Ξυλολέβητας & εσωτερική θερμοκρασία

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #48376 από katarasg
Γεια σε ολους
Ειμαι καινουριοσ στο site και θελω να μαθω καποια πραγματα για τον ξυλολεβητα!Εχω ενα σπιτι 25 ετων που ηθελα για να τον θερμανω περιπου 4 τον πετρελ. και χωρισ ιδιαιτερη μονωση!Με πετρελαιο εφτανα μεσα σε στο σπιτι σε ψηλεσ θερμοκρασιες περιπου 27 - 28 !Με ξυλολεβητα ποσο μπορω να φτασω σε θερμοκρασια ?Βοηθηστε οποιοσ μπορει για να βρω εναν μπουσουλα!Ευχαριστω
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by jnet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #48381 από ΑΛΕΚΟΣ

katarasg έγραψε: Γεια σε ολουΕιμαι καινουριοσ στο site και θελω να μαθω καποια πραγματα για τον ξυλολεβητα!Εχω ενα σπιτι 25 ετων που ηθελα για να τον θερμανω περιπου 4 τον πετρελ. και χωρισ ιδιαιτερη μονωση!Με πετρελαιο εφτανα μεσα σε στο σπιτι σε ψηλεσ θερμοκρασιες περιπου 27 - 28 !Με ξυλολεβητα ποσο μπορω να φτασω σε θερμοκρασια ?Βοηθηστε οποιοσ μπορει για να βρω εναν μπουσουλα!Ευχαριστω

27-28; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #48384 από katarasg
φιλε αλεκο νομιζεισ υπερβαλλω!!Μπορει...δεν το εχω μτερησει παντωσ απο την στιγμη που σχεδον ιδρωνεισ κια εισαι με το φανελλακι ...να πω 25?μπορει..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #48387 από ΑΛΕΚΟΣ

katarasg έγραψε: φιλε αλεκο νομιζεισ υπερβαλλω!!Μπορει...δεν το εχω μτερησει παντωσ απο την στιγμη που σχεδον ιδρωνεισ κια εισαι με το φανελλακι ...να πω 25?μπορει..

οχι το αντιθετο αλλα γιατιτοσο πολυ ζεστη;οσο για ξυλολεβητα ναι μπορεις να πιανεις μεγαλες θερμ. υπαρχει κ ενα αλλα ποια περιοχη εισαι απο μονωση πως τα πας τετραγωνικα κ πανω απο ολα τι ποσο θελεις να διαθεσεις γιατι οσ γνωστον οτι πληρωνεις παιρνεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #48491 από katarasg
Ειμαι αιγιο,προσπαθω να δωσω θερμανση σε ενα σπιτι 78 τετρ. οπλισμενο μπετο και απο πανω πλακα χωρισ μονωση κ στου πατερα μου περιπου 90 τετρ πετρινο επισησ χωρισ ιδιατερη μονωση!το πετρελαιο πηγαινε καλα αλλα θελω περιπου 5 τονουσ το χειμωνα κ οπωσ καταλαβαινεισ λεφτα δεν υπαρχου!Φιλος που εχει μαγαζι με ψθξη θερμανση μου προτεινει ενα λεβητα karpat 6f (τουρκικο)με οχι πολλα μπιχλιμπιδια (συγγνωμη για την εκφραση) αλλα δεν ξερω πολλα απο αυτα!δεν ξερω αν μιλαει για δοχειο αδρανειασ ή οτι αλλο!Παντωσ ευτον μου λεει ν α βαλω!μπορεισ να μου πεισ τι αλλο πρεπει να βαλω για να εχω καλη αποδοση μιλαω για περιπου 24-25 συνεχομενα βαθμους κ μονιμα ανοικτο λογω βρεφουσ?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #48507 από kosmidis80

katarasg έγραψε: Ειμαι αιγιο,προσπαθω να δωσω θερμανση σε ενα σπιτι 78 τετρ. οπλισμενο μπετο και απο πανω πλακα χωρισ μονωση κ στου πατερα μου περιπου 90 τετρ πετρινο επισησ χωρισ ιδιατερη μονωση!το πετρελαιο πηγαινε καλα αλλα θελω περιπου 5 τονουσ το χειμωνα κ οπωσ καταλαβαινεισ λεφτα δεν υπαρχου!Φιλος που εχει μαγαζι με ψθξη θερμανση μου προτεινει ενα λεβητα karpat 6f (τουρκικο)με οχι πολλα μπιχλιμπιδια (συγγνωμη για την εκφραση) αλλα δεν ξερω πολλα απο αυτα!δεν ξερω αν μιλαει για δοχειο αδρανειασ ή οτι αλλο!Παντωσ ευτον μου λεει ν α βαλω!μπορεισ να μου πεισ τι αλλο πρεπει να βαλω για να εχω καλη αποδοση μιλαω για περιπου 24-25 συνεχομενα βαθμους κ μονιμα ανοικτο λογω βρεφουσ?



Φιλε μου απο το Αιγιο, να σε ρωτησω μιας και εχεις βρεφος στο σπιτι! Ξυλα εχεις προμηθευτει? Τα εχεις απο το καλοκαιρι ή τωρα αγορασες?

Καταρχας αν δεν εχεις ξερα ξυλα, ασε τον ξυλολεβητα γιατι δεν θα ζεστανεις το μωρο φετος.

Δευτερον, αν παρεις τον λεβητα που σου λεει ο φιλος σου να του πεις οτι σε περιπτωση που δεν ζεσταινει να τον παρει πισω!

Τριτον, για να εχεις 24-25 βαθμους θα πρεπει να εισαι συνεχεια ο θερμαστης - ειδικα σε λεβητα που δεν θα βαλεις δοχειο αδρανειας και δεν εχει κανενα οπως λες μπιχλιμπιδι!

Τεταρτον, μαλλον ασε τον ξυλολεβητα και βαλε κανα πελλετ για να αφιερωσεις παραπανω ωρα στο μωρο και στην γυναικα και να ζεσταθειτε κι ολας!

Φιλικα ολα τα παραπανω, γιατι και εγω την ειχα παθει την ζημια (δεν ζεσταινομασταν) με ενος χρονου παιδι παλιοτερα...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΑΛΕΚΟΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ