συνδεση λεβητα primus

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #117660 από ZOGLER
συνδεση λεβητα primus δημιουργήθηκε από ZOGLER
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ PRIMUS 25 ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ 2 ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ? ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ? Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ,ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ 2 ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ? Με τον τεχνικό της MAVIL που μίλησα μου είπε ότι οι θερμοστάτες θα ανοιγοκλείνουν μόνο της ηλεκτροβάνες και ο κυκλοφορητής θα πέρνει εντολή απο τον λέβητα με τον οποίο θα συνδεθεί.Θα πρέπει μονο να τοπεθετησω ανάμεσα στο λέβητα και τις ηλεκτροβάνες έναν ανακυκλοφορητή ( by pass ) μου είπε έτσι οταν οι ηλεκτροβάνες είναι κλειστές να στέλνει το νερό προς τον ηλιακό τριπλής που έχω ή προς κάποιο boiler. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ !!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #117666 από PRIMUS 45
Απαντήθηκε από PRIMUS 45 στο θέμα συνδεση λεβητα primus

ZOGLER έγραψε: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ PRIMUS 25 ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ 2 ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ? ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ? Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ,ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ 2 ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ? Με τον τεχνικό της MAVIL που μίλησα μου είπε ότι οι θερμοστάτες θα ανοιγοκλείνουν μόνο της ηλεκτροβάνες και ο κυκλοφορητής θα πέρνει εντολή απο τον λέβητα με τον οποίο θα συνδεθεί.Θα πρέπει μονο να τοπεθετησω ανάμεσα στο λέβητα και τις ηλεκτροβάνες έναν ανακυκλοφορητή ( by pass ) μου είπε έτσι οταν οι ηλεκτροβάνες είναι κλειστές να στέλνει το νερό προς τον ηλιακό τριπλής που έχω ή προς κάποιο boiler. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ !!!!

Καλημέρα ZOGLER!!!
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ?!!!!!!
Εαν θέλεις γράφε με μικρά.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας κάποιος θα σου πει τι ακριβώς να κάνουν
ο υδραυλικός και ο ηλεκτρολόγος σου!!!!
Και κάτι άλλο μην ανοίγεις ίδια θέματα εδώ και εκεί!!!
Με όλοι την καλή διάθεση


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.054 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ