Αγορα καυστηρα πελλετ-βιοαμαζας

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159173 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Αγορα καυστηρα πελλετ-βιοαμαζας

etsa67 έγραψε: σου ειπα κατι και θελω να το προσεξεισ καλα. πρεπει να ξερεισ αν εχει πυριμαχη μπουκα. Ποσα w ισχυσ εχει ο ανεμιστηρασ. Αν εχει τα μπεκακια με τη βαλβιδα μεσα στη τιμη. ποσο κανει το κοφλερακι.
τα πιο σημαντικα ειναι τα παρακατω.
Ποσο σε καλυπτει ο κατασκευαστησ στο θεμα τησ τεχνικησ υποστιρηξησ.
Τι εννοω.
Πρεπει να σου δωσει προγραμμα υπολογισμου παραμετρων ισχυσ φλογασ και ανεμιστηρα και με μικροδιορθωσεισ να φτιαχνεισ τη φλογα ωστε να αοδιδει τα μεγιστα. Το tieme σου ειπα δεν μου πολυαρεσει και δεν μπορεισ να κανεισ οτι θελεισ. Πχ ρωτα αν η ολη λειτουργια υποστιρηζεατ απο ινβερτερ σωστημα ποσα αμπερ ειναι η εξοδοσ.
Καταλαβαινεισ οτι η ολη ιστορια να παραγγελνει ο ιδιωτησ ειναι παντελωσ λαθοσ. Γι αυτο η Χωρα παει στα ταρταρα. Εγω ειμαι Μηχανολογοσ και προσπαθω να ενημερωνομαι για τη τεχνολογια αυτη οσο το δυνατον περισσοτερο. Με αρκετο διαβασμα και πολλεσ ωρεσ ενασχοληση και νομιζω οτι ξερω το 30%. Θελει πολυ ψαξιμο γιατι σιγουρα θα γινει λαθοσ. Να ξερεισ οτι ο κατασκευαστησ θα διωρθωνει συνεχεια το μηχανημα του αν φυσικα θα μπορει κιολασ.
Εμενα μου αρεσει το μηχανημα που καθαριζει ο ανεμιστηρασ μονοσ του το τασακι απο τα υπολλειματα σταχτησ ακομη και βιομηχανικου πελλετ και χειροτερο. Πανω σε αυτο δουλευω για να προσαρμοσω σε νεα μοντελα ανεμιστηρα με ηλεκτρρικο αυτοματο ταμπερ αερα για τελεια φλογα και τελειο καθαρισμο που θα αντικαταστησει εντελωσ τα κοφλερ. ο δικοσ μου δεν καθαριζεται ακομη και με βιομηχανικο πελλετ καθολου για παραδειγμα. στα μοντελα με αδυνατο ανεμιστηρα δυστυχωσ χρειαζεται. Να ξερεισ οτι ακομα και ο μεγαλοσ θελει τετοιο ρεγουλαρισμα για να μην αφηνει η κανει κλινκερ. νομιζεισ οτι με ολα αυτα θα τα καταφερεισ. πολλοι προσπαθησαν αλλα βροσκονται στο τηλεφωνο για οδηγιεσ. και πιοσ θα τισ δωσει?


Σταθη σε εσένα ήθελε να απαντήσει αλλά μαλλον καταλάθος πατησε την αναφορά σε συντονιστή:

Και πάλι ευχαριστώ... φυσικά και δεν ξέρω άμα τα καταφέρω γιατί είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Απλά επειδή κόβει το μάτι μου τεχνίτης είμαι,και μου άρεσει η ενασχόληση με μηχανήματα.λεω μπας και τα καταφέρω. Να σου πω πως έχω απελπιστει από υδραυλικούς...μου έκαναν πράγματα και μετά τα τελείωνα εγώ...και το βασικό αυτή όλοι που εμπορεύονται τέτοια μηχανήματα δεν ξέρουν τι ζητάνε....και τι λένε πολλές φορές. Βλέπω να μένω με τα ξύλα έως καύσιμο. Και πάλι σε ευχαριστώ καλό σου απόγευμα και καλό μήνα

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 10 Μήνες πριν #159174 από etsa67
Απαντήθηκε από etsa67 στο θέμα Αγορα καυστηρα πελλετ-βιοαμαζας
Ευχαριστώ πολύ.
Φυσικά υπάρχουν και πολύ καλοί γνώστες και που θα σε βοηθήσουν με το παραπάνω αλλά θα απαιτηθεί και από εσένα το μεγαλύτερο κομμάτι της γνώσεως.
Όπως ο Μιχάλης που αντιπροσωπεύει τους πολύ καλούς ad green , οι Όctagon από τη bio heating , η megatherm.
Εγώ αντιπροσωπεύω τους octagon , ο Μιχάλης τους Ad Green.
Δεν σου είπα να απελπιστείς αλλά να προσέχεις και έκανες πολύ καλά που 'εθεσες τις απορείες σου στο Φόρουμ.
Εγώ όμως ασχολούμε μόνο στην Β. Εύβοια δεν θα μπορώ να σε βοηθήσω με την εγκα/ση όμως ο Μιχ΄΄αλης ίσως είναι πιο κοντά σου.
Κοίτα και τους δύο και τα λέμε.
Ο δικός μου π.χ. επειδή τον συνδυάζω με λέβητα μεγαλύτερο από την ισχύ της φλόγας που λειτουργεί δεν καθαρίζω συχνά όυτε λέβητα αλλά πολύ περισσότερο το τασάκι του καυστήρα.
Μόνο πέλλετ αδειάζω στη δεξαμενή.
Και το πέλλετ μου στοιχίζει 170 / τόνος x 3,5= 600 euro. Δεν είναι καλά?
Τα ξύλα σε συμβουλεύω να τα σταματήσεις.
Η μπάλα σε εσένα.

Στάθης Μηχανολόγος Μηχανικός
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": giannis35

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.054 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ