Λέβητας Red Compact 35kW by Γιάννης Ρούκουνας

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #43365 από Γιάννης Ρούκουνας
Σήμερα παρέλαβα τον λέβητα Red compact 35kw, φαίνεται καλός καί δυνατός από οτι μου είπαν καί διάβασα,
στοιχίζει!!!!!! αλλά θέλω να καλύψω 160τμ μαιζωνέτα καί πιστεύω να με καλύψει.
Τώρα περιμένω πότε θα ερθει ο μάστορας να τον βάλουμε στην θέση του καί να τον εγκαταστήσει, μού είπε την δευτέρα γιά να δούμε.Παράγγειλα καί 1 τόνο pellet German αλλά μου εφεραν 7 σακκιά γιατί εχουν έλειψη θα μου φέρουν το υπόλοιπο την αλλη εβδομάδα που θα παραλάβουν.
[attachment:1]immagine-alta-1321954374.jpg[/attachment]
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by KERBEROS.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #43379 από mastoras

Γιάννης Ρούκουνας έγραψε: Σήμερα παρέλαβα τον λέβητα Red compact 35kw, φαίνεται καλός καί δυνατός από οτι μου είπαν καί διάβασα,
στοιχίζει!!!!!!


:ohmy: .......δώρο στον έχουν κάνει ? Τυχεράκια :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #43787 από Γιάννης Ρούκουνας
χα χα χα Πές μου ποιοί κάνουν τέτοια δώρα, να τους εχω από κοντά!!!!! τον ξέρεις αυτόν τον λέβητα?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #49079 από Γιάννης Ρούκουνας
Καλησπέρα προχθές μου τον εγκατέστησαν,εκανα ενα άναμα το βράδυ για να δώ τι απόδοση εχει, το σπίτι μου είναι τρία επίπεδα μαιζωνέτα, η μιυπόγειο ισόγειο καί πρώτος περίπου 60τμ ο κάθε όροφος.
Ο λέβητας εχει τοποθετηοεί σε ενα δωμάτιο στο υμιυπόγειο πού ακριβώς από πίσω υπάρχει το δωματιάκι του καυστήρα του πετρελαίου, ο λέβητας εχει δικό του θερμοστάτη τον οποίο τον ρύθμισα στούς 22 βαθμούς.
Στο υμιυπόγειο εχω 4 σώματα καί οταν τον άναψα μετά από κάποιο δύωρο μου χαμήλωσε την ενταση, το υμιυπόγειο φούλ στη ζέστη το ισόγειο κανονικά καί στον πρώτο οροφο παγωνιά δεν ζεστάθηκε κανένα σώμα καί φοβήθηκα μήμπως καί δεν με καλύπτει ο 35άρης. Σήμερα τον άναψα για δεύτερη φορά, έκλεισα 2 σώματα στο υμιυπόγειο και άφησα να δουλεύουν τα άλλα2, εβαλα τον θερμοστάτη στούς 26 βαθμούς καί έβρασε ο τόπος εξίσου που λέει ο λόγος, στο ισόγειο πριν τον ανάψω είχα 16,5 βαθμούς καί μετά πήγε 20,5 τον άφησα μισή ωρα μετα που επιασε θερμοκρασία καί το έκλεισα. Πάντος είναι πολύ ωραίο μηχάνημα καί αθόρυβο.Καίω German pellet πήρα 1 τόνο καλή τιμή από εκεί πού πήρα τον λέβητα KLIMATIKA. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φώτο.
Θελω να ρωτήσω αγόρασα ενα θερμοστάτη για να τον τοποθετήσω στο ισόγειο, δείχνει καί θερμοκρασία με μπαταρία βέβαια,ο λέβητας εχει σύνδεση γιά εξωτερικό θερμοστάτη καί εχει δύο ακρα, θα συνδεθούν στον θερμοστάτη που πήρα στίς 2 πρώτες επαφές? Πήρα αυτόν τον θερμοστάτη. ;) www.elro.eu/uploads/products/manual/KT250_Manual_GB.pdf
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pompiere2001, gk111

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #74450 από pompiere2001
Εισαι ικανοποιημενος μετα απο 2 μηνες απο τον Red compact 35kw?Ποσο σου κοστισε διοτι ενδιαφερομαι για εναν red compact 24kw

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #89617 από ivis
Καλησπέρα.
pompiere2001 εγώ έχω τον Red 24 εδώ και ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος. Είναι αλήθεια ακριβούτσικος καυστήρας (3300 πέρυσι) αλλά μοιάζει καλής ποιότητας. Πέρυσι είχα ένα πρόβλημα με σβησίματα του καυστήρα, για το οποίο αποδείχθηκε ότι έφταιγε μία συγκεκριμμένη μάρκα πελλετ, γιατί μου το ξαναεμφάνησε φέτος όταν έβαλα να κάψω λίγα σακιά που είχαν περισσέψει. Ζεσταίνει άνετα ένα διαμέρισμα 115τμ με κουφώματα από τα πρώτα με διπλό τζάμι του '87. Έχει δύο λειτουργίες 1) την eco mode που ανάβει όταν πέφτει η θερμοκρασία του δωματίου και όταν την ξεπεράσει σβήνει μέχρι να ξαναπέσει και 2) τη συνεχόμενη που όταν φτάσει τη θερμοκρασία που ζητάς πέφτει στην πιο χαμηλή σκάλα του και συνεχίζει να λειτουργεί. Στη δεύτερη λοιπόν λειτουργία πρέπει να το έχω στην πιο χαμηλή τροφοδοσία πέλλετ γιατί αλλιώς ξεπερνά την επιθυμητή θερμοκρασία.
Ένα αρνητικό που εντόπισα ήταν η παροχή ζεστού νερού μέσω της σερπαντίνας του καυστήρα που δεν επαρκούσε για συνεχόμενη παροχή ζεστού νερού (έχω κάνει κάτι κρύα ντούζ χειμωνιάτικα) και αναγκάστηκα να συνδέσω μπόιλερ. Η δυνατότητα του για παροχή ζεστού νερού αν θυμάμαι καλά είναι 10-11 λίτρα/λεπτό, αλλά στην πράξη δεν έφτανε.
Αυτά από την εμπειρία μου με τον Red 24, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο ευχαρίστως!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ