Starfire Maxi 30

Περισσότερα
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #169363 από jstam
Απαντήθηκε από jstam στο θέμα Starfire Maxi 30
Είχα δοκιμάσει να μειώσω την γραμμή (1) από το κολλεκτερ και είχα θόρυβο στο σώμα (βέβαια τότε είχαμε ρυθμίσει πίεση στα 2.8 Bar), για να μειώσω τον θόρυβο, άνοιξα την βάνα στο κολλεκτερ και μείωσα την ροή από τον διακόπτη του σώματος. Βέβαια μειωσαμε και την πίεση σε 2.5 και μετά σε 2.2. Θα προσπαθήσω να κλείσω λίγο τις γραμμές που δουλεύουν σωστά, και δω τι γίνεται με τις προβληματικες, αν πάλι δεν βρω άκρη θα βγάλω την βαλβίδα αντεπιστροφης... Και θα δούμε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #169767 από jstam
Απαντήθηκε από jstam στο θέμα Starfire Maxi 30
Καλησπέρα,
Προσπαθησα να ισορροπησω το δικτυο, μειωνοντας την παροχη στο κολλεκτερ σε 2 γραμμες που δουλευουν καλα (τις εβαλα περιπου στο 80%), και ξανακανοντας εξαερωση το κυκλωμα,δυστυχως δεν αλλαξε κατι ίσως μια πολυ μικρη βελτιωση στο ενα προβληματικο σωμα. Ξαναβλεπω λοιπον την εγκατασταση και βλεπω οτι ο αυτοματος πληρωσης ΔΕΝ ειναι πανω στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του λεβητα, αλλα στην βανα εκκενωσης του λεβητα, αυτο ειναι λάθος ????
Μηπως τελικα ο λεβητας ριχνει την πιεση στο κυκλωμα...και τελικα η ωφελιμη στο κυκλωμα ειναι καποια bar πιο κάτω ???????
Αυτο ταιριαζει με την περιεργη συμπεριφορα που ειχα να βαλω την πιεση στον ΑΠ στο 2.8bar και ο λεβητας να εχει βαλβιδα ασφαλειας 2.5bar και δεν ανοιξε ?????

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ