Προβλημα και αποριες στην χρηση με λεβητα πελλετ

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130620 από Δημος
Φιλε Χρηστο,καταρχην δεν εχω κανενα σχεδιο.Μου λες να παρω τα δυο καλωδια του θερμοστατη χωρου και αυτα να πανε στον κυκλοφορητη.που ομως?Και μετα απλα να γεφυρωσω τις δυο επαφες που ηταν ο θερμοστατης?Αν ειναι τοσο απλο να το κανω,αρκει βοηθα λιγο με τον κυκλοφορητη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130623 από Δημος
Προλαβα και εριξα μια ματια στον λεβητα.Ειδα πως να συνδεσω τον θερμοστατη -κυκλοφορητη.ΚΑΙμετα γεφυρωνω τις θεσεις που ηταν το καλωδιο του κυκλοφορητη.Αν ετσι ετοιμος για δραση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130625 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΜΑΣΤΟΡΑ καλα τα λες γινεται ετσι με αυτη τη συνδεσμολογια (ειμαι ηλεκτρονικος- ηλεκτρολογος) αλλα εσυ που το εχεις δοκιμασει γιατι εγω απο το θερμοστατη δινω ξηρη επαφη(εχω τον HERMES 40 KW)οπως ελεγε ο κατασκευστης!!οταν το καζανι κραταει τα νερα εκει που θα τα ορισουμε εμεις για να τα κραταει εκει θα τρωει πελλετ μεχρι να παριε ο κυκλοφωριτης απο το θερμοστατη.συμφερει αυτη η συνδεση απο θεμα καταναλωσης πελλετ??????ευχαριστω περιμενω απαντηση σου

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130636 από χρηστος8
Δημο οσο απλο και να ειναι, αν δεν εχεις σχεδιο και ηλεκτρολογικες γνωσεις μην κανεις τιποτα.
Ζητησε απο εναν καλο ηλεκτρολογο αυτα που ειπαμε, και αυτος θα βρει τον τροπο.
Προσπαθωντας να σε βοηθησω, σου λεω και πραγματα που ειδικα γυρω απο ρευματα δεν πρεπει να λεγονται ευκολα μεσα απο ενα φορουμ...παρολα αυτα σου δειχνουν τον δρομο.
Αυτο που εγω θελω να μαθω απο τον αντιπροσωπο, ειναι τους λογους για τους οποιους ο λεβητας δεν γινεται να συνδεθει stand by...τεκμηριωση και εξηγηση δεν σου εδωσαν;;;

ΥΓ. ΚΩΣΤΑΣ VESTA 40KW Καθε φορα που ξεκινας τον λεβητα κρυο...ξεκινας καυση με χαμηλοτερο βαθμο αποδοσης λεβητα σαφεστατα...δεν ειναι καλυτερο οι καυσεις σου να ξεκινουν με ζεστο λεβητα, το οποιο σημαινει και καλυτερο βαθμο αποδοσης;;;
Σκεψου τι ειναι αυτο που σε συμφερει μονος σου.
Απο κει και μετα ενας λεβητας εχει μονωσεις...αν εχει νορμαλ μονωσεις ποσες φορες θα παρει στην διαρκεια της μερας ωστε να αναπληρωσει την θερμοκρασια που εχασε;;; μια;;; δυο φορες;;; ας καψει max και 2 - 3 κιλα που δεν θα καψει λεω εγω.
Αυτα τα 2 - 3 κιλα παραπανω θα τα κερδισεις απο τον καλυτερο βαθμο αποδοσης λεβητα κατα την καυση με τον λεβητα stand by...δοκιμασε το και θα δεις.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130641 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
μαστορα ευχαριστω για την απαντηση σου θα το δοκιμασω.ειναι απλη η συνδεση,αλλα με το Ρ Ε Υ Μ Α δεν παιζουμε και μεσα απο εδω θα κλαιει κοσμος αν δεν ξερει να το χειριζεται καλα!!!!!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130720 από Δημος
Πιαδια μην φοβαστε.Δεν θα εθετα σε κινδυνο τιποτε και κανεναν απερισκεπτα.Λοιπον με ηλεκτρολογο σημερα εγινε η αλλαγη της συνδεσμολογιας.Πραγματικα ειναι απλουστατη.Ο κυκλοφορητης δουλευει με τον θερμοστατη χωρου αλλα ο καυστηρας αρνειται να σβησει εντελως οταν πιασει την επιθυμητη θερμοκρασια.Απο τσιτα τα γκαζια οταν την φτανει χαμηλωνει και περνα σε φαση συντηρησης- μικρη φλογα-που συντηρει ταυτοχρονα και ολο το συστημα.Ο αντιπροσωπος λεει πως οτι και να κανεις αυτη την λειτουργεια εχει το λογισμικο του και μονο σε αυτην περνα.Αν λεει και νομιζω εχει δικιο ανοιγε ο κυκλοφορητης με σβηστο τον λεβητα θα ηταν αδυνατο να προλαβει να ζεστανει οτιδηποτε μεσα σε 50 περιπου δευτερα που κανει να διωξει τα ζεστα νερα γιατι του χρειαζεται περιπου 15 λεπτα να αρχισει να ζεσταινει,οποτε απο ζεστα νερα ξαφνικα παγωμενα με ολα τα επακολουθα.Ισως αν υπηρχε καποιο δοχειο αποθηκευσης.Σημερα που κανει και σχετικα ζεστη με αυτην την λειτουργεια εχω 22,5 βαθμους σε ολο το σπιτι χωρις να εχει μπει σε κανονικη λειτουργια το μηχανημα,τσιτα γκαζια.Μενει να δω την καταναλωση ,ηλεκτρικη και πελλετ. Το μηχανημα δουλευει εστω και τρομερα χαμηλα ολο το 24ωρο.Επαναλαμβανω μονοκατοικια ανοικτη γυρω - γυρω 160 μετρα ,13 σωματα πανελ μεσαια- μεγαλα και μποιλερ 200αρι.Εσας πως ζεσταινει τα νερα που στελνει οταν ζητηθουν?Ποιο πολυς ογκος νερου στο λεβητα,ισως? Τι λες Χρηστο για ολα αυτα?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ