Λέβητας pellet από ravenna!

Περισσότερα
4 Μήνες 5 Ημέρες πριν - 4 Μήνες 5 Ημέρες πριν #181006 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητας pellet από ravenna!
Η FKK JAPAN  η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΕΡΜΕΙΚΗ(ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ??ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ
Last edit: 4 Μήνες 5 Ημέρες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Μήνες 5 Ημέρες πριν #181007 από AndreasPavlidisG
Απαντήθηκε από AndreasPavlidisG στο θέμα Λέβητας pellet από ravenna!
Γειά σου Κώστα δεν ξέρω να σου πω τι ήταν την είχα πάρει απο το εργοστάσιο της idea που μου την στειλανε.τωρα τους ξανά έκανα παραγγελία μια κεραμική θα την δώ όταν μου έρθει.εν το μεταξύ τον λέβητα τον καίω από πέρσι τον Ιανουάριο.δηλαδη τίποτα.μου έκαψε μια φορά πλακέτα πριν ένα μήνα και τώρα την αντίσταση καινούργια απο πέρσι που την αντικατέστησα με την μεταλλική που είχε φορεμένη ο λέβητας.αυξησα λίγο τον χρόνο έναυσης και μείωσα την ποσότητα του πέλλετ που πέφτει για να ανάψει και τώρα καίει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Μήνες 5 Ημέρες πριν #181008 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητας pellet από ravenna!
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΨΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ  ΚΕΡΑΜΕΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΞΗΓΗΣΑΝ??? ΣΤΑ ΚΑΛΥΨΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΕΠΕΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗ (ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΕΙ) ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ  ΤΡΑΒΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ????ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑ  ΦΙΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΥΣΙ ΦΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Μήνες 5 Ημέρες πριν #181009 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητας pellet από ravenna!
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΨΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ  ΚΕΡΑΜΕΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΞΗΓΗΣΑΝ??? ΣΤΑ ΚΑΛΥΨΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΕΠΕΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗ (ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΕΙ) ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ  ΤΡΑΒΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ????ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑ  ΦΙΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΥΣΙ ΦΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙΙΙΙΙΙ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Μήνες 5 Ημέρες πριν #181011 από StuparArt
Απαντήθηκε από StuparArt στο θέμα Λέβητας pellet από ravenna!
Εμένα πάνω στον μήνα ξεκίνησαν προβλήματα με την μεταλλική αντίσταση όπως έρχεται ο λέβητας από την Ραβένα. Ήρθε τεχνικός την αντικατέστησε και έβαλε εξωτερικό ρελέ. Δούλεψε για κάνα δυο μήνες αλλά και αυτό με αρκετά προβλήματα κυρίως στις πρώτες κρύες εκκινήσεις. Εβαλα την κεραμική από idea μαζί με την βάση , μου έδωσαν και τις νέες τιμές τις οποίες τις αλλάξαμε τηλεφωνικά στο κρυφό μενού. Ο λέβητας δούλεψε πολύ καλύτερα αλλά και πάλι που και που τρώει κολλήματα. 

Μετά από έναν χρόνο, δηλαδή την δεύτερη σεζόν, πάνω στα κρύα μου έκαψε την πλακέτα. Την έβγαλα την μαρκαρα και την έστειλα idea για έλεγχο, ενδεχόμενη επισκευή και σε περίπτωση που δεν επισκευαζοταν θα μου έστελναν μια καινούργια και την δική μου την παλιά πίσω.

Πράγματι μου έστειλαν την καινούργια πλακέτα και την παλιά...η τουλάχιστον αυτό με χρέωσαν. Ανακάλυψα με το που παρέλαβα τις πλακέτες ότι η δήθεν καινούργια ήταν η δική μου πλακέτα αλλά σε άλλο μαύρο κουτί, και στο δικό μου κουτί είχαν βάλει μια άλλη παλιά και εντελώς καμμένη. Σε επικοινωνία που είχα με τον τεχνικό στην αρχή με διαβεβαίωνε ότι αποκλείεται να έχει γίνει λάθος και όταν του είπα ότι την έχω μαρκάρει και ότι η άλλη που μου έστειλαν δεν είναι καν η δική μου και μου βγάζει άλλο σφάλμα, τότε είπαν να στείλω πίσω αυτή που δεν είναι δική μου και να μου στείλουν μια καινούργια μιας και καλά ίσως να μπέρδεψαν τις πλακέτες. Πράγματι μου στέλνουν την καινούργια πλακέτα την οποία όταν την άνοιξα δεν φαινόταν καινούργια. Έδειχνε σαν μεταχειρισμένη λόγο τις σκόνης που είχε. Η δική μου πλακέτα είχε λιγότερη σκόνη απ' ότι η "και καινούργια" η δεύτερη δηλαδή που μου έστειλαν. 

Ζήτησα απόδειξη ώστε να ισχύει και η εγγύηση, την οποία δεν την έκανα ποτέ!!! Έκανα απαντά τηλέφωνα και όλο υποσχέσεις, ώσπου μου είπε ο τεχνικός ότι μπαίνει μέσα και ότι δεν μπορεί να μου κόψει ολόκληρο το ποσό στην αποδείξει και άλλα αρκετά που ειπώθηκαν τα οποία ήταν μεταξύ εμού και του τεχνικού σε ανθρώπινο επίπεδο. Κατάλαβα τι είχε γίνει. 

Συμφωνήσαμε να μου κόψει ένα συμβολικό ποσών καθαρά για την εγγύηση. Το. Περίμενα ημέρες και σε επικοινωνία μαζί του όλο με καθυστερούσε. Τελικά μου ζήτησε το mail μου ώστε να την στείλει . 

Τελικά δεν παρέλαβα ΠΟΤΕ καμία απόδειξη. Μίλησα με τον πρόεδρο της εταιρίας (έτσι παρουσιάστηκε) ο οποίος στην προσπάθεια να του περιγράψω τι έχει συμβεί, με έκοψε σε έντονο τόνο και μόνο που δεν με έβρισε. Δήθεν ότι αυτά που λέω δεν γίνονται και σε παρακαλώ και κάτι τέτοια και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Δεν θα έγραφα ότι γράφω παρόλα που δεν φέρθηκαν οκ, ο ίδιος ο τεχνικός ξέρει ότι ήμουν πολύ εντάξει απέναντι του και δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα, αλλά αποφάσισα να γράψω τι συνέβη πέρσι διότι δεν έστειλε ποτέ αυτή την συμβολική απόδειξη.

Επίσης όσο αφορά τις παραμέτρους, από αυτές που φαίνονται τουλάχιστον, σε τρεις διαφορετικούς λέβητες όπως και στην πλακέτα που μου έστειλαν για τον 45αρη που έχω, οι τιμές σε όλα είναι ίδιες. Αναγκαστικά και άξονα έβαλα εκ νέου τις ρυθμίσεις από την παλιά πλακέτα ώστε να δουλέψει σωστά ο λέβητας.

Γενικά όσο δουλεύει είναι οκ, αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον λέβητα πια. Κάθε σεζόν και πρόβλημα. Ελπίζω φέτος να μη χρειαστεί να περάσω ώρες και ημέρες στο λεβητοστάσιο ώστε να κρατήσω ζεστό το σπίτι!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Μήνες 4 Ημέρες πριν #181016 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Λέβητας pellet από ravenna!
ΤΙ ΠΟΝΟ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΑΓΕ!!ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ!!!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ