Αλλαγή λέβητα... συμφέρει;

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84005 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Αλλαγή λέβητα... συμφέρει;

agge72 έγραψε:

DOOM_NX έγραψε: Θα δείξει σε μια πενταετία αν συμφέρει ή όχι. Αν βγάλουμε το κόστος του λέβητα, φυσικά και συμφέρει.




Παναγιωτη εσυ ειχες πριν πετρελαιο και εβαλες τον kiturami για λογους οικονομιας για λεβητα εβαλες για
πρωτη φορα τωρα?

Για λόγους οικονομίας, προσθέσαμε το λέβητα πέλλετ στο κύκλωμα του σπιτιού. Τώρα αν θα πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο θα δείξει στην πορεία...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84012 από ΘΕΟΔΟΣΗΣ
Απαντήθηκε από ΘΕΟΔΟΣΗΣ στο θέμα Αλλαγή λέβητα... συμφέρει;
Όσοι καίγαμε 3 τόνους πετρέλαιο και περισσότερο, κάνουμε απόσβεση πελλετολέβητα σε 2 χρόνια, αν αγοράσαμε μέχρι 4 χιλιάρικα το λέβητα...
Απ' του χρόνου θα έχω κέρδος (3η χρονιά)!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vag1234, DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84042 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Αλλαγή λέβητα... συμφέρει;

ΘΕΟΔΟΣΗΣ έγραψε: Όσοι καίγαμε 3 τόνους πετρέλαιο και περισσότερο, κάνουμε απόσβεση πελλετολέβητα σε 2 χρόνια, αν αγοράσαμε μέχρι 4 χιλιάρικα το λέβητα...
Απ' του χρόνου θα έχω κέρδος (3η χρονιά)!

Ετσι οπως μου εχει δειξει η προσφατη ιστορια και η εποχες που ζουμε φιλε ΘΕΟΔΟΣΗ στην Ελλαδα τα 2 και 3 χρονια μοιαζουν με αιωνες γιατι και πλεον τα 2 και τα 3 χρονια ειναι πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα που ολα μπορουν να τα αλλαξουν απο την μια μερα στην αλλη οι γνωστοι Ελληναρες νταβατζιδες-μπινεδες!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΝΕΔΕς ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑΝ ΚΟΥΦΟ νομο κανοντας ασυμφορο ακομη και το ξυλο και το πελλετ, αλλα μπινε αποκαλω και τον καθε μαγκα Ελληναρα που οτι σου αποφερει η θα σου αποφερει κερδος στην τσεπη σου θελει αυτος ο μπινες να μπει νταβατζης στην τσεπη σου,οσοι καταλαβαν καταλαβαν!
Παραδειγμα το ξαναλεω το υγραεριο αυτοκινητου οπου το κρατος βλεπωντας τον κοσμο να γλυτωνει λεφτα και το κρατος να εχει μειωμενα εσοδα απο την καταναλωση βενζινης μεσα σε μια νυχτα πολαπλασιασε τους φορους,μπινες λοιπον και νταβατζης το κρατος και οι πολιτικοι αλλα αναγκαιο το μετρο με βαση της εισπρακτικης παραλογης λογικης που ακολουθει τα τελευταια χρονια,μεγαλυτερος μπινες και νταβατζης ομως ειναι οι εμποροι οπου ολοι σε συνενοηση καρτελ που τυφλα να εχει η κοζα νοστρα συνεχιζουν να δουλεουν με 20+ λεπτα κερδος στο λιτρο συρικνονοντας το οφελος που θα επρεπε να εχεις εσυ ο καταναλωτης, δηλ. σουπερ νταβατζιδες!
Εσυ να γλυτωνεις ολο και λιγοτερα και'γω να κερδιζω ολο και περισσοτερα ειναι το ευαγγελιο του νεοΕλληναρα!
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by valsam.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vag1234, lucky4444

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84049 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Αλλαγή λέβητα... συμφέρει;
Και τι προτείνεις valsam; Να πληρώνουμε πετρέλαιο μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα; Αν φτιάξουν;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84087 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Αλλαγή λέβητα... συμφέρει;
Δεν προτεινω με τιποτα την παραμονη στο πετρελαιο(εκτος ορισμενων σπανιων εξαιρεσεων οπου ισχυουν πολυ μικρες καταναλωσεις και δικαιωμα επιδοτησης) , εγω προτεινο μαξ. επενδυση με χρονο αποσβεσης τα 2 χρονια, παρατηρω οτι στην Ελλλαδα οιπιοσδιποτε μακροχρονιος προγραματισμος ακουγετε σαν ανεκδοτο ,οτι ξερουμε οτι ισχυει σημερα αυριο μπορει να αλλαξει και παντα προς το χειροτερο,ετσι εχει η κατασταση,και ολοι μας το γνωριζουμε γιατι δεν ειναι τυχαιο που ο κουμπαρος προχθες μου ειΠε τα εξης λογιΑ "Ας κανω εγω αποσβεση του χρονου!" λογια τα οποια τα εχω ακουσει απο τους περισσοτερους,τα εχω πει και'γω και ο αδελφος μου και ο γειτονας ,ετσι οπως εχει η κατασταση σημερα νταλκας μας ειναι οσο το δυνατον πιο γρηγορα να κανουμε αποσβεση για να δουμε κανα φραγκο απο αυτο το κερδος στην τσεπη μας γιατι τελειωνουν τα κουκια,και ο κοσμος δεν εχει την πολυτελεια να περιμενει 5-10 χρονια για να κανει αποσβεση!!
Σαν ανεκδοτο θα ακουστει αλλα εχω γνωστο που εβαλε στο σπιτι του υδραυλικη σομπα πελλετ(2700 ευρω)το σπιτι του ειναι 80-90 τ.μ και σε σχεση με το πετρελαιο που εκαιγε κοντα στον τονο(1300 ευρω) τωρα θελει 2.2 τονους πελλετ το οποιο και αγορασε πρως 300 ευρω τον τονο (660 ευρω) μου ελεγε προ μηνων οτι θα κανει αποσβεση σε 4 χρονια οπως τα υπολογιζε,ερχετε το κρατος και του βαζει εκτακτη εισφορα 300 ευρω στο διλιτρο αυτοκινητο που ο κακομοιρης αγορασε προ 2 ετιας επειδη το ιδιο το κρατος τον παροτρεινε να αγορασει αυτοκινητο μεγαλου κυβισμου χωρις τελος ταξινομισης(πιο πολυ συμφεραν τα μεγαλου κυβισμου) και με την υποσχεση και χωρις τελη κυκλοφοριας για πεντε χρονια,σε μια νυχτα το αλλαξαν οι φωστηρες πολιτικαντζες μας,να το πουλησει δεν παιζει γιατι εδωσε 23 χιλιαρικα(ακομα δινει) και σε 2 χρονια μεσα τωρα δεν πουλιετε ουτε 4 χιλιαρικα,ο ανθρωπος γλυτωνει 640 ευρω τον χρονο απο το πελλετ αλλα δινει 300 παραπανω για το αυτοκινητο (βαζω μονο το τελευταιο γ@μησιατικο και δεν βαζω και τα 660 τον τελων που υποτιθετε οτι δεν θα πληρωνε!) ετσι για να πληρωσει τα γ@μησιατικα του αυτοκινητου η αποσβεση της σομπας θα του βγει σε 8 χρονια αντι για 4 που υπολογιζε,απο που να φυλαχτεις,και τι προγραμαισμο να κανεις?
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ