Αξιολογήσεις λεβητών pellet

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67080 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Αξιολογήσεις λεβητών pellet
Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά τα περισσότερα από αυτά τα βρίσκει ο καθένας στα τεχνικά χαρακτηριστικά με ένα γκουγκλάρισμα. Αναλυτικά reviews υπάρχουν στην αντίστοιχη ενότητα. Εδώ θα μπορούσε να γίνει ένα mini review με θετικά-αρνητικά και ίσως βαθμολογία. Για παράδειγμα:

Kiturami KRP-20A

Θετικά: Ζεσταίνει με λογική κατανάλωση. Φαίνεται ότι μπορεί να αντέξει στο χρόνο σαν hardware. Δουλεύει όπως τα μοντέλα πετρελαίου της εταιρίας. Άμεσο και άφθονο ζεστό νερό χρήσης. Εύκολος στη χρήση ψηφιακός θερμοστάτης χώρου με χρονοπρογραμματισμό και ένδειξη κωδικών σφάλματος. Modulation. Προστασίες αντιπαγωτικές και υπερθέρμανσης, προστασία από αναστροφή φλόγας, προστασία του μοτέρ του κοχλία από υπερβολικό φορτίο. Εσωτερικός κυκλοφορητής για τη λειτουργία ΖΝΧ.

Αρνητικά: Errors από την πρώτη μέρα. Κακός σχεδιασμός πόρτας καυστήρα. Πολύ μακρύς σωλήνας τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να φρακάρουν τα πέλλετ στη γωνία. Ελαττωματικό σύστημα καθαρισμού πιάτου καύσης - συχνά μπουκώματα λόγω υπερβολικών επικαθίσεων. Κλειδωμένες στροφές ανεμιστήρα (μέγα σφάλμα). Μέτρια τεχνική υποστήριξη και σχεδόν ανύπαρκτη τεχνική κατάρτιση.

Θα τον προτείνατε σε άλλο μέλος;
Όχι. Είναι πολλά τα λεφτά γι'αυτά που προσφέρει και υπάρχει σημαντικό σχεδιαστικό μειονέκτημα όσον αφορά στον ανεμιστήρα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67278 από sak
Απαντήθηκε από sak στο θέμα Αξιολογήσεις λεβητών pellet
Όνομα-τύπος καυστήρα: (mbz AMBRA HYDRO Pellet thermostove 24 kW –σόμπα λέβητας)
Τύπος καύσιμου που μπορεί να κάψει: (πελλετ)
Απόδοση % :από 88,8% εως 94,8% πελλετ
Χωρητικότητα σιλό (κιλά) : 32
Αισθητήρα Λ : ναι
Λοιποί αυτοματισμοί: σύστημα πυρόσβεσης, κυκλοφορητή 3 ταχυτήτων, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας, θερμικό υπερθέρμανσης και αυτόματο εξαεριστικό,
Καταναλώσεις / 24ωρο Min : 15 κιλά
Καταναλώσεις / 24ωρο Max : 35 κιλά
Τμ θερμαινόμενης επιφ.: 150 tm – θερμοστάτες στους 22 βαθμούς όλο το 24 ωρο.
Τύπος μόνωσης: τυπική .
Πλεονεκτήματα : καταπληκτικός ηλεκτρονικός εγκέφαλος sy-250 και μεγάλη οθόνη LCD, γραπτή εγγύηση 2 στα ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά και 5 στα υπόλοιπα , καλή ζεστή και σχετικά άμεσα με 7 ταχύτητες θέρμανσης και 4 συνταγές καύσης για όλα τα ειδή πελλετ, αεροκουρτίνα , τεστ μενού για γενικό έλεγχο τον εξαρτημάτων της , πιστοποιημένος από την KIWA GASTEC της Γερμανίας.
Μειονεκτήματα: Μίκρο συρτάρι στάχτης, μη σωστή γνώση του εμπόρου, σχετικά υψηλή τιμή , μη αυτόκαθοριζόμενα τούμπα .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.054 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ