελευταία και με ενδιαφέρει πολύ η αγορά ενός φθηνού (όχι λόγο Βιτσίου αλλά λόγο οικονομικών) αλλά αποδοτικού λέβητα και χαλβαδιαζω χρόνια τον burnit απλά τότε που έκανα την εγκατάσταση έφυγαν πολλά γενικά στο σπίτι και στην επιμονή του πεθερού να βάλουμε χαλκό παντού και πλήρωσα 4 φορές την τιμή από ότι στην πολυστρωματικη + μονώσεις κ κολλήσεις αφού όλα τα φτιάξαμε μόνοι μας.με ενδιαφέρει να μάθω γτ διάβαζα σε ένα άλλο ποστ σου ότι αν έκανες αυτή τη δουλειά σμρ θα έβαζες τον απλό κ όχι τον active.και επίσης θα ήθελα μελόντικα να συνδυάσω ένα καυστήρα για να καιω πυρήνα και προιονιδια μιας και έχω καβατζα εδώ για αυτά από καταστροφέα κλαδιών και ελαιοτριβεία.θα ήθελα μια γνώμη για το τι να πάρω που μελόντικα μπορεί να αντέξει μια επέκταση του σπιτιού + 40 τετραγωνικά από πάνω και αν μπορείς να μου δώσεις κάποιες "επαφες" για να τον προμηθευτώ φθηνά . ευχαριστώ προκαταβολικά .συγγνώμη αν έγραψα πολλά και σε επριξα αλλά κάπου πρέπει να πω κ εγώ την αγωνία κ την κούραση μου μετά από 3 χειμώνες κουβάλησα σχίσιμο πίσσα και βρωμιά και πάνω απ'όλα τρέξιμο σε κάθε διακοπή να αδειάσω κάρβουνα και να ανοίξω κάπου το κύκλωμα να Μπέι κρύο νερό το θέμα είναι πως αν γίνει κάτι τέτοιο όταν δεν είμαι σπίτι και αρκεστω μόνο στο ασφαλιστικό μπορεί να γίνει μπαμ κ να γεμίσω νερά στην καλύτερη.αν θες τα στοιχεία για το που θα τον βρω μπορείς να μου τα στείλεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καλές κ οικονομικές καύσεις εύχομαι και πάντα τέτοια να ανοίγετε τα λεβητοστάσια σας κ να κάνετε τον κόσμο να μαθαίνει και να γλιτώνει από περιττά έξοδα και λάθος αγορές

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #163978 από Δουκας
Απαντήθηκε από Δουκας στο θέμα BURNiT WBS Active 30kW by valsam
Γεια σου valsam,εχω βγαλει τα ματια μου να διαβαζω την εμπειρια σου με τον Burnit! και μαλλον απο οτι εχω δει και σε βιντεο στο youtube ειναι αξιοπιστο λεβητακι και με το παραπανω, θα ηθελα να μου πεις τον χειμωνα που μας περασε τι καταναλωση ειχες? Ευχαριστω να εισαι καλα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 5 Μήνες πριν #164260 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα BURNiT WBS Active 30kW by valsam

Δουκας έγραψε: Γεια σου valsam,εχω βγαλει τα ματια μου να διαβαζω την εμπειρια σου με τον Burnit! και μαλλον απο οτι εχω δει και σε βιντεο στο youtube ειναι αξιοπιστο λεβητακι και με το παραπανω, θα ηθελα να μου πεις τον χειμωνα που μας περασε τι καταναλωση ειχες? Ευχαριστω να εισαι καλα!

4 τονους τους νορμαλ χειμωνες και 5 εκαψα τον προπερσινο με τις παγωνιες!
Αλλα η περιπτωση του καθενος είναι εντελος διαφορετικη φιλε!
Διαβασε το ολο θεμα και ελπιζω να βγαλεις ακρη!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Δουκας

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 3 Μήνες πριν #165546 από mountainrider
Απαντήθηκε από mountainrider στο θέμα BURNiT WBS Active 30kW by valsam
Valsam καλησπερα
Εγκατέστησα την προηγούμενη εβδομάδα τον 30αρη μαζί με 1000 λίτρα δοχείο για 2 όμορες μονοκατοικίες 140 και 40(στο μεγάλο μένουμε εμείς και στο μικρό οι γονείς μου) στην ανατολική Αττική και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Ξύλο έχω μπόλικη και φτηνή οξιά.
Έχω όμως κάποιες απορίες. Θα μπορούσες να μου στείλεις με ΠΜ το κινητό σου αν δεν υπάρχει πρόβλημα?
Ευχαριστώ
Κωνσταντίνος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ