Edilkamin Ottawa 24kW ή Pelletech 25kW;

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #39677 από Jimbo
Edilkamin Ottawa 24kW ή Pelletech 25kW; δημιουργήθηκε από Jimbo
Καλημέρα σε όλο το forum.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο θέμα "αγορά νέου λέβητα pellet" κι αφού προηγουμένως έχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά Ελληνικού λέβητα (πιθανόν Pelletech 25) για να θερμάνω μία μαιζονέτα 6ετίας 120m2 , κάποιος γείτονας που ψάχνεται κι αυτός μου είπε πως έχει αποφασίσει να αγοράσει τον Edilkamin Ottawa 24kw για να θερμάνει ανάλογη οικία με τη δικιά μου. Μπήκα λοιπόν στο πειρασμό να ερευνήσω στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο λέβητα. Επειδή όμως πιστεύω πως από αυτό εδώ το χώρο οι πληροφορίες που θα πάρω θα είναι πιο έγκυρες, θα ήθελα τις γνώσεις και την εμπειρία σας σχετικά με το ποιος από τους 2 λέβητες είναι πιο value for money καθώς και ποιος θα είναι πιο βολικός και εύκολος στη χρήση (συντήρηση, καθαρισμός).
Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #39822 από Diplomatis
Απαντήθηκε από Diplomatis στο θέμα Edilkamin Ottawa 24kW ή Pelletech 25kW;
Κατ΄αρχήν απ' ότι είδα λίγο στο internet οι 2 λέβητες μεταξύ τους έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά στη τιμή (περίπου 1500€). Οπότε πρέπει να δεις κατά πόσο έχεις την οικονομική δυνατότητα να δώσεις τα επιπλέον αυτά χρήματα. Τώρα από τεχνικής πλευράς πιθανόν οι ειδικοί θα σου απαντήσουν ... αν και για τον Pelletech κι εγώ ψάχνω απαντήσεις αλλά απ' ότι φαίνεται δεν δοκιμάστηκε ακόμη αρκετά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #40041 από Jimbo
Απαντήθηκε από Jimbo στο θέμα Edilkamin Ottawa 24kW ή Pelletech 25kW;

Diplomatis έγραψε: Κατ΄αρχήν απ' ότι είδα λίγο στο internet οι 2 λέβητες μεταξύ τους έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά στη τιμή (περίπου 1500€). Οπότε πρέπει να δεις κατά πόσο έχεις την οικονομική δυνατότητα να δώσεις τα επιπλέον αυτά χρήματα. Τώρα από τεχνικής πλευράς πιθανόν οι ειδικοί θα σου απαντήσουν ... αν και για τον Pelletech κι εγώ ψάχνω απαντήσεις αλλά απ' ότι φαίνεται δεν δοκιμάστηκε ακόμη αρκετά.


Συμφωνώ για τα χρήματα, απλά ήθελα να δω εντυπώσεις από την λειτουργία αν κάποιοι έχουν δουλέψει τους συγκεκριμένους λέβητες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.053 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ